*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Δεκεμβρίου

Ο Εισαγγελέας Ροδόπης, άνοιξε το δρόμο! Με 4 μήνες φυλακή τιμωρήθηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ για την υπόθεση με το υπηρεσιακό τζιπ!

26 Δεκεμβρίου
*Σε μια δίκαια Πολιτεία οι Εισαγγελείς θα πρέπει να παρέμβουν και να τιμωρήσουν όλους τους Περιφερειακούς και Αυτοδιοικητικούς λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, έχοντας μετατρέψει τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα σε...ΙΧ και πληρώνουν τα πάντα η Περιφέρεια ή οι Δήμοι!
Με 4 μήνες τιμωρήθηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ για παράτυπη χρήση υπηρεσιακού οχήματος  (σ.σ. Μετέφερε τα παιδιά του σε σχολείο εκτός του Δήμου του με το πολυτελές τζιπ του Δήμου Ιάσμου το οποίο είχε μετατρέψει σε…ΙΧ!) από το αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης.
Την ποινή σχολίασε ο Αντιφωνητής Κομοτηνής ως εξής:
Η σύλληψη του Δημάρχου Ιάσμου Καδή Ισμέτ και η καταδίκη του σε 4μηνη φυλάκιση για παράτυπη χρήση υπηρεσιακού οχήματος, αφορούσε την μεταφορά συγγενικών του προσώπων δίχως  διαταγή πορείας,
Δεν επιβεβαιώθηκε η φήμη πως αυτό συνέβη (και) επειδή λειτουργεί με την ανοχή του, Προξενικό παρανηπιαγωγείο στο Μίσχο του Δήμο του και ενδεχομένως αυτό να το κυκλοφόρησε ο ίδιος για την «ηρωποίησή» του». Όπως και να έχει όμως το πράγματα, είτε ισχύει μόνον αυτό που ακούσαμε στο δικαστήριο, είτε υπάρχει και το παρασκήνιο με το παρανηπιαγωγείο ήταν μια πράξη και δείχνει πόσο έχουμε προχωρήσει από τα χρόνια της ΠΑΣΟΚικής αποχαύνωσης και Ενθοαποδόμησης.
Αυτό που πριν 15 χρόνια ήταν αδιανόητο –ποιος θα διανοείτο να αγγίξει έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της μειονότητας-σήμερα συμβαίνει χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι, χωρίς καν να γίνει θέμα τοπικά και δη με Συριζαία Κυβέρνηση.
Αντιφωνητής 24/12/2016
(σ.σ. Η ποινή πάντως του Δήμαρχου Ιάσμου Καδή Ισμέτ ανοίγει το δρόμο για όλους τους παρανομούντες Περιφερειακούς, Δημάρχους, Αντιδημάρχους κλπ  που έχουν μετατρέψει τα αυτοκίνητά τους σε …ΙΧ! Εδώ και τώρα να σταματήσει αυτό το ΑΙΣΧΟΣ πριν αρχίσουν σωρηδόν οι πολίτες να τους καταγγέλλουν στους Εισαγγελείς…Ειδικά το αίσχος που επικρατεί στον ημέτερο Δήμο Ξάνθης πρέπει να παταχτεί με κάθε τρόπο, διότι η κατάσταση δυστυχώς έχει "ξεφύγει"...! Είχαμε έναν Τσέπελη και τώρα έχουμε γεμίσει...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »