*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Τα μετάλλια του Πήγασου, οι...ξενύχτηδες και ο Λαμπάκης!

02 Δεκεμβρίου
*O εχθρός του εχθρού μου, αυτομάτως γίνεται… «φίλος» μου!
-Ε, κάπως έτσι, προέκυψε το αυτονόητο κι ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, έγινε μέχρι και… φίλος των Xanthi Runners!
-Giannis που φαίνεται… κολαούζο άλλωστε δεν θέλει!
Μόνο που την περασμένη Κυριακή ΜΟΝΟ εμείς φίλτατοι Γιάννηδες (Αναστασιάδη και Πυργελή), ήμασταν παρόντες στην εκκίνηση και προβάλαμε την εκδήλωσή σας, από το Xanthi channel…για να εισπράξουμε στη συνέχεια τους χλευασμούς και τις ύβρεις σας!!!
(σ.σ. Την επόμενη φορά ποιός ξέρει...Μπορεί να μας ζητήσετε και...εγγραφή 10 ευρώ όπως τους υπολοίπους συμμετέχοντες στους αγώνες σας...επειδή σας προβάλλαμε!)
....
*Οι τζάμπα μάγκες ωστόσο που υβρίζουν τους άλλους ως… μπεκρούλιακες ή δεν είχαν ξυπνήσει καν, γιατί θα ξενύχτησαν προφανώς χορεύοντας κάπου… salsa με… mojito, ή θα βρίσκονταν στην… εκκλησία ως καλοί χριστιανοί που πρώτα υβρίζουνε και συκοφαντούνε και μετά πάνε στον παπά και ζητάνε άφεση αμαρτιών…!
-Στην κεντρική πλατεία πάντως δεν ήταν!!!
(σ.σ. Φυσικά για όλα αυτά τα θετικά, μούγκα στη στρούγκα οι μάγκες των Xanthi Runners! Καλοί μόνο για να κάνουν like και troll!! Και να χλευάζουνε όσους διαφωνούν μαζί τους...).
……
*To πιο ωραίο απ’ όλα; Ο Giannis (ο Σιδηρόπουλος βέβαια…), θυμήθηκε ότι τα ίδια περί πλατείας «γράφαμε» και για τον… Ποδηλατικό σύλλογο «Πήγασο» (ψευδές βέβαια αυτό…),  εξ ιδίων και πάλι κρίνοντας!
Ότι δηλαδή οι διοικούντες του συγκεκριμένου συλλόγου, ακόμη τον ψάχνουνε τον αδελφό του τον Παύλο να τους φέρει τα… μετάλλια των Πανελλήνιων αγώνων!
Καθότι τις χορηγίες των εκδηλώσεών τους από τον τότε Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, τις έπαιρναν δια μέσω… Κανάλι 6 ή Τυποεκδοτικής!
Εκεί δηλαδή πήγαιναν ΠΑΝΤΑ τα… λεφτά από τις χορηγίες της Περιφέρειας ΑΜΘ!
-Με απλά λόγια, κοίτα ποιος μιλάει
……
*Βέβαια από την άλλη τους έχουν πάρει χαμπάρι και όλοι. Καθότι όποιον στηρίζουνε… στο τέλος πάντα πατώνει!
Κι είναι να μη σου βγει το όνομα!
……
*Στις Περιφερειακές εκλογές «πάτωσαν» Γιαννακίδη - Καραλίδη, στις δημοτικές έστειλαν στα τάρταρα Πούλιο - Δημήτρη Μπένη, Τσολακίδη και Μαρία Καραλευθέρη…
Λογικό είναι να αναζητούν από τώρα τους επόμενους, αλλά ποιος θέλει να ‘ναι ο… χαμένος;
…….
*Πρόταση της στήλης. Να πείσει κάποιος τον Γιάννη Πυργελή να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, διότι σίγουρα το πρώτο που θα κάνει με την εκλογή του, θα είναι ν’ ανοίξει ένα… σύγχρονο κολυμβητήριο!
Δεσμεύτηκε δημόσια άλλωστε!!! Οπότε...«Δαγκωτό» από τώρα Πυργελής.
……
*Τελικά τι έγινε στο Περιφερειακό συμβούλιο μεταξύ Λαμπάκη και Δημαρχόπουλου; Καθότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης για μια ακόμη φορά, έβγαλε αρκετά απωθημένα κατά του ημέτερου Δημάρχου κι έχω την εντύπωση ότι δεν φταίει σε αυτό μόνο το θέμα της Διαχείρισης σκουπιδιών…
……
*Σύμπτωση ή όχι, πάντως ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στις δημόσιες συζητήσεις του, ποτέ δεν έκρυψε την συμπάθεια και την φιλία του με τον Θανάση Ξυνίδη…
Αντίθετα με την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε την Δευτέρα κατά του Μπάμπη, μάλλον ήταν και ενήμερος από πρώτο χέρι περί τίνος πρόκειται…
…..
*Βέβαια κι από την άλλη, ούτε ο Δημαρχόπουλος χαρίστηκε στο Λαμπάκη και για να σας δώσω και την είδηση.
-Οι 4 Δήμαρχοι Ξάνθης και το Δ.Σ. του ΣΔΑΝ Ξάνθης, συνεδριάζουν την ερχόμενη Δευτέρα για να πάρουν απόφαση προκειμένου να ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ στην Αποκεντρωμένη ζητώντας να ακυρωθεί η Δευτεριάτικη απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου για το σχεδιασμό διαχείρισης σκουπιδιών! Οπότε ακόμη πιο πλούσια αναμένεται από δω και πέρα η συνέχεια της κόντρας Λαμπάκη - Δημαρχόπουλου…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »