*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Τι να τα κάνεις τα πολλά λεφτά, αν δεν διαθέτεις ψυχή;

16 Ιανουαρίου
*Καλύτερα να σε ζηλεύουν και να σε φοβούνται, παρά να σε λυπούνται…!
-Λεφτά και μεγαλεία μπορεί να έχουν… αλλά να τά ‘χουν να χαίρονται!
-Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν διαθέτεις ψυχή;
……
*Ερώτημα αφελούς Ιθαγενή. Αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί είναι τόσο ανασφαλείς, τόσο άφιλοι και ενώ θεωρούν εαυτούς… ευεργέτες της κοινωνίας, αυτή τους φτύνει; Άραγε έκαναν ποτέ και την αυτοκριτική τους;
……
*Αποκάλυψα μια βδομάδα πριν ότι η Χρύσα Ούτση θα είναι υποψήφια για το 7μελές Πολιτικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ –όταν η ίδια δήλωνε ακόμη ότι δεν το είχε ακόμη αποφασίσει κι ενώ τόχε πάρει το μήνυμα από τα κεντρικά…-και γίνονται τελικά οι εκλογές την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και… δικαιώνομαι!
-Όχι μόνο γιατί εκλέχτηκε, αλλά και γιατί εκλέχθηκε7η με ισοψηφία με τον 8ο αλλά αυτή μπήκε μέσα κι ο άλλος έμεινε…αναπληρωματικός!
……
*Καθόλου άσχημα…
-Σε λίγο θα με λένε και «προφήτη»…
(σ.σ. Στη πραγματικότητα βέβαια χωρίς αυτό να μετριάζει την πανηγυρική εκλογή της, τόσο ο Πρόεδρος, όσο και η Χρύσα, ήταν στη λίστα του Προέδρου… Κι όποιος τολμάει, ας πει ΟΧΙ στον… Καμμένο!
(Σ.Σ. Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ ο Παναγιώτης Σγουρίδης, μέλος στο Δ.Σ. της Εκτελεστικής η Χρύσα… κι οι Διαμαντής Σκουλαρίκης και Δημήτρης Πετρόπουλος στο ρόλο του χειροκροτητή! «Σκίζει» η Ξάνθη…
……
*Διαβάζω τον Αθηναϊκό τύπο: Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για παράνομα ΙΧ με πινακίδες Βουλγαρίας…
-Δηλαδή αυτούς που κυκλοφορούσαν επί 20 χρόνια χωρίς πινακίδες και δεν πλήρωσε ποτέ τέλη κυκλοφορίας…
Τι πρόστιμα πρέπει να τους βάλουν;
(σ.σ. Το ερώτημα ισχύει και για τους βουλευτές… τιμητές της εντιμότητας και νομιμότητας Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη…).
……
*Αυθεντικό. Ο Σωκράτης Ξυνίδης με εμφανή την φόρτισή του, σχολιάζει στο fb τι αισθάνθηκε όταν μετά από δύο χρόνια βρέθηκε με τους παλιούς συντρόφους του, στο τραπέζι της Φώφης…
«Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Στην πρώτη επαφή αισθάνθηκα απρόσμενη ζεστασιά (εννοείται όχι από όλους). Οι υπερβάσεις έχουν τον κόπο τους».
-Και οι Δημοκρατικές συμπαρατάξεις το… τίμημά τους!
……
*Μπορεί και 4 Δήμαρχοι να τίμησαν το Επιμελητήριο Ξάνθης στην κοπή της βασιλόπιτάς του…
Απόντες όμως από την ετήσια εκδήλωση του Οργάνου, ήταν και οι «3» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…
Προφανώς πρώτα θα περιμένουν τον Μωραϊτη στα γραφεία τους και μετά θα τον επισκεφθούν και οι ίδιοι στο γραφείο τους!
……
*Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης πάντως ήταν παρούσα στη βασιλόπιτα με την Πρόεδρο Μαίρη Τσιακίρογλου μάλιστα στη πρώτη σειρά…

-Φυσικά απών ήταν ο κρεοπώλης… (σ.σ. Λέτε ο Πρόεδρος των Κρεοπωλών να μετέφερε με το φορτηγάκι του Δήμου Αβδήρων αλάτι στο Δήμο Θεσσαλονίκης για να στηρίξει τον Μπουτάρη; ).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »