*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Και η φοβερή Ξένια στη ΒΡΑΔΙΑ των Ονείρων!

30 Δεκεμβρίου
 *Και η πανέμορφη Ξένια απο το City live συμμετέχει στη ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ, το βράδυ του Σαββάτου στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Ένα αστέρι μεγάλων διαστάσεων! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο το βράδυ στην κεντρική της πλατεία της Ξάνθης για την υποδοχή του νέου χρόνου 2017. 
...
*Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης!
-Ο Γιώργάκης Ψαθάς, είναι τελικά η νέα «μεταγραφή» του Τάκη Αλεξούδα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο νεαρός DJ, επέστρεψε μετά από πολύχρονη απουσία του στο δημοφιλές Ελληνάδικο και θα αντικαθιστά τους άλλους δυο συναδέλφους του, Κώστα Σπυριάδη και TZO STAV στα ρεπό τους!
……

*Εμφανώς «αδυνατισμένος» εμφανίστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο Τάκης Αλεξούδας, μετά το συστηματικό training που συνεχίζει να κάνει σε γνωστό γυμναστήριο της Ξάνθης!
-Και τα θετικά σχόλια των φίλων του στο Facebοοk για τη… σιλουέτα του ήταν πάρα πολλά!
……

*Η Ταβέρνα «Το Κτήμα» στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης - Κομοτηνής σας προσκαλεί στο φανταστικό ρεβεγιόν που έχει ετοιμάσει για αύριο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21.30 με εορταστικό μενού και φοβερή ζωντανή ορχήστρα!
-Κοντά σας στο μουσικό πρόγραμμα οι: Φίλιππος Δομνίδης- Ανδρέας Μυγδαλάς- Γιάννης Γαβριηλίδης- Αντώνης Χειμωνίδης και η Γεωργία Ταστσόγλου!
-Είσοδος 20 ευρώ το άτομο!
-Κρατήσεις: 25410 21010.
……

*Ιδού και τα δύο κουμπαράκια, Αντώνης Χειμωνίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, έτοιμα να διασκεδάσουν τον κόσμο αύριο στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» με τα τραγούδια τους!
-Ο φωτογραφικός φακός τους… «συνέλαβε» στο ΚΤΗΜΑ την ώρα που έκαναν πρόβα!
……

*Όχι μόνο δεν θα έρθει για πρωτοχρονιά στην Ξάνθη ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, αλλά εκμεταλλευόμενος το ρεπό του από το «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, θα δώσει ένα AQUA στο Λιμάνι του Λαυρίου συνοδευόμενος μάλιστα και από δυο DJ!
-Μέχρι και… αφίσα έβγαλε με πρώτη… «μούρη» την αφεντιά του και το τουμπερλέκι του!
……

*Την ώρα που ο Χαράλαμπος Κυρκούσης, την Δευτέρα έπινε κρασί με το νέο αμόρε του την Ελένη στο Κυβερνείο, ο κολλητός του, Γιώργος Καρυπίδης βρίσκονταν στο CITY live για να ακούσει τον συνάδελφό του Γιώργο Κουμουλίδη!
-Τι συνέβη και οι δυο… κολλητοί δεν έκαναν κοινή εμφάνιση;;;
-Τα «τσούγκρισαν;;; Ή ο Χαράλαμπος προτίμησε να αφιερώσει την έξοδό του με τη νέα αγαπημένη του;;;
…..

*Τέλος, η ομάδα Fuked Up παρουσιάζει την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 το 1ο Rap / Trap party της χρονιάς στο LOLA bar στην πόλη της Ξάνθης…

-Μετά από την εμφάνιση του Σεπτεμβρίου, το Crew είναι πιο έτοιμο από ποτέ να ταρακουνήσει ξανά την πόλη στους καυτούς ρυθμούς που σερβίρει στα μικρόφωνα. Η χρονιά μπαίνει δυναμικά... Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »