*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Παραιτήθηκε απο την Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων ο Δ. Γαλανόπουλος. Ανεξαρτοποιείται;;;

20 Δεκεμβρίου
…Επειδή το θεωρούμε πολύ σημαντικό  για την πορεία που θα χει η επιχείρηση
ύδρευσης και αποχέτευσης να μην ξεχνάμε τις ζημιές που προκάλεσαν σε δυο χρόνια
ύψους 700.000,00 ευρώ σύμφωνα με τους ισολογισμούς
(Από το δελτίο τύπου του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη κατά του Δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Ν. Χατζόπουλου)
-Να μη ξεχνάμε, αλλά μέχρι 31/8/2014 Πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Αβδήρων ήταν ο Σίσκος φίλτατε Βασίλη…
….

Το ήμισυ της ζημίας των 700.000 ευρώ που αναφέρεται στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης του κ. Τσολακίδη αφορά το οικονομικό έτος 2014 κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου τη διοίκηση της ΔΕΥΑΑ είχε η παράταξή του! Ας απολογηθεί συνεπώς για τα πεπραγμένα του και μετά ας κάνει κριτική
(Από την απάντηση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου στον πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη)
-Τελικά για τη ζημιά των 350.000 ευρώ το 2014 φταίνε οι 8 μήνες (μέχρι 31/8/2014) ή οι 4 μήνες (1/9-31/12/2014); Ιδού η απορία

……….

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κάποιος σύντροφος ή συντρόφισσα ατάλαντη, προσπαθεί τελευταία να «μιμηθεί» τον σύντροφο γραμματέα του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ στη γνωστή στήλη του XanthiLeft Ξάνθης.
-Διαμαρτύρομαι δριμύτατα γιατί ο Γιώργος στο στυλ του, είναι ένας και μοναδικός…
……
*Σύντροφε μην τους αφήνεις να σε αντιγράφουν. Διότι εκτός του ότι βρίζουν ατάλαντα (σ.σ. χειρότερα κι από τους Χρυσαυγίτες και τον Πολάκη), μόνο αυτοί… καταλαβαίνουν τι θέλουν να πουν…!
……
*Αντιθέτως το χθεσινό σχόλιο στη στήλη (παρά)ΣΥΡΙΖΑ:
«Τα τοπικά ΜΜΕ έχουν θέμα για ολόκληρη εβδομάδα. Μητσοτάκης.
Πολλά κοντινά πλάνα, πολλά. Και τα λεφτά πολλά»… είναι εμφανές ότι αντιπροσωπεύει 100% τον Γ. Χατζηθεοδώρου…
……
*Επειδή λοιπόν για να μιλάει για… «πολλά λεφτά» ο γραμματέας της Νομαρχιακής, μήπως μπορεί να μας δώσει ένα αποδεικτικό στοιχείο γι’ αυτά που γράφει;
-Μήπως τα… «λεφτά πολλά», δόθηκαν στο κανάλι που υποψιαζόμαστε όλοι;
-Περιμένω μια αξιόπιστη απάντηση George κι άσε τα υπόλοιπα για μένα…
…………..
Μισά Τουρκικά… μισά Ελληνικά!
Ο Καπζά Τζεμίλ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δήμο Μύκης
Τόσο στα Τουρκικά, όσο και στα Ελληνικά, ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ σχολίασε λιτά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο Μύκης στη Σμίνθη με ανάρτηση στο fb που ανέφερε τα παρακάτω:
Anamuhalefet lideri Kiryakos Mitsotakis Mustafçova Belediyesini ziyaret etti. Kendisine ve beraberindeki heyete yerel yönetim ve belediyemizin sorunları hakkıında bilgi verdik. Belediyemizin sorunları ve ihtiyaçlarıyla ilgili yazılı bir metin takdim ettik.
«Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Δήμο Μύκης. Τόσο με τον ίδιο όσο και με επιτελείο του
Συζητήσαμε για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου μας. Τέλος του παραδώσαμε γραπτώς τα προβλήματα και τις ανάγκες που αφορούν το Δήμου μας…».
……….
Προγραμματική σύμβαση του ΔΠΘ με την “JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL HELLAS Α.Ε.Β.Ε
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Πρυτανείας του ΔΠΘ:
«Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης, με αφορμή την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της “JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL HELLAS Α.Ε.Β.Ε”., του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Δήμου Μύκης, για την εκπόνηση του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Σχέδιο Αξιοποίησης Υδατικών Πόρων Δήμου Μύκης», σας προσκαλεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στο κτίριο Διοίκησης στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, όπου θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της εταιρείας Japan Tobacco στην Ελλάδα, ο πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, ως εκπρόσωπος ΣΕΚΕ και ο Δήμαρχος Μύκης κ. Τζεμήλ Καμζά».
-Μέσα σε όλα ο Σάκης…Και στους Υδάτινους Πόρους και στον…καπνό!
…………
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;
Παραιτήθηκε από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αβδήρων ο Δημήτρης Γαλανόπουλος.
Την παραίτησή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αβδήρων υπέβαλε γραπτώς κατά την χθεσινή τελευταία (για το 2016)συνεδρίασή της ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Γαλανόπουλος.
Ο κύριος Γαλανόπουλος αναφέρεται στην επιστολή του σε προσωπικούς λόγους και είναι άγνωστο αν παράλληλα με αυτήν, θα ανεξαρτοποιηθεί ή όχι από την παράταξη Τσολακίδη. Εκτός αν η παραίτησή του έχει σχέση με πρόσφατη εκλογή στο Γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και έγινε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων…

Σημειώνω τέλος ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πλην των 4 υπηρεσιακών θεμάτων, πέρασε επίσης ομόφωνα (με τη ψήφο δηλαδή και του Δημήτρη Γαλανόπουλου) η έγκριση της μελέτης προϋπολογισμού 67.000 ευρώ προκειμένου να γίνει η δημοπρασία στις 13.1.2017 για την κατασκευή της στέγης και περίφραξης του νυν Μουσικού σχολείου Ξάνθης στη Διομήδεια Ξάνθης.
......
Η λεζάντα της ημέρας: Μάτια Ερμητικά Κλειστά ....
(Κυριάκο.....Μην εξελιχθούν μόνο απο κύκνειο άσμα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, σε κύκνειο άσμα του Σπύρου Τσιλιγγίρη και του "προξενητή" Λευτέρη Αυγενάκη....)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »