*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Ζήσης Κατσαρίκας και οι Συμφωνίες της Αλήθειας...

28 Δεκεμβρίου
Τις παραμονές Χριστουγέννων δεν κόβεις το νερό και το ρεύμα. Τις παραμονές Χριστουγέννων σου λένε τα κάλαντα και μιλάς για αλληλεγγύη. Τις παραμονές Χριστουγέννων δίνεις πίσω τις πινακίδες για να κυκλοφορήσει ο κόσμος τις γιορτές. Τις παραμονές Χριστουγέννων δείχνεις το ανθρώπινο πρόσωπο σου!
Παρόλα αυτά ο "Δήμος Πρότυπο" διάλεξε να κλείσει το μοναδικό ROCK BAR της πόλης, τη Guernica Pub. Ένα μαγαζί μια Ιστορία από μόνο του.
(Ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης στο fb)
-Μα κι ο Δήμαρχος Μπάμπης αυτό κάνει τώρα… Γράφει την ιστορία του.
…………
Μέχρι προχθές ο δήμαρχος δεν έλεγε ότι έχει γνωμάτευση από την νομική υπηρεσία της ΚΕΔΕ που είναι αρνητική για να συμμετέχει ο δήμος Ξάνθης στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης; Πράγμα που φυσικά το αγνόησαν οι άλλοι δήμαρχοι και πήραν αποφάσεις για να αγοράσουν μετοχές. Τώρα το ίδιο κάνει και ο δήμος Ξάνθης αφού ξαφνικά ανακάλυψε – λέει ο αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος – το άρθρο 194 του Καλλικράτη που επιτρέπει την συμμετοχή των δήμων σε μετοχικό κεφάλαιο εταιριών μέσα στην ίδια περιφέρεια.
(Από σχόλιο της Μαριάνας Ξανθοπούλου στο Εμπρός)
-Από Δήμος Πρότυπο μήπως θα πρέπει να μετονομαστεί σε Δήμο…σαϊνιών;
……………
                                        ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Την έριξε πάλι την μπηχτή του ο Γιάννης Ιερόπουλος στον Ζήση Κατσαρίκα στο fb για το θέμα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Ξάνθη και των όσων «μαγειρεύονται» με τους Αυγενάκη - Αντώνη Πασχάλη…
……
Tzapa malonete an tha vkali voulefti tha eine o alekos oi alloi apla simplironete», σχολίασε δηκτικά με τη λογική ότι εκλογές θα γίνουν με λίστα για να πάρει βεβαίως την απάντηση, «ΕΣΥ φίλε Γιάννη δεν δικαιούσαι να κρίνεις αυτούς που τολμάν και κάνουν δηλώσεις σαν κι αυτές του Ζαγναφέρη, διότι ούτως ή άλλως μια ζωή ήσουν με τον Σγουρίδη...οπότε άσε αυτούς που "μεγάλωσαν" με αυτό το κόμμα να πουν αυτά που δεν τολμάν οι άλλοι διότι ονειρεύονται ξανά εξουσία... απλά πράγματα...».
……
*Πράγματι έχει καταντήσει και λίγο «φαιδρό» να κόπτονται για τη Νέα Δημοκρατία και το τι θα πράξει τελικά…
Αυτοί που επί χρόνια ανήκανε  στο στρατόπεδο Σγουρίδη-Χατζηευαγγέλου-ΠΑΣΟΚ!
-Βάζοντας μάλιστα και το «καρφί»…αν θα βγάλει βουλευτή η Ν.Δ. στη Ξάνθη! «Γάτα» ο Γ. Ιερόπουλος στο διαίρει και βασίλευε…
……
*Βέβαια όπως έχει εξελιχθεί η όλη ιστορία, οι πολίτες δικαίως θέλουν εκλογές με σταυρό κι όχι με λίστα. Να αποφασίσουν δηλαδή αυτοί για τους εκπροσώπους τους κι όχι οι αρχηγοί των κομμάτων και τα κομματικά γραφεία…
Είναι τόσο απλό.
Δεν ξέρω όμως αν το ίδιο σκέφτονται και οι Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης που επιθυμούν διακαώς εκλογές με λίστα… για να βγάλουν «κοπάδι» κι όχι βουλευτές!
…………..
Ζήσης Κατσαρίκας: Να δούμε τελικά πόσο ισχύουν οι συμφωνίες αλήθειας στη Νέα Δημοκρατία!!!»
«Αν πραγματικά ισχύει και επιβεβαιωθεί ότι μοιράζονται χρίσματα (σ.σ. στη Νέα Δημοκρατία…), χωρίς να έχει ανοίξει καμιά διαδικασία είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν είναι αυτό το νέο!! Αυτό είναι παλαιοκομματική νοοτροπία χειρίστου είδους. Θα περιμένουμε να δούμε πόσο ΕΚΛΕΙΣΕ η υποψηφιότητα !!!», αναφέρει στο fb ο Ζήσης Κατσαρίκας και καταλήγει με νόημα, υπενθυμίζοντας μια δήλωση των κεντρικών γραφείων:
 «Ας μην ξεχνάμε μέχρι τότε τι δήλωναν οι ίδιοι: «Τα διάφορα δημοσιεύματα που ανακυκλώνονται και αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος.
Η Συμφωνία Αλήθειας και ο οδικός χάρτης εξόδου της χώρας από την κρίση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γεγονός πως έχει κινητοποιήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι έτοιμο να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.
Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές» ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!»
(σ.σ. Ο κύριος Κατσαρίκας μάλλον δεν θα πήρε ευχετήριο sms για τα Χριστούγεννα από τον Σπύρο Τσιλιγγίρη…Για να έχει τέτοιες απορίες…)
….
Ανεξάρτητα αν την πρότεινε ή όχι ο εκ Βόλου Αντώνης Πασχάλης την Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Μαρία Τσιακίρογλου για το ψηφοδέλτιο  ως φίλος του Σωτήρη και τακτικός πελάτης του «Δια χειρός», ας μην τρελαίνονται ορισμένοι. Ως επιλογή δεν είναι άσχημη για τη Νέα Δημοκρατία..
Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο με ικανότητες. Κι αν οι εκλογές μάλιστα γίνουν με Σταυρό μπορεί να αποτελέσει και τη μεγάλη έκπληξη.
….
Λεβέντης: Τσίπρας και Μητσοτάκης να συμφωνήσουν σε οικουμενική
Η Ένωση Κεντρώων μαζί με τις ευχές για τα Χριστούγεννα καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά -όπως αναφέρει- να βαδίσουμε προς εκλογές.
 «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι δύσκολα για μεγάλο αριθμό Ελλήνων, ιδιαίτερα για τους άνεργους, τους γέροντες συνταξιούχους και αυτούς που υποχρεώθηκαν να αναχωρήσουν στο εξωτερικό.

»Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, να αφήσουν τις άσκοπες κοκορομαχίες και τις ανούσιες συγκρούσεις και να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά να βαδίσουμε προς εκλογές τίμιες, χωρίς ψέματα και υπερβολές, γιατί τα επόμενα λάθη θα είναι ανεπίτρεπτα και λίαν επικίνδυνα για τη χώρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η φωτογραφία της ημέρας 
Ο νέος δικηγόρος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος, έδωσε το παρόν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, δίπλα στον Δήμαρχο και το Πρόεδρο

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »