*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Παλαιοκομματικά παιχνίδια που εκθέτουν μόνο τον Κυριάκο...

20 Δεκεμβρίου
ΣΤΗΝ «ΕΙΚΟΝΙΚΗ» ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΖΗΣ ΚΑΙ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ…
Δυστυχώς στη Νέα Δημοκρατία κάποιοι έχουν καβαλήσει εντελώς το καλάμι και νομίζουν ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ θα «παραδώσει» αμέσως τα όπλα και σαν… ώριμο φρούτο με πολιτικές του 60 θα επανέρθουν στην εξουσία!
Αναφέρομαι στον γνωστό Νέζη του γραφείου Κυριάκου Μητσοτάκη και δυστυχώς και στον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη..
Ειδικότερα μάλιστα ο τελευταίος κάθε φορά που έρχεται στη Ξάνθη στο μόνο που είναι καλός είναι να… φωτογραφίζεται με τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη και να κάνει ότι τα ξέρει όλα με μια πρωτοφανή υπεροψία και αλαζονεία…
(σ.σ. Κυριάκο μάζεψέ τους… Διότι ακόμη δεν ξανάγιναν Κυβέρνηση… Που και να γίνουν πως θα λειτουργούν!).
«ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΝ» Ο ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ
Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι κομματικοί που είχαν από δίπλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον «έπνιγαν» με τις υπερβολές τους…ή τον εξέθεταν, συστήνοντάς του τον κάθε υποψήφιο "πολιτευτή"
Υπήρχαν κι οι… Τσιλιγγίρηδες που με κάθε τρόπο επιχειρούσαν να βγάλουν έστω μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι έβαζαν μέσον τον… Αυγενάκη!
Λες και οι… φωτογραφίες με τον Κυριάκο θα τους φέρουν ψήφους και ο λαός της Ξάνθης ξεχνάει πως φέρθηκε ο Σπύρος Τσιλιγγίρης στον Ζαγναφέρη ή το ότι στήριζε Χατζηευαγγέλου και ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές και περί τίνος πρόκειται…!
(σ.σ. Μια ο Σάκης ο Κριτσίνης και μια ο Σπύρος ο Τσιλιγγίρης. Τους βγάζει πρώτους Περιφερειακούς συμβούλους ο Κοντός και μετά νομίζουν ότι έγιναν… «πολιτικές οντότητες, κατεβαίνουν υποψήφιοι βουλευτές και με δυσκολία παίρνουν 2.000 σταυρούς! Και η Γεωργία ακόμη τους κερδίζει...)
…..
ΘΑ «ΣΚΟΤΩΘΕΙ» ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…!
Επιτέλους όποιοι κι αν είναι οι αρμόδιοι, Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης ή Δήμος, ας βάλουν φώτα στην είσοδο της πόλης από την Καβάλα, γιατί θα «σκοτωθεί» κόσμος, δεν πάει άλλο…
Το Σάββατο το βράδυ και με μια κίνηση μάλιστα αρκετά μεγάλη, ο δρόμος ήταν θεοσκότεινος και ο κίνδυνος ατυχήματος ιδιαίτερα για πεζούς ή οδηγούς μοτοποδηλάτων πολύ μεγάλος…
Κάτι πρέπει να γίνει και γρήγορα μάλιστα ώστε να μπουν λάμπες στην είσοδο της πόλης από την Καβάλα… Είναι πολύ επικίνδυνα πλέον!
…..
ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ «ΓΕΙΤΟΝΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΠΗΣ
ης είχε τάξει της φίλης του της Πέπης να της πάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Σάββατο το πρωϊ στη Γειτονιά του  Αϊ Βασίλη ο φίλος της ο Δήμαρχος Ξάνθης, αλλά δεν τόλμησε τελικά ούτε καν να το προτείνει στους επιτελούς του και ευτυχώς…
Έτσι αρκέστηκαν να την περάσουν από την ταβέρνα του Σωτήρη Τσιακίρογλου και να καταλήξουν στο La terra…!
Τίνος φαεινή ιδέα ήταν κι αυτό;
-Του Αυγενάκη ή του Νέζη φαντάζομαι, γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι το «σκέφτηκαν» οι ενταύθα "εγκέφαλοι" της ΝΟΔΕ… 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »