*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Διέψευσε η Ελένη Καπώνη για τα "δίδυμα"...

29 Νοεμβρίου
*Μ’ αυτήν την απίστευτη φωτογραφία, η μοναδική Ελένη Καπώνη από την Κύπρο σχολίασε τα περί εγκυμοσύνης της και …«διδύμων» που αποκάλυψε η στήλη.
-Διαψεύδοντας φυσικά και ζητώντας μάλιστα και τα…ρέστα, λέγοντας ότι αν θα διαβάζαμε πιο προσεχτικά το κείμενο, θα διαπιστώναμε ότι έκανε…πλάκα!
-Ελένη της πλάκας;…Και να γελάσω ή απλά να μειδιάσω!
….
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Διαβάστε λοιπόν παρακάτω τι βρήκε να γιορτάσει το κορίτσι οπότε αναγκαστικά και της… βάζω μια τούρτα γενεθλίων κι όλη δικιά της:
«Σήμερα κλείνω έξι ολόκληρους μήνες χωρίς ψωμί, κέικ, γλυκά και κορεσμένα λιπαρά. Έξι μήνες χωρίς αλκοόλ. Η διαφορά στον οργανισμό μου είναι πάρα πολύ εμφανής. Το δέρμα μου έχει μοναδική λάμψη, τα μαλλιά μου το ίδιο, και η διάθεση μου έχει ανέβει κατακόρυφα. Αναφορικά με το σώμα μου τώρα, πρώτη φορά το νιώθω τόσο συμμετρικό και υγιές. Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με μια ώρα ελαφριά άσκηση την ημέρα.
Δεν ξέρω βασικά σε ποιον ανήκει αυτό το ποστ αλλά έλεγε να κάνουμε copy paste».
-Πως τα κατάφερες αυτό Ελένη μου… Έξη μήνες χωρίς… ΤΙΠΟΤΑ!
-Λογικά όμως κορίτσι έπρεπε να γίνεις στυλάκι κι όχι να ξεπεράσεις τα…εκατό! Κιλά εννοώ κι όχι χιλιόμετρα…
……
*Δεν ήξερα ότι έγιναν και κολλητοί Φανουράκης (πρώην αντιδήμαρχος) και Μιχάλης Λομβαρδέας (νυν αντιδήμαρχος), ώστε να πίνουν μαζί ποτό στο καφενείο του Καλτσά και μάλιστα μέχρι τις 3 μετά τα μεσάνυχτα…
-Άλλα ήθη κι άλλα έθιμα προφανώς… «Κολλητοί» πρώην και νυν αντιδήμαρχος, στο στόχαστρο όμως ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος…
……
*Επιτυχημένη πρεμιέρα είχε το περασμένο Σάββατο η πρώτη για φέτος ζωντανή λαϊκή βραδιά στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» (στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος) του Τάσου Κουμουλίδη, αφού ο κόσμος κατέκλεισε από νωρίς το μαγαζί για να απολαύσει το μουσικό σχήμα συνοδεία των σπεσιαλιτέ της κουζίνας αλλά και κρασιού!
……
*Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία με το φετινό καλλιτεχνικό σχήμα της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», αποτελούμενο από τους: Σίλια Λιώγα στο τραγούδι και στην κιθάρα και τους μουσικούς Φίλιππο Δομνίδη, Γιάννη Γαβριηλίδη, Αντώνης Χειμωνίδη και Ανδρέας Μυγδαλάς!
……
*Αυτοί όμως που ομολογουμένως έκλεψαν τις εντυπώσεις το Σάββατο το βράδυ στην πρεμιέρα στο «ΚΤΗΜΑ» ήταν το δίδυμο, ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικός, Αντώνης Χειμωνίδης, που μάγεψε με την ερμηνεία του στο ελαφρολαϊκό τραγούδι, αλλά και η εκπληκτική Σίλια Λιώγα (σ.σ. Κάποιοι λένε οτι βάζει κάτω και την Γεωργία Τατσόγλου....), που συνεχίζει και φέτος να εντυπωσιάζει τον αντρικό πληθυσμό, όχι μόνο με το ταλέντο της στο τραγούδι αλλά και την εκρηκτική «σκηνική» παρουσία της!
……
*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με το «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» το οποία αύριο Τετάρτη συνδιοργανώνει με την ομάδα «Glad Company»άλλο ένα πάρτι με Ελληνική μουσική!
-Στα decks ο resident Dj του ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (από τη Θεσσαλονίκη), CJ EXCLU!
-Τετάρτη. Η μέρα που θα αγαπήσετε στο πιο in προορισμό της πόλης!
-«Αγαπήσαμε αυτό που εσείς κάνατε στο προηγούμενο ραντεβού μας και είμαστε έτοιμοι να σας ευχαριστήσουμε για αυτό», αναφέρει στο Facebook η διεύθυνση του Κυβερνείου!

-Τηλ. Κρατήσεων: 6970745801

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »