*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Δεκεμβρίου

O Λουτσιάν Σανμαρτεάν στη Ξάνθη, τον θέλει ο Λουτσέσκου!

26 Δεκεμβρίου
Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν αναμένεται να αποχωρήσει από την Παντούρι της Ρουμανίας και για την περίπτωσή του έχει δείξει ενδιαφέρον η Ξάνθη. Όπως αποκάλυψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου οι Ξανθιώτες κινούνται για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.
Μάλιστα και ο παίκτης φάνηκε θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο όπως είπε δεν βιάζεται να αποφασίσει και θα το κάνει μετά τις γιορτές.
«Δεν βιάζομαι να αποφασίσω. Θα δω τι θα κάνω μετά τις γιορτές. Προς το παρόν, βρίσκομαι με την οικογένειά μου. Σίγουρα, δεν πρόκειται να παραμείνω στην Παντούρι. Θα ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Μόνο φήμες», σχολίασε αρχικά ο 36χρονος άσος, ενώ στη συνέχεια για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Ξάνθης, ανέφερε:
«Θα προσπαθήσω να βρω μία ομάδα. Θα μου άρεσε να δουλέψω με τον Λουτσέσκου. Είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα ως προπονητή. Θα ήταν ωραίο να παίξω ξανά στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται να κλείσω καμία πόρτα. Θα μιλήσω με ομάδες τόσο απ’ το εξωτερικό όσο κι απ’ τη Ρουμανία».
O Σανμαρτεάν ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την Γκλόρια Μπίστριτσα, προτού πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό έναντι 900.000 ευρώ. Με τους «πράσινους» μέτρησε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 32 συμμετοχές.
Ακολούθησαν η Ουτρέχτη, ξανά η Γκλόρια Μπίστριτσα, η Βασλούι, η Στεάουα, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Ιτιχάντ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη Ρουμανία και φόρεσε 17 φορές τη φανέλα της Παντούρι, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ. Παράλληλα, είναι 21 φορές διεθνής με την εθνική Ρουμανίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »