*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Έκλεισε η ιστορική Λευκοθέα της κεντ. πλατείας

05 Ιανουαρίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με μια δυσάρεστη είδηση που «έπεσε» χθες ως «κεραυνός εν αιθρία»…
-Τίτλοι τέλους από χθες για την ιστορική καφετέρια «Λευκοθέα» στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης η οποία αναρτώντας σχετική ανακοίνωση στην τζαμαρία της πληροφορούσε τον κόσμο ότι αναστέλλει την λειτουργία της και ευχαριστεί τους πελάτες της για όλα αυτά τα χρόνια στήριξης που έτυχαν τόσο η διεύθυνση όσο και το προσωπικό της.
-Κρίμα, διότι είναι δυσάρεστο γεγονός να βλέπεις καθημερινά, γνωστά και ιστορικά μαγαζιά της πόλης να κλείνουν το ένα μετά το άλλο!
(Σ.Σ. Επιλέγω να δημοσιεύσω φωτογραφία με κόσμο για να θυμόμαστε τη «Λευκοθέα» ζωντανή και να μη μελαγχολήσουμε)
……
*Τάκης Αλεξούδας, ΤΖΟ STAV, Τάσος και το υπόλοιπο προσωπικό του ΚΥΤΤΑΡΟ, είπαν να διασκεδάσουν κι αυτοί και να το… «ρίξουν λίγο έξω», μετά το καθημερινό κουραστικό εορταστικό πρόγραμμα του Ελληνάδικου την περίοδο των εορτών και συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και πήγαν για ποτό στο καφέ – μπαρ «Οδός Τρέλας»!
-Η έξοδός τους ήταν μια πρωτοβουλία του Τάκη ο οποίος ήθελε να κεράσει τους συνεργάτες του για να τους ευχαριστήσει που εργάστηκαν τις γιορτές και έκαναν και πάλι το ΚΥΤΤΑΡΟ Νο 1 στη νυχτερινή διασκέδαση της Ξάνθης, προσφέροντας στον κόσμο αξέχαστες στιγμές!
……
*Όχι απλά συνεργάτες αλλά και πολύ καλά φιλαράκια είναι ο DJ Κώστας Σπυριάδης και Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ και αυτό το δείχνουν με κάθε ευκαιρία με φωτογραφίες τους στο Ελληνάδικο την ώρα της… δράσης!
-Όταν ο Κώστας Παίζει μουσική και ο Τάκης στο πλάι του κάνει τα εκπληκτικά εφέ του με τον φωτισμό!
……
*Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα στον Κώστα Σπυριάδη και το καλλιτεχνικό σχήμα «Πάμε μπουζούκια» των Γιώργου Κουμουλίδη, Γεωργίας Ταστσόγλου και Μάριου Κιοσσέ.
Η αρχή έγινε την περασμένη Δευτέρα με την κοινή εμφάνισή τους στο «Diverso» cafe net» της Χρυσούπολης, όπου ο Κώστας τους συνόδευσε μουσικά στα decks και στον ήχο!
-Καλή συνέχεια!
……
*Εντωμεταξύ, Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριος Κιοσσές, ανακοίνωσαν το νέο πρόγραμμα των live εμφανίσεών τους το οποίο περιλαμβάνει:
Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 5/1/2017: «NOISE ROOM club» στην Καλή Βρύση της Δράμας.
Αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1/2017: «MAXIMILIAN Room live-stage» στην Καβάλα και το Σάββατο 7/1/2017 στο CITY Live της Ξάνθης.
……
*Στο «BOUTIQ live clubbing» στην περιοχή Ποσειδώνιο της Αθήνας θα εμφανίζεται πλέον, από αυτό το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, η δημοφιλής τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη η οποία εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τους Γιάννη Δώρα, Γεωργία Βακάλη και Μαρία Μέλλιου!
……
*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με ένα κουίζ!...

-Ποιος γνωστός «ζεν πρεμιέ» και πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός, έγινε πλέον, μεταξύ άλλων και μετεωρολόγος και ενημερώνει τους φίλους του στο Facebook για τον καιρό αναδημοσιεύοντας μετεωρολογικές προβλέψεις;;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »