*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιανουαρίου

SEE THROUGH Ο Τούρκος καφετζής έβγαλε ανακοίνωση στο καφενείο του....Απαγόρευση στους πελάτες να μην βρίζουν τον Ερντογάν

05 Ιανουαρίου
«ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ OΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»
Σχ : Ο ιδιοκτήτης αίθουσας για τσάι, υπερήφανος για την πινακίδα που έβαλε στο μαγαζί του… Η Φωτογραφία από τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ.

ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Τρίτη… δόση με πρωτάθλημα Super League και το πρόγραμμα για σήμερα έχει δυο παιχνίδια. Σας ενημερώνω.
Πέμπτη 5/1
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 NS2
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 19:30 NS1
……
*Με -8 βαθμούς πιστεύει ότι θα γίνει την Κυριακή στα Πηγάδια το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό ο Μανώλης Φανουράκης.
 Και αναρωτιέται στο κατά πόσο οι φίλαθλοι θα αψηφήσουν το κρύο για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας, καθώς οι γαύροι πήραν ήδη 1600 εισιτήρια και ζητούν κι άλλα…
……
*Εγώ αναρωτιέμαι ο Μανώλης σε ποια κερκίδα και με ποιόν θα είναι… Με τον Ολυμπιακό ή με την Ξάνθη;
(σ.σ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν ο Κόκκαλης οργάνωνε τους Ολυμπιακούς, ποιοι πήγαν πρώτοι πρώτοι στο δημοτικό αμφιθέατρο…;).
……
*Βλέποντας τις φωτογραφίες αλλά και διαβάζοντας κανείς το χθεσινό δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο για την κακοκαιρία, απλά αναρωτήθηκε…
-Δηλαδή από το Δήμαρχος Πρότυπο, οδεύουμε σε Δήμαρχο… Παναγιώτη Ταρενίδη;
……
*Το μήνυμα πάντως χθες εστάλη από την πλευρά του Δημαρχόπουλου προς όλους τους επίδοξους δελφίνους του Δήμου Ξάνθης…
-Σε περίπτωση έκπτωσης των καθηκόντων του, ο διάδοχος θα λέγεται Ταρενίδης και σε όποιον αρέσει από τους συμβούλους της παράταξής του…
(σ.σ. Μέχρι στιγμής πάντως ο Γιάννης Δρεμσίζης έχει σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων… Τσέπελη, Λύρατζη και Κυριάκου Παπαδόπουλου).

……

Από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης» πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Όλοι Διαφορετικοί, όλοι Ίσοι»
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Απογευματινή Εκδήλωση CAFE, που διοργανώνει ο Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εστιατόριο «Ξανθίππη», την Τετάρτη 30/11/2016, ώρα 18:00μ.μ.».

29χρονος εξαπάτησε μέσω διαδικτυακής αγγελίας 51χρονο στην Καβάλα –Του «πούλησε» κινητό και δεν του το έστειλε
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού. 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 29χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Αναλυτικότερα, ο 51χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.
Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει τον 51χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 1-12-2016, σε τραπεζικό λογαριασμό του 29χρονου, το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ για την αγορά του παραπάνω κινητού τηλεφώνου.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Εγκύκλιος για το τι ακριβώς θα ισχύσει με τα μπλοκάκια
Εντός της εβδομάδας θα εκδοθεί η εγκύκλιος για το τι ακριβώς θα ισχύσει με τα μπλοκάκια μετά την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού από την 1η Ιανουαρίου 2017.
Τη σχετική επισήμανση έκανε η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Στέλλα Βρακά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τη λειτουργία του ΕΦΚΑ, κατά την οποία μίλησε για τη διαδικασία, η οποία θα ακολουθηθεί σχετικά με τα μπλοκάκια. Όπως ανέφερε, θα δημιουργηθεί ενιαία πλατφόρμα αναγγελίας των σχετικών συμβάσεων με μηνιαία υποχρέωση καταγραφής αλλά και ελέγχου αυτών. Mε τον τρόπο αυτό θα αποδεικνύεται η σχέση εργασίας και το εάν ο ασφαλισμένος θα πληρώνει εισφορές ως μισθωτός, δηλαδή θα συμμετέχει και ο εργοδότης, ή ως ελεύθερος επαγγελματίας.  Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζουν και οι δύο αντισυμβαλλόμενοι αλλά και οι υπάλληλοι της κοινωνικής ασφάλισης πότε θα καταβάλλονται εισφορές σύμφωνα με το άρθρο 38 και πότε σύμφωνα με το άρθρο 39 του ν. 4387/2016.

