*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

23 Νοεμβρίου
*Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου η βραδιά με τους DJ John και Chris Bozidis και τον φοβερό τουμπερλεκίστα ANDREA DARBUKA, αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου οι τρείς τους επανέρχονται στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ μετά τα μεσάνυχτα για να δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα παίζοντας Ελληνική χορευτική μουσική και παράλληλα με το Live τουμπερλέκι τους να ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο για χορό!
-Μάλιστα ο Τάκης Αλεξούδας ετοίμασε και καινούρια εντυπωσιακή αφίσα για το συγκεκριμένο event με τους τρεις καλλιτέχνες κουστουμαρισμένους σαν γαμπροί!
-Το πάρτι θα ξεκινήσει μετά τις 00:00 τα μεσάνυχτα!
-Κλείστε από τώρα ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946 758741, να προλάβετε!
-Ετοιμαστείτε από τώρα, θα γίνει χαμός!!!
……
*Τρελά ερωτευμένος με την αγαπημένη του Μιμίκα, που τον επισκέπτεται συχνά πυκνά στην Αθήνα, δηλώνει ο Κώστας Γαλάτης ο οποίος «αναρτά» τακτικά στο Facebook φωτογραφίες μαζί της σε τρυφερές στιγμές γράφοντας χαρακτηριστικά: «η ζωή μου όλη…»!!!
-Άντε Κώστα να… «φάμε» και κανένα κουφέτο!!!
……

*Ρακί σε ταβέρνα της Κομοτηνής με κολλητή φίλη του, έπινε χθες ο γνωστός πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ Κιμμερίων και πρώην Αθλητικογράφος, Θανάσης Ιμαμίδης, ο οποίος έριξε «μαύρη» πέτρα πίσω του, «κόβοντας» κάθε τι που τον συνέδεε με την Ξάνθη και κυρίως με τα Κιμμέρια!
-Η φωτογραφία αφιερωμένη στο πρώην fan club των ενταύθα… θαυμαστριών του!
……
*Στην Ξάνθη βρέθηκε, ως γνωστόν, την Κυριακή για ένα υπέροχο live στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ο δημοφιλής τραγουδιστής Θάνος Τζανής!
-Η είδηση όμως «βγαίνει» στο ότι ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος είναι φανατικός θαυμαστής του, όχι μόνο βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για να τον απολαύσει, αλλά προθυμοποιήθηκε την Δευτέρα να τον πάει στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης για να ταξιδέψει στην Αθήνα!
-Μεγάλη καρδιά όπως πάντα ο Δημήτρης!
……
*Εντωμεταξύ, τρομερή κοσμοσυρροή σημειώνεται τις Τετάρτες στις Ελληνικές βραδιές που διοργανώνει το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με διάσημους DJ!
-Η νεολαία της Ξάνθης και ο… φοιτητόκοσμος γεμίζουν ασφυκτικά το ιστορικό καφέ – μπάρ της Ξάνθης για να διασκεδάσουν σε ελληνικούς ρυθμούς!
-Πάρτε μια γεύση τι χαμός έγινε την περασμένη Τετάρτη και τι αναμένεται να γίνει σήμερα!
……
*Στο «moca espresso bar» παίζει Ελληνική «καψούρικη» μουσική κάθε Σάββατο ο δημοφιλής DJ Τόρης Παπαδήμας ο οποίος απέκτησε πολλούς θαυμαστές τον τελευταίο καιρό!

-Στη φωτογραφία με τους Φώτη και Άρη που κάθε Σάββατο διασκεδάζουν με… DJ TORIS!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »