*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιανουαρίου

ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ: Πάνω απο 1.500 άτομα αψήφησαν χιόνι και κρύο και υποδέχτηκαν το 2017 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

01 Ιανουαρίου
 *Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά....κι αρχή καλώς μας χρόνος...Είναι απίστευτος ο κόσμος που κατέβηκε στην πλατεία, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την παγωνιά!
.....
Πάνω από 1.500 άτομα αψήφησαν το χιόνι και το κρύο, κατέβηκαν στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης και καλωσόρισαν το 2017 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης σε μια βραδιά που το ΟΝΕΙΡΟ συνάντησε τα χρώματα και την ελπίδα για μια καλύτερη νέα χρόνια.
Η βραδιά ξεκίνησε με δυσκολίες, καθώς το χιόνι γύρω στις 11 η ώρα ήταν τόσο πυκνό που εμπόδιζε την ορχήστρα (σ.σ. η εξέδρα ήταν ακάλυπτη δυστυχώς…) να ξεκινήσει το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα μολονότι οι καλλιτέχνες ήταν εκεί απο τις 10.30 το βράδυ. 
Αποτέλεσμα η εκδήλωση να ξεκινήσει μετ’ εμποδίων, στην αρχή οι καλλιτέχνες να βγουν στο Xanthi channel και να ενημερώσουν τον κόσμο για τις καιρικές και τεχνικές δυσκολίες και τελικά όταν κάπως σταμάτησε η χιονόπτωση να ξεκινήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος παρέμεινε υπομονητικά γύρω γύρω ή με ομπρέλες...
Γύρω στις 23.40 ο κόσμος άρχισε να γεμίζει την πλατεία και την τους γύρω δρόμους ενώ οι καλλιτέχνες ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους.  
Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς ο φοβερός Δημήτρης Χριστοδουλάκης γνωστός από το παιχνίδι rising star του ΑΝΤ, ο φανταστικός Γιώργος Κουμουλίδης, η υπέροχη Ξένια  του City live από τις Σέρρες και ο καταπληκτικός Νίκος Κορέντης από το Βόλο.
Στις 12 τα μεσάνυχτα παρά ένα λεπτό οι καλλιτέχνες μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη, τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα και τον κόσμο άρχισαν να μετράνε ανάποδα και στις 12 ακριβώς μπήκε το 2017! Ο ουρανός έγινε πολύχρωμος από φανταστικά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, ενώ όλος ο κόσμος τραγουδούσε με τους καλλιτέχνες τα κάλαντα.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αδικοχαμένη Μαρία Τζελέπη ενώ όλη την ευθύνη της οργάνωση είχε η Θρακική Σκηνή με την στήριξη του Δήμου Ξάνθης και ιδιαίτερα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.  
Ο κόσμος κατέβηκε με τα παιδιά του στη πλατεία, ενώ υπήρχαν ρετσίνες, μπύρες, αναψυκτικά και μικρά μπισκότα για τα παιδάκια που φυσικά έγιναν...ανάρπασταν. 
Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Πάνος Παπαδόπουλος με την εξαιρετική νεαρή ηθοποιό Νατάσσα Μπάτζιου που εντυπωσίασε με την ομορφιά και την λάμψη της.  Την μουσική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Μάριος Κιοσσές.
Σημειώνεται οτι όλη την εκδήλωση παρουσίασαε με 4 κάμερες ζωντανά το Xanthi channel προβάλλοντας την Ξάνθη και τον Δήμο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με την φοβερή τηλεοπτική αναμετάδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις! 
Και του χρόνου ακόμη καλύτερα....Καλώς ήρθες 2017! Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους.








Share this

Related Posts

Previous
Next Post »