1.5 ΤΟΝΟ ΜΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΗΣ
Για 4η συνεχή χρονιά ο συνεταιρισμός φρουτοπαραγωγών Ροδοχωρίου Βεροίας πρόσφερε 1,5 τονο μήλα 1ης επιλογής στους Ξανθιώτες μέσα από την ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΗΣ.
Πρέπει να τονισθεί ότι η προσφορά αυτή δεν ανήκει σε κανένα καλοπληρωμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα από αυτά που συνήθως βλέπουμε, αλλά είναι δωρεά από το υστέρημα των παραγωγών του Ροδοχωρίου Βέροιας προς τους  συμπολίτες μας στα πλαίσια μιας δράσης αλληλοϋποστήριξης που προωθεί η ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΗΣ.
Ο 1,5 τόνος μπορεί να είναι μια συμβολική προσφορά αλλά η αξία βρίσκεται στο γεγονός ότι γίνεται καθαρά με διάθεση την στήριξη και μόνο του συνανθρώπου μας και βρίσκεται μακριά από περίεργες διαδικασίες με μεσάζοντες και κερδοσκοπίες.
Η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην 23η Ετήσια Συνέλευση – Kοπή βασιλόπιτας των μελών της, που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12.30΄, στη «ΤΑΒΕΡΝΑ του ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ» στη Λεπτή Ορεστιάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνουν:
-Ενημέρωση των μελών σχετικά με τις τρέχουσες συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη θα ανακοινωθεί ο διοικητικός απολογισμός - πεπραγμένα δραστηριοτήτων του Δ.Σ. της Ένωσης, του προηγούμενου ημερολογιακού έτους 2016.
-Κοπή της Βασιλόπιτας [ο/η τυχερός - ή που θα τύχει το φλουρί, θα πάρει ένα επώνυμο Τablet 8 ιντσών !!].
-Βραβεύσεις
-Παράθεση γεύματος μετά μουσικής, στους προσκεκλημένους και τα μέλη [μπορούν να συνοδεύονται από τους/τις συζύγους τους (ΔΩΡΕΑΝ), αφού τα έξοδα της εκδήλωσης θα επιβαρύνουν αποκλειστικά την Ένωσής μας].

«Βόμβα» για Ερντογάν: Συνδέεται με τους τζιχαντιστές του ISIS
Μετά τα νέα τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, η αντιπολίτευση εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου και τον κατηγορεί ότι έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντζάρογλου αποκάλυψε ότι ο «σουλτάνος» και η τουρκική κυβέρνηση έχει σχέσεις με το Ισλαμικό κράτος και τους τζιχαντιστές.
«Η Τουρκία περιέθαλπτε τζιχαντιστές από τη Συρία σε νοσοκομεία της», υποστηρίζει ο Κεμάλ Κιλιντζάρογλου.
Παράλληλα, ο ίδιος αποκαλύπτει ότι υπάρχει διάλογος της τουρκικής κυβέρνησης με παρακλάδι της Αλ Κάιντα, επισημαίνοντας πως 70 πόλεις της Τουρκίας έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.

Αξίζει να αναφερθεί πως η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι παραχωρεί θωρακισμένο όχημα στον αρχηγό της Αντιπολίτευσης γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, απειλείται η ζωή του από τρομοκράτες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »