*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

Μέτιος "παραίτησε" απο Δ.Σ. Λουτρών Ελευθερών Μαρκόπουλο-Γάκη! Παραιτούνται σε ένδειξη συμπαράστασης και οι Μπούτος και Εξακουστός

10 Δεκεμβρίου
«Καζάνι» που βράζει και πάλι η Περιφέρεια ΑΜΘ!... Συγκεκριμένα τις παραιτήσεις των Θ. Μαρκόπουλου και Χ. Γάκη απο την διοίκηση της Εργοανάπτυξης –κάπου εκεί θέλουν να εντάξουν και τον Πολυχώρο Μάνος Χατζηδάκις- ζήτησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.
Αιτία η επαναληπτική διαδικασία των Λουτρών Ελευθερών και το θέμα που έχει προκύψει με ένα άνοιγμα της τάξεως των 20.000 ευρώ.
Φημολογείται έντονα ότι ο νέος Περιφερειάρχης καταλογίζει άστοχους χειρισμούς στο θέμα των Λουτρών Ελευθερών στο δίδυμο Μαρκόπουλος-Γάκης (είναι παράλληλα και κουμπάροι), οι τελευταίοι ωστόσο καταλογίζουν ευθύνες σε υπηρεσιακό παράγοντα -η συγκεκριμένη πάντως ιστορία είναι παλιά και ξεκίνησε επί του εκλιπόντος Περιφερειάρχη- ενώ ήδη έχουν παραιτηθεί, μη κρύβοντας την οργή του για τις "σκιές" που αιωρούνται σε βάρος τους, χωρίς ωστόσο να έχουν οι ίδιοι καμιά ευθύνη....
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε ένδειξη συμπαράστασης στους Μαρκόπουλο και Γάκη παραιτήθηκαν και τα άλλα δύο μέλη της διοίκησης των Λουτρών Ελευθερών και συγκεκριμένα οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Εξακουστός (Έβρου) και Γιάννης Μπούτος (Ξάνθης) από την Διοίκηση των Λουτρών Ελευθερών».
Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος κινείται να τοποθετήσει νέο Διοικητικό συμβούλιο που θα επαναλάβει και την δημοπρασία στα Λουτρά Ελευθερών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »