*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Ντουκιατζή, Γεωργία στην ουρά...για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

22 Νοεμβρίου
Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
 Στην…ουρά και πάλι η «αιώνια πολιτευτής» Γεωργία Ανδρέου για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ!
………….
ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Φαίνεται πως «τσουνάμι» περιμένει τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγέλλου αλλά και στενούς συνεργάτες του, για την οικονομική διαχείριση στον Δήμο τις εποχές της παντοδυναμίας του που κατέβαινε από  τη…Σταυρούπολη για να τον ασπαστεί στις 5 το πρωϊ ο τότε Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης..
-Ο οποίος οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι «φτηνά» την γλίτωσε και από τον Δήμο, αλλά και από την Αναπτυξιακή όπου επίσης δεν έκανε και «λίγα»!
…..
*Τσεγγελίδης που είναι βέβαια κι ένα ερώτημα πως ακόμη δεν τον έχει διαγράψει από δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης ο Πρόεδρος Γιάννης Δρεμσίζης αφού είναι ζήτημα αν έχει πατήσει στις συνεδριάσεις όλο το 2016 3-4 φορές το πολύ!
……
*Τσίπουρο με στενούς συνεργάτες του, αντιδημάρχους και τον Γιώργο Γκούρτσα, θεάθηκε να πίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στις «Πηρουνιές» ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου. Μαζί του μάλιστα είχε και τον γιο του Γιάννη, ένα νέο παιδί με πολλά όνειρα…
-Που δυστυχώς κάποια ΑΝΩΝΥΜΑ σκουλήκια ακόμη κι αυτό το «παιδί» το ρίξανε λάσπη! Ντροπή σας…άνανδροι!
……
*Για να δούμε με ποια τιμή θα ξεκινήσει η μίσθωση του Λούνα Πάρκ για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Οικονομική Επιτροπή…Περιμένω πως και πως την δημοπρασία, μιας και το θέμα πέρασε χθες από το δημοτικό συμβούλιο! Κι ήταν κάτι που από πέρσι ζήτησε ο «Μαχητής».
….

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης, στα πλαίσια της πρόσκλησης (υπ΄αριθμ. 8837/14-10-2016, ΑΔΑ: Ω8ΣΕ4653ΠΓ-ΙΚΣ), για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο καθεστώς του Υπομέτρου 6.1. «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», οργανώνει ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί:
-Στην Ξάνθη, την Παρασκευή 25-11-2016 και ώρα 10:00 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Διοικητήριο, 2ος όροφος)
….

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΒΡΕ ΤΑΣΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ;
Βγαίνει και υπερηφανεύεται ο γνωστός Τσέπελης ότι πήγε στα τσίπουρα του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου έχοντας οδηγό τον….Τάσο Θεοδωρίδη!
Οπότε ρωτάμε κι εμείς τον Πρόεδρο των Παιδικών σταθμών και αντιπρόεδρο στο ΣΔAΝ Ξάνθης να μας πει με ειλικρίνεια…
-Αυτός δεν ήταν ένας από αυτούς που έλεγαν στον Δημαρχόπουλο να μην πάρει με το ψηφοδέλτιό του τον Τσέπελη στις εκλογές του 2014 όταν έκανε το…»δύσκολο» και μιλούσε και με τον Μπένη αλλά και τον Ξυνίδη;
-Αυτός δεν ήταν ένας από αυτούς που είπε στον Μπάμπη και «μπράβο» που τον «καθάρισε» γιατί οι παρανομίες και οι προκλήσεις του είχαν παραγίνει στην τοπική κοινωνία;
-Τι άλλαξε λοιπόν κύριε Τάσο Θεοδωρίδη και ξαφνικά έγινες και…οδηγός του πρώτου ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ της πόλης;  Περιμένουμε όλο αυτιά..
…..
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (18.00) Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΜΟΙΡΟΥ
Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 22/11 στις 18.00 η Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου με τα εξής θέματα: 
1.Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο 5ο χλμ. Ξάνθης-Καβάλας
2.Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο 5ο χλμ. Ξάνθης-Καβάλας
 3.Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του αγροκτήματος Ευμοίρου
 4. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον οικισμό Λεύκης
……………
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Πληρωμή συντάξεων
 Το Δημόσιο  θα καταβάλλει τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 29 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη (βλ. Διαδικτυακή πύλη για συνταξιούχους του Δημοσίου)
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 29 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 01 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 01 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 30 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη
(Τα υπόλοιπα ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 29 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη)
Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑ) ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Πληρωμή 02 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή
Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 στις 02 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή
……
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11 Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, καθώς και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 και Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016, κατά τις ώρες 15:00 έως 18:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία), εργασίες που αφορούν στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης μας. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στο ανωτέρω τμήμα της 28ης Οκτωβρίου.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
……….
Απέδρασε 43χρονη κρατούμενη με «βραχιολάκι»
Η πρώτη απόδραση κρατουμένου που βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό βραχιολάκι σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα.
Πρόκειται για μια 43χρονη, η οποία με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και επιτήρηση με βραχιολάκ, καθώς κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση υπεξαίρεσης και κατάχρησης σε βάρους του Δημοσίου, λαθρεμπόριο και ξέπλυμα χρήματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες στις 18:58 το απόγευμα, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό.
Συνεργείο της εταιρείας έσπευσε στην περιοχή παρακολουθώντας το σήμα, αλλά ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:09 στη γωνία Θεσσαλονίκης και Λαχανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο, αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη και αναζητείται.

Συνελήφθη 34χρονος στην Καβάλα με ηρωίνη
Συνελήφθη την Δευτέρα 21-11-2016 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 34χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,05 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη 5 ατόμων σε ίντερνετ καφέ στην Παραλία Οφρυνίου για «φρουτάκια»
Συνελήφθησαν την Δευτέρα (21-11-2016) το βράδυ, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης και του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, μία 53χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας και τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 37, 33 (άντρες) και 69, 23 (γυναίκες) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί παιγνίων και περί τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (ιντερνετ - καφέ). Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος ιδιοκτήτης του, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ με τη βοήθεια των δύο υπαλλήλων του, ηλικίας 37 και 23 ετών, επέτρεπε στην 69χρονη και την 53χρονη τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια» σε δύο από αυτούς.   
Σημειώνεται ότι στην κεντρική πόρτα του καταστήματος υπήρχε εγκατεστημένος ειδικός ηλεκτρονικός μηχανισμός, για την ελεγχόμενη είσοδο ατόμων στο κατάστημα, με σκοπό την παρεμπόδιση του αστυνομικού ελέγχου.
Από τους χώρους του καταστήματος κατασχέθηκαν:
-3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
-1 ηλεκτρονικός μηχανισμός
-3 ηλεκτρονικές συσκευές
-2 φιάλες αλκοολούχου ποτού, για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου Καβάλας.
Εξιχνιάστηκε κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου από την Αλεξανδρούπολη -2ημεδαποί 54 & 31 ετών οι δράστες
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα Οκτώβριος -  αρχές Νοεμβρίου του 2016, από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 54 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 31χρονος το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια το διέθεσε έναντι χρηματικής αμοιβής στον 54χρονο, ιδιοκτήτη επιχείρησης συλλογής παλαιών σιδήρων.
Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αφαιρεθέν όχημα, στην επιχείρηση του 54χρονου, το οποίο και κατέσχεσαν προκειμένου να το αποδώσουν στον ιδιοκτήτη του.
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »