*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Τι συμβαίνει με την "εξαφάνιση" του Δημήτρη Σαλτούρου;

29 Νοεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Τι συμβαίνει με τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σαλτούρο; Προσχώρησε τελικά στη Νέα Δημοκρατία ή δεν προσχώρησε;
Διότι αν πράγματι προσχώρησε και είναι πλέον στέλεχος του κόμματος του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, θα περίμενε κανείς να τον δει είτε στην επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά, είτε στην επίσκεψη του Αυγενάκη…
-Αυτός όμως ήταν άφαντος! Μήπως το μετάνιωσε που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ τώρα που ανεβαίνει και θέλει να…επιστρέψει στη «βάση» του; Μήπως;
…..
*Την ενδυμασία και το λουκ του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη έχει αναλάβει καθώς φαίνεται ο Μανώλης Φανουράκης…
Αλλιώς δεν εξηγείται το… σκισμένος μπλουτζίν του πρώην συνέταιρου του «Πύρρου» και το μπλαζέ ύφος!
Με τη διαφορά ότι τα… ράσα δεν κάνουν τον παπά!
(σ.σ. Σαν να θέλουμε με το ζόρι να πείσουμε τον Γιώργο τον Γκούρτσα ή τον Βασίλη τον Ρούφο, ν’ ακούν  Κραουνάκη κι όχι… Γραβάνη ή Μπανιώτη!).
……
*Το ωραίο πάντως με τους ανθρώπους του Κοντού είναι ότι όταν τους ρωτάς τι θέλετε στου Καλτσά το Καφενείο με τον γιατρό, σου απαντάν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, σπάζουμε πλάκα!
-Το τι «πλάκα» θα πάθει ο Τσιλιγγίρης ο Σπύρος αν τον βάλουν στο ψηφοδέλτιο και έρθει 4ος μετά τον Κοντό, τον μειονοτικό και την Γεωργία Ανδρέου, το φαντάζεστε;
-Ρωτήστε λίγο και τον Σάκη τον Κριτσίνη να σας πει τα δικά του και πόσα χρόνια έκανε να συνέλθει από τον κάζο που έπαθε!
……
*Παρουσία πολύ κόσμου (κυρίως απ’ έξω), έγιναν τα 40 του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.
Ακολούθησε καφέ στη «Ξανθίππη» στον οποίο παραβρέθηκαν περίπου 130-140 άτομα. (σ.σ. Πως περνάει ο καιρός;).
….
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς σύμφωνα με το typologies.gr, η Digea έστειλε εξώδικο στις τράπεζες ζητώντας την πληρωμή των οφειλών της Τηλέτυπος, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει να μειώνει σταδιακά την ισχύ του σήματος του καναλιού. Οι πιστώτριες τράπεζες έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς και τη διαδικασία πληρωμών του καναλιού. Έχουν τα Περιφερειακά κανάλια τα προβλήματά τους, έχει και το Mega των μεγαλομετόχων
….
Ο Δήμαρχος Ξάνθης συγχαίρει την ομάδα ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ
Την ομάδα ρομποτικής του 1ου Γενικού Λυκείου, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί, στην Ινδία, συγχαίρει ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τους μαθητές και την ομάδα Robospecialists του 1ου ΓΕΛ, που μετά από την περυσινή δεύτερη θέση στην ίδια διοργάνωση, τα παιδιά της
 Ξάνθης μας, μάς έκαναν και πάλι υπερήφανους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και στις τρεις ομάδες που συμμετείχαν από την Ξάνθη στην Ολυμπιάδα, καθώς και στους καθηγητές τους, αλλά και στους γονείς για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη στήριξη.
Το ταλέντο, η επιμονή και η υπομονή, αλλά και η σκληρή, μεθοδική δουλειά των μαθητών σε συνάρτηση με την καθοδήγηση και τη συνεργασία με τους καθηγητές φέρουν πάντα θετικά αποτελέσματα.
Είμαστε υπερήφανοι, αλλά και αισιόδοξοι για τη νεολαία μας, είμαστε χαρούμενοι για τις συνεχής επιτυχίες της, το μέλλον τους ανήκει.
……..
Συγχαρητήρια Επιστολή της ΟΕΒΕ Ξάνθης στην ομάδα ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Ξάνθης, συγχαίρει την ομάδα Robospecialists από το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης για την κατάκτηση της 4ης θέσης  στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, στο Νέο Δελχί. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές της ομάδας στην τεράστια προσπάθεια τους.
Με Εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ.
Ο.Ε.Β.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
……….
Και ο Νίκος Κυπουργός στο πλευρό των παιδιών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης.
Με επιστολή που εστάλη στο Σύλλογο Γονέων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αλλά τώρα κοινοποιείται στα ΜΜΕ και ο μαέστρος και μουσικοσυνθέτης Νίκος Κυπουργός δηλώνει συμπαραστάτης των παιδιών του σχολείου.
Στην επιστολή του ο κ.Νίκος Κυπουργός, αναφέρει τα παρακάτω:
Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 08:02ΜΜ
Ο θεσμός των Μουσικών σχολείων είναι ίσως ό,τι  σημαντικότερο στον πολύπαθο χώρο της μουσικής εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια.
Κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση της προστασίας και ανάπτυξής του είναι σημαντική και για αυτό θεωρώ αυτονόητη την στήριξή μου στο αίτημα των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης σχετικά με την μετεγκατάσταση και την αρτιότερη οργάνωσή του.
Οι μαθητές το δικαιούνται.
Νίκος Κυπουργός
(σ.σ. Ερώτηση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης. Ο συγκεκριμένος κύριος, είναι αυτός που πήγε 5.000 ευρώ για το Μουσικό Φεστιβάλ του 2016 από τον Δήμο Ξάνθης;).
……

Τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2016-2017 στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου
Τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (25-11-2016), στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου, για την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2016 - 2017.
Στην τελετή αγιασμού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ ως εκπρόσωποι της Ηγεσίας του Σώματος, παρέστησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Καλαϊτζή.
Τέλος, στην τελετή αγιασμού στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Νικηφόρος Ζαμπουνίδης.
Από τους εκπροσώπους της Ηγεσίας απευθύνθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί προς τους Δόκιμους Αστυφύλακες.
Τους μαθητές της Κομοτηνής που νοσηλεύονται με δηλητηρίαση επισκέφθηκε ο Πολάκης, ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους
Τους μαθητές Λυκείου από την Κομοτηνή, που προσκομίστηκαν την Παρασκευή στο Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» με δηλητηρίαση, επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάστασης της υγείας τους.
Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά μεταφέρθηκαν εκεί με συμπτώματα από το ανώτερο και κατώτερο γαστρεντερικό σύστημα. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς από τους 75 μαθητές οι 39 εισήχθηκαν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου για αντιμετώπιση και παρακολούθηση και η κατάστασή τους είναι υπό έλεγχο.
Ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε και την προσφυγοπούλα που τραυματίστηκε στη Μόρια, η οποία νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Αφού ενημερώθηκε για την υγεία της, ο κ. Πολάκης τόνισε ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα όσων το έχουν περισσότερη ανάγκη, ενώ επισήμανε ότι οι ήδη σημαντικές δράσεις στήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ο πόλεμος ξερίζωσε από τον τόπο τους, οφείλουν να είναι συνεχώς εντεινόμενες.
....


ΚΑΒΑΛΑ: Δυο Πακιστανοί διακινητές μετέφεραν 8 ομοεθνείς τους μετανάστες με ΙΧ αυτοκίνητο
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών διακινητών, υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 29 και 22 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Ο 29χρονος δράστης, συνελήφθη την Δευτέρα (28-11-2016) το πρωί, σε αγροτική περιοχή του νομού Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.
Αναλυτικότερα, την Δευτέρα (28-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 29χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Ακολούθως, ο δράστης εισήλθε σε αγροτική περιοχή, όπου ακινητοποίησε το όχημα, αποβίβασε οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες και μαζί με τον  συνοδηγό τράπηκαν, πεζή, σε φυγή, σε παρακείμενη αγροτική έκταση. 
Άμεσα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες και τον 29χρονο, πλην όμως δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του συνεργού του.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι συνοδηγός του οχήματος ήταν ο 22χρονος.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήματα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καβάλας.

Η Λεζάντα της ημέρας
Με… σκισμένο μπλουτζίν ο γιατρός  Σπύρος Τσιλιγγίρης στου Καλτσά το καφενείο! Ενδυμοτολόγος ο Μανώλης Φανουράκης… Εμφανές!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »