*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

Να πως έχασε ο Ζαγναφέρης! "Εξόφληση" ..."γραμματίων" η αντικαστατική συνάντηση Αυγενάκη-Σπύρου Τσιλιγγίρη παρόντος του Μέτιου!

23 Νοεμβρίου
Γιατί Λευτέρη Αυγενάκη εκθέτεις έτσι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν λειτουργείς ως γραμματέας σύμφωνα με το καταστατικό και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας;

*Όταν γράφαμε ότι με αντιπαροχή μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Σπύρος Τσιλιγγίρης «πούλησε» τον Κώστα Ζαγναφέρη, κάποιοι επιχείρησαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου
Την ίδια ώρα που ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης καθιερώνει την κάρτα μέλους και ανοίγει το κόμμα στη βάση και στο λαό, ισχυριζόμενος ότι θέλει να φέρει μια νέα έκφραση στη παράταξη, κάποιοι όχι μόνο δεν πήραν το μήνυμα αλλά συνεχίζουν να λειτουργούν παλαιοκομματικά, προσωπικά και αντιδημοκρατικά, καταστρατηγώντας το καταστατικό του κόμματος και τις δημοκρατικές διαδικασίες με κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του κόμματος που «αυτοβαπτίστηκαν»… πολιτευτές! 
Των οποίων μάλιστα ο πολιτικός τους βίος στο παρελθόν και οι συμπεριφορές τους στην τοπική κοινωνία, μόνο για κάτι τέτοιο δεν συνηγορούν…!!!
Αναφερόμαστε στον πρώην επιχειρηματία μπαρ, γιατρό και Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη που πριν αλέκτωρ λαλήσει… μας «επιβεβαιώνει» για τη στάση που κράτησε στην εκλογή του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ, στηρίζοντας την εκλογή του Χρήστου Μέτιου και πολεμώντας πισώπλατα τον Κώστα Ζαγναφέρη, με αντιπαροχή μια… θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ!
-Αλήθεια, ποιος δεν θυμάται τι λάσπη εισπράξαμε πρόσφατα όταν αποκαλύπταμε ότι τρεις Περιφερειακοί σύμβουλοι Ξάνθης, τους οποίους μάλιστα και κατονομάσαμε (Σπύρος Τσιλιγγίρης, Κυριακή Αλατζά και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ) ήταν το «μυστικό» όπλο του Χρήστου Μέτιου να εκλεγεί Περιφερειάρχης ΑΜΘ, αφού με δέλεαρ για τον πρώτο μια θέση στο ψηφοδέλτιο και την δεύτερη μια θέση θεματικού αντιπεριφερειάρχη, την έφεραν «πισώπλατα» στον Ζαγναφέρη.
(σ.σ. Τουλάχιστον η Κυριακή Αλατζά και ο Μεμέτ Μπιρόλ «σιώπησαν» και δεν βγήκαν στη κοινωνία παριστάνοντας τις… Οσίες Μαρίες κι ότι ψήφισαν Ζαγναφέρη!)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ-ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ...ΜΕΤΙΟΥ!
Τα γεγονότα λοιπόν μιλούν μόνα τους καθώς ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης -κι ενώ ένα σωρό κόσμος τον περίμενε μετά την ημερίδα της Γενισέας στη ταβέρνα ΒΙΩΝ το βράδυ της Κυριακής, αυτός «έστησε» για μια ώρα περίπου 50 και πλέον ανθρώπους- είχε ιδιαίτερη προσωπική συνάντηση με τον «αυτοχριζόμενο» πολιτευτή του κόