*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Η Γεωργία Ταστσόγλου ξανά στις πίστες!

22 Νοεμβρίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με μια αποκλειστική αλλά και ευχάριστη είδηση!!!
-Όχι μόνο ξαναξεκίνησε και πήρε… φόρα το μουσικό σχήμα του Γιώργου Κουμουλίδη και του Μάριου Κιοσσέ αλλά εμπλουτίστηκε κιόλας!
-Μετά την εμφάνισή τους σε Βουλγαρία αλλά και Ελευθερούπολη, το «ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ» την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου επιστρέφει στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο καφέ μπαρ «ΚΑΡΑΜΕΛΑ» (στην οδό Βασ. Σοφίας 8 στην Ξάνθη) και μάλιστα και με Γεωργία Ταστσόγλου!
-Η δημοφιλής τραγουδίστρια και σύζυγος του Γιώργου, μετά τη γέννα και αφού έφερε πρόσφατα στη ζωή τον γιό τους τον… «Κουμουλίδη Junior» επιστρέφει στο τραγούδι, έτοιμη να ξεσηκώσει τα πλήθη!
-Μαζί τους οι Μάριος Κιοσσές στα πλήκτρα και ο Δημοσθένης Μαρινίδης στο μπουζούκι!
Το πάρτι θα ξεκινήσει από τις 18.00 το απόγευμα.
Κρατήσεις: 25410 67512. Μην λείψει κανείς!
……

*Εντωμεταξύ, άλλη μια βραδιά με… νταούλι διοργάνωσε και το περασμένο Σάββατο το βράδυ το αγαπημένο Ελληνάδικο της πόλης μας το ΚΥΤΤΑΡΟ και έγινε χαμός!!!
-Ο νεαρός πόντιος νταουλιστής, Κώστας Τσαρμαντίδης αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος!
-Τον συνόδευε και άλλος ένας μουσικός με το τουμπερλέκι του και όταν ανέβηκαν μαζί πάνω στο μπαρ δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έγινε!
……

*Ο κόσμος και κυρίως νεολαία γέμισαν ασφυκτικά το Σάββατο το βράδυ το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ που για άλλη μια φορά την τιμητική τους είχαν οι γυναίκες που ήταν το 90% του πληθυσμού κι ας μην ήταν «Ladies Night».
-Ιδού και μια υπέροχη φωτογραφία με όμορφες παρουσίες για του λόγου του αληθές!
……
*Και μη ξεχάσετε!!!
-Σήμερα το βράδυ (αλλά και κάθε Τρίτη) στο ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» διοργανώνεται η σούπερ βραδιά καραόκε του μαγαζιού με πολύ τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και δώρα στους νικητές: 1 φιάλη βότκα- 1 φιάλη κρασί και 1 μπουκάλι σέικερ!
-Όσοι και όσες θέλετε να δοκιμάσετε τις φωνητικές σας ικανότητες, σπεύσατε και που ξέρετε μπορεί να είστε νικητές που θα κερδίσετε τα ποτά σας!
-Στα decks όπως πάντα ο DJ Κώστας Σπυριάδης.
-Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00. Διασκεδάστε, τολμήστε και κερδίστε!!!
………

*Από αυτό το Σάββατο (και κάθε Σάββατο) ξεκινάνε και πάλι οι Live βραδιές στο εστιατόριο «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος!
-Καταπληκτική ορχήστρα με μπουζούκι, σάζι, Ποντιακή λύρα και τραγούδι ενώ στο λαϊκό πρόγραμμα θα είναι και φέτος η φοβερή φωνή που εντυπωσιάζει τους πάντες, την 21χρονη Σίλια, φοιτήτρια από την Κομοτηνή που πέρυσι είχε κάψει… καρδιές!!!
-Φέτος στην ορχήστρα όπως έμαθα προστέθηκαν και ο φοβερός Αντώνης Χειμωνίδης με την κιθάρα του αλλά και ο Ανδρέας Μυγδαλάς στα πλήκτρα!
Κρατήσεις 25410 21010 & Κινητό 6932398799 (Τάσο).
……

*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με την… επιστροφή του… «ασώτου»…
-Στον Χαράλαμπο Κυρκούση αναφέρομαι φυσικά ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή επέστρεψε στην εκπομπή του «Λαϊκό Σεργιάνι» στον ραδιοφωνικό σταθμό Life 92.1 και μάλιστα αυτή τη φορά στο στούντιο τον συνόδευε και ο… κολλητός του Ανέστης Μελισσόπουλος!
-Ο Χαράλαμπος αφού επέστρεψε από την Αθήνα, είπε να ασχοληθεί και λίγο και με την εκπομπή και τους ακροατές του και μάλιστα έκανε γνωστή την επάνοδό του αναρτώντας στο Facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία με το ανάλογο μήνυμα:
«Παρασκευή σήμερα και μετά από δύο εβδομάδες επιστρέψαμε στα fm του Life 92.1 με την εκπομπή Λαϊκό σεργιάνι μαζί σας λοιπόν από τις 23.00 έως τι 01.00 με πολλά τραγούδια, αφιερώσεις και δώρο έκπληξη για τους ακροατές. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2541026344 Μπείτε και στο www.maxitisthrakis.blogspot.com μέσω διαδικτύου. Καλή ακρόαση!!!»

-Τώρα… μάλιστα. Ηρεμήσαμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »