*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιανουαρίου

Βρέθηκε δολοφονημένος ο 6χρονος Σεζάλ στη Κομοτηνή. Υποψίες για 15χρονο κωφό που και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου

23 Ιανουαρίου

Tραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού που αγνοούνταν από χθες στην Κομοτηνή.  Ο Μεχμεταλή Σεζάλ, βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλειμμένο σπίτι, 200 μέτρα απο τον τόπο που εξαφανίστηκε, πιθανότατα δολοφονημένος από άλλον ανήλικο. Αυτή την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής πραγματοποιεί νεκροψία-νεκροτομή στη σωρό του αγοριού, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
​Για το συμβάν προσήχθη ένας 15χρονος ως ύποπτος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκουΓια το συμβάν προσήχθη ένας 15χρονος ως ύποπτος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου. Ο ίδιος υπέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής που βρίσκεται ο νεκρός.
Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης.
Εκεί πήγαν οι αστυνομικοί και εντόπισαν το άψυχο σώμα του.
Η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές χθες το βράδυ. Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/01/2017 και ώρα 21.30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.



Η εξέταση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και σε λίγη ώρα αναμένονται ανακοινώσεις και δελτίο τύπου από την αστυνομία.

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου βρέθηκε ο νεκρός:








(Σ.Σ. Οι φωτογραφίες είναι απο την εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »