*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Tο έλκυθρο του Αϊ Βασίλη....για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

07 Δεκεμβρίου
Με αυτό το παϊτόνι-έλκυθρο θα ρθεί ο Αϊ Βασίλης την Πέμπτη 9/12 (18.00) στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πολλά δημόσια ερωτήματα απηύθυνα στον Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, αλλά και στους άλλους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να πάρω καμία απάντηση. Θα προσθέσω όμως ακόμη μια ερώτηση και πάλι στον κο Ζεϊμπέκ, σε ότι αφορά την τελευταία πρόκληση του ιμάμη Γλαύκης, ο οποίος ούτε λίγο- ούτε πολύ, ανήρτησε στο FB… Με μία καθαρά ρατσιστική ρητορική μίσους, ο κατά τα άλλα θρησκευτικός λειτουργός του Ισλάμ, ευχήθηκε ούτε λίγο- ούτε πολύ να… συνεχίσει να καίγεται το Ισραήλ!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μα και του Χουσείν Ζεϊμπέκ…δεν του καίγεται «καρφί» για τίποτα! Αρκεί να παραμένει βουλευτής και να εισπράττει την υψηλή αντιμισθία του…
…………..

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας και τα παιδιά των συμπολιτών μας έχουν κάθε δικαίωμα να μαζεύονται και να κάνουν παρέα σε ασφαλή δημόσιο χώρο, αλλά και οι περίοικοι έχουν δικαίωμα να μπορούν να κοιμηθούν μετά τις 11 το βράδυ. Επομένως, ίσως θα ήταν προτιμότερο για όλους τα παιδιά να μαζεύονται κάπου στον αστικό ιστό που δεν υπάρχουν τόσοι περίοικοι, όπως π.χ. στον χώρο μπροστά από τον ΑΡΙΩΝΑ, στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, στο πάρκο απέναντι από τον ΑΟΞ.
(Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Π. Πόλης Κώστας Κουρτίδης στην επιστολή του στον Δήμαρχο, στο  δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και τον Εισαγγελέα)
-Το καλοκαίρι ναι… αλλά το χειμώνα λόγω Κόσυνθου, οι θερμοκρασίες εκεί είναι κάτω του μηδενός!
Σεμνά &Ταπεινά
*Κουιζ. Τελικά ο Γιάννης Μπούτος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» ή στον… εαυτό του; (σ.σ. Το «καρφί» από κύκλους του Σπύρου Τσιλιγγίρη…).
……
*Δεν είδα κανένα σχόλιο από τον «αριστερό» (;) Giannis για το ότι  οι Χρυσαυγίτες Κασιδιάρης, Παππάς κλπ συνόδευσαν Συριζαίους βουλευτές Βίτσα και Καμμένο στα νησιά Κω, Ρω και Στρογγύλη με το Σινούκ…
Αλλά και δεν είδα κι από τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με το κινητό του να δείχνει την φωτογραφία του Κασιδιάρη δίπλα στους συντρόφους Βίτσα, Αυλωνίτου και Κασιμάτη!
Όπως έκανε πριν κάποιους μήνες δείχνοντας «αγανακτισμένος» το κινητό του στον πρώην Υπουργό Αλέξανδρο Κοντό, με τη φωτογραφία του Γιάννη Λαγού από την επίσκεψή του στο γραφείο του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη.
……
*Όταν βολεύει τον προοδευτισμό τους, τα φασιστοειδή, «βαπτίζονται» πάραυτα… δημοκράτες και «πατριώτες».
-Κι όταν δεν βολεύει όποιος έχει μια απλή συνάντηση με έναν Χρυσαυγίτη βουλευτή γίνονται σε χρόνο ρεκόρ… φασίστας ή εις το πυρ το εξώτερον!
….
*Και να φανταστεί κανείς ότι ο Χουσεϊν έφαγε και ΨΩΜΙ από τον Μωραϊτη, αφού τόσο αυτός, όσο και ο Τουρκές, διετέλεσαν κάποτε… γκαρσόνια στη «Πολιτεία»
-Ούτε αυτό σεβάστηκε δηλαδή!
…………….
Ενισχύσεις για τους καπνοκαλλιεργητές της Θράκης ζητάει με ερώτηση στη Βουλή ο Ιλχάν Αχμέτ
Ερώτηση προς: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε εκ νέου ο βουλευτής του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ με θέμα τις ενισχύσεις για τους καπνοκαλλιεργητές της Θράκης-ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.
Ερωτάται ο Υπουργός αν σκοπεύει και πότε, να εκμεταλλευτεί την δυνατότητα που παρέχουν οι κοινοτικοί κανονισμοί προκειμένου να χορηγήσει πρόσθετη ενίσχυση στους καπνοκαλλιεργητές που καλλιεργούν την ποικιλία καπνών Ανατολικού τύπου στην Θράκη;
………
ΝΕΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Ποιος θα συναντήσει σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης.
Με νέο επικοινωνιακό στυλ το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη αποφάσισε από χθες να μας ενημερώνει με δελτία τύπου για τις συναντήσεις και πρωτοβουλίες του.
Ιδού τι αναφέρει:
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, την Τετάρτη 07/12/16
11:00 Σύσκεψη για τον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης (το σπίτι που γεννήθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις)
13:30 Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη
13:45 Συνέντευξη τύπου για την Ακαδημία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλο το πρόγραμμα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Ξάνθης.
Από το Γραφείο του
Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης
………
Αφερίμ! Και ο  Γ. Παπανδρέου κόβει κορδέλες μαζί με τον Ερντογάν
Στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου Αμπντουλάχ Γκιουλ στην Καισάρεια παραβρέθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το ΚΙΔΗΣΟ στο Τwitter, o πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν, τη σύζυγό του, τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, τον πρώην πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ και τον πρώην πρόεδρο του Αφγανιστάν Χαμίντ Καρζάι.
Τον κ. Παπανδρέου κάλεσε να συμμετάσχει στα εγκαίνια ο Αμπντουλάχ Γκιουλ, η φωτογραφία ωστόσο του πρώην Πρωθυπυργού ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο fb και στο Twitter καθώς σε μια περίοδο που ο Ερντογάν αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάννης για τα νησιά και τη Θράκη, δεν είναι κι ότι καλύτερο ο πρώην Πρωθυπουργός να κόβει μαζί του κορδέλες εγκαινίων στην γείτονα χώρα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »