*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

See Through Για 2η συνεχή χρονιά κέρδισε το φλουρί ο Δήμαρχος Μύκης....

16 Ιανουαρίου
Για 2η χρονιά συνέχεια ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου Ξάνθης παραλαμβάνοντας και το δώρο του από τον Πρόεδρο Στέλιο Μωραϊτη υπό τον..."θαυμασμό των Δημάρχων Αβδήρων και Τοπείρου
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Με ρώτησε (υποτιθέμενος) φίλος μου, γιατί δεν πήγα στο τσίπουρο του Κοντού με τον Καζναφέρη και τον Γιώργο Πανίδη…
Και απάντησα αυθόρμητα:
-Γιατί είχα μάθει ότι δεν θα ήταν σ’ αυτό ο… Τάσος Θεοδωρίδης!
-Κι αντί να τον ικανοποιήσει η απάντησή μου, μ’ έβρισε κι από πάνω..!
(σ.σ. Αλήθεια, είναι τόσο κακό να είσαι ειλικρινής; Έλεος…).
……
*2.500 σακιά αλάτι διαδίδει ότι έριξε ο Ταρενίδης την πρώτη μέρα που έπεσε το χιόνι στη Ξάνθη…
Δηλαδή ενώ η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν, αυτός κάθισε και μετρούσε τα… σακιά; Κι αν ήταν 2.499 ή 2.501 ποιος θα του έκανε παρατήρηση; Ο Δημαρχόπουλος η ο Τσιακίρογλου με τον οποίο πάει στα τσίπουρα του Κυριάκου;
(σ.σ. Περιμένουμε πάντως αναλυτικό πρόγραμμα… Σε ποιους δρόμους καταμετρήθηκαν και ανά πόσα σακιά αναλογούσαν στον καθένα…).
……
*Κουιζ. Αν πάντως οι του Δήμου Ξάνθης είχαν εφοδιαστεί με τόσο πολύ αλάτι, γιατί δεν έστειλαν μερικούς τόνους (ή καμιά 500αριά σακιά) και στον Μπουτάρη που είχε ξεμείνει και τον κράζει όλη η Θεσσαλονίκη;
…….
*Αν το πρώτο like στην Ούτση για την εκλογή της στο Πολιτικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ το έκανε ο Μιχάλης ο Αμοιρίδης και το δεύτερο ο Φώτης Καραλίδης, το τρίτο δεν έπρεπε να το κάνει ο Μπάμπης Ευστρατίου;
Σύλληψη 3 ατόμων στην Δράμα, διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές σε δυο αυτόματους πωλητές    
Συνελήφθησαν το Σάββατο (14-1-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 14χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 15χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι διέρρηξαν, προκαλώντας φθορές, δύο αυτόματους πωλητές στην πόλη της Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους το χρηματικό ποσό των 17,75 ευρώ. Κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο δικαιούχο του.
Κλειστά την Δευτέρα τα σχολεία στο Δήμο Μύκης και στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης λόγω των χιονοπτώσεων
Με απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου διακόπηκαν τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης του Δήμου Ξάνθης χθες Δευτέρα, από της 10:00 η ώρα το πρωί, λόγω καιρικών συνθηκών για την ασφάλεια και προστασία των μαθητών.
Επίσης με απόφαση του Δήμαρχου Μύκης κ.Καπζά Τζεμήλ κλειστά παρέμειναν χθες τα σχολεία και στο Δήμο Μύκης ενώ σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσουν τα μισά σχολεία, αυτά δηλαδή όπου έχει πέσει περισσότερο χιόνι και βρίσκονται πιο κοντά στα σύνορα…
Μέχρι αργά πάντως η πολιτική προστασία του Δήμου Μύκης έβαζε αλάτι σε όλα τα χωριά, προκειμένου σήμερα ν’ ανοίξουν όσο τον δυνατόν περισσότερα χωριά στην Ορεινή περιοχή!

Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ.
Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ) ανακοίνωσε ότι στις 12 Φεβρουαρίου 2017 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην εν λόγω Ένωση.
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.
Τα ονόματα των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. κατά βαθμό είναι: Ειρήνη Γιανναδάκη, Αγγελική Λαινιώτη, Στεφανία Γιαννούλη, Παναγιώτης Δανιάς, Παύλος Ζαμπετίδης, Γεώργιος Καφφές, Θεώνη Λειβαδίτη, Αικατερίνη Σεραφείμη, Βασίλης Φαίτας, Αυγή Ανδοσίδου, Νικόλαος Δρακόπουλος, Αικατερίνη Κουτσοπούλου και Βανέσσα-Παναγιώτα Ντέγκα.
Ακόμη, υποψήφιοι για την ελεγκτική επιτροπή είναι: Ελένη Κουτρουμπά, Νικόλαος Πανταζής, Παναγιώτα Παπαθανασίου και Βαρβάρα Σπηλιοπούλου.
ΧΩΡΙΣ… MEDIA-κους ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!;
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΓΛΟΥ!
Τους «στοίχησε» πολύ την γνωστή «παρέα» που συκοφάντησε ως… «Χρυσαυγίτη» τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και συνεχίζει να του ρίχνει άφθονη λάσπη, το ότι η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αποφάσισε να ανοιχτεί στην τοπική κοινωνία και για το λόγω αυτόν τον προσκάλεσε στα γραφεία της προκειμένου να συζητήσουν τόσο το θέμα των αναδασμών, όσο και τα θερμοκήπια…
Κι επειδή είναι και… «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι, επίτηδες δεν ανέφεραν και δεν πρόβαλαν ούτε στα ψιλά τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την απαλλοτριώσεις (σ.σ. Και ιδίως στη περιοχή του Ερασμίου…) και τα γεωθερμικά πεδία..
-Βλέπετε κάποιοι εκ των βουλευτών μπορεί να τους κάνουν όλα τα χατίρια, η Νομαρχιακή όμως μάλλον θέλει να λειτουργεί χωρίς… media-κούς κηδεμόνες!

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2017
Το Δημόσιο  θα καταβάλλει τις συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα (βλ. Διαδικτυακή πύλη για συνταξιούχους του Δημοσίου)
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 01 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 01 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 31 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη
(Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα)
Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑ) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 – Πληρωμή στις 2 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη
Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στις 2 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη (ΦΕΚ B 3965 – 12.12.2016)

Οριστική έγκριση στο σχέδιο διάσωσης του Μαρινόπουλου!
Εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απόφαση με την οποία εγκρίνεται η διάσωση της Μαρινόπουλος ΑΕ.
Βάσει της απόφασης αυτής ανάβει το «πράσινο φως» για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Μαρινόπουλος ΑΕ, κατ’ ουσίαν της εξαγοράς της από τον όμιλο Σκλαβενίτη.
Υπενθυμίζεται ότι η 14η Φεβρουαρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σχετικής συμφωνίας, σύμφωνα με το Μνημόνιο που έχει υπογραφεί από τις τράπεζες και τους δύο επιχειρηματικούς ομίλους.
Τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης έχουν εξαντληθεί με την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων και η πληρωμή του 30% του μισθού του Δεκεμβρίου στους 10.800 εργαζομένους της Μαρινόπουλος ΑΕ είναι επιπλέον έμμεση χρηματοδότηση από τον όμιλο Σκλαβενίτη – καταβλήθηκε από τις εισπράξεις των πωλήσεων οι οποίες δεν αποδόθηκαν -, η οποία δεν προβλεπόταν από καμία συμφωνία και αποτελούσε αποκλειστικά πρωτοβουλία της οικογένειας Σκλαβενίτη, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »