*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Η ωραία Θωμαή, "βοηθός" της DJ TZO STAV στο ΚΥΤΤΑΡΟ

07 Δεκεμβρίου
*Με μια υπέροχη φωτογραφία «καρτποστάλ» επέλεξε το «γυναικείο» team του ΚΥΤΤΑΡΟ, με επικεφαλής την DJ TZO STAV και την βοηθό της Θωμαή να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα στους φίλους και στις φίλες του Ελληνάδικου!
Τα κορίτσια του ΚΥΤΤΑΡΟ φόρεσαν «Αγιοβασιλιάτικους» σκούφους και πόζαραν στο κεντρικό μπαρ του μαγαζιού για όλους μας!
-Κούκλες όλες!
……
*Πραγματικά είναι «άπαιχτος», οφείλω να ομολογήσω, ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου ο οποίος με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, κατάφερε χθες να… «ξεσηκώσει» όλους τους φίλους του στο Facebook με την συγκεκριμένη φωτογραφία!
-«Έτοιμος για συνέντευξη τύπου» έγραψε ο Μάκης, ποζάροντας μπροστά στο μικρόφωνο του… «nova Sports», ως προπονητής της ομάδας του Λαυρίου!
-Και οι δεκάδες ερωτήσεις από φίλους και γνωστούς από κάτω από τη φωτό, έδιναν και έπαιρναν!
-Προπονητής της Λαυρεωτικής, δήλωνε ο Μάκης χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πρόκειται για πραγματικό γεγονός ή για… πλάκα!
……
*Εντυπωσιάζει, στην κυριολεξία, ο Ξανθιώτης μουσικός και τραγουδιστής Αντώνης Χειμωνίδης με την κιθάρα του, στις ζωντανές λαϊκές βραδιές κάθε Σάββατο στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»!
-Ο Αντώνης ερμηνεύει δικά του τραγούδια αλλά και του αγαπημένου του, Αντώνη Βαρδή, ενώ κάνει και κάποια ντουέτα με την εκπληκτική Σίλια Λιώγα!
-Αντώνης και Σίλια, το τρομερό «δίδυμο» φέτος στο ΚΤΗΜΑ!
……
*Στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στους Τοξότες βρίσκεται αυτές τις μέρες με την αγαπημένη του Μιμίκα ο Κώστας Γαλάτης ο οποίος δηλώνει… τρελά ερωτευμένος μαζί της!
-Η φωτογραφία χαρακτηριστική με το αγαπημένο ζευγάρι αγκαλιά!
……
*Ποιος γνωστός DJ παντρεύεται και με θρησκευτικό γάμο μέσα στα Χριστούγεννα την αγαπημένη του και μάλιστα πρόσφατα μοίραζε μπουμπουνιέρες και προσκλητήρια στο μαγαζί που παίζει μουσική;;;
……
*Απο το VOODOO της Αθήνας κατευθείαν στην καρδιά της πόλης για μία ξεχωριστή Τετάρτη σήμερα μόνο στο Κυβερνείο!!!!
-Μοναδική ατμόσφαιρα , ανεβασμένη διάθεση!
-Τετάρτη 07/12 τα καλύτερα ελληνικά παίζουν για σένα!
-Party: We Like Greek Party
-Place: Κυβερνείο
-Dj ΟΚΙΝ (https://www.facebook.com/Nickokinkatirtzoglou)
-Photoshooting: Giannis Magdalasidis
-rsv-info: 6983908612-6946062718
-Χορηγός επικοινωνίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Life 92.1FM με την εκπομπή «Love is in the Air» που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη 16:00-18:00» με τους Στέφα Παναγιώτη και Θέμη Κούγκα!
……
*Βραδιά καψούρας σήμερα όπως και κάθε Τετάρτη στο cafe-bar «Le petit» με τον DJ Κώστα Σπυριάδη, ο οποίος ως γνωστόν εκμεταλλευόμενος τα ρεπό του τη συγκεκριμένη βραδιά από το ΚΥΤΤΑΡΟ, παίζει Ελληνική μουσική στο μπαράκι της φίλης του Ρίας Γκλαβίνη!
-Όσοι και όσες δεν τον «χορταίνετε» στο ΚΥΤΤΑΡΟ, απολαύστε τον σήμερα και στο «Le petit»!
.....
*Και μη ξεχνάτε βέβαια οτι αύριο είναι η πρεμιέρα της νέας ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ με επικεφαλής τον Μάκη Τοπαλίδου που τα αλλάζει όλα! Ακόμη και την είσοδο που είναι πολύ επιβλητική και εντυπωσιακή....Λεπτομέρειες στο φύλλο της Παρασκευής. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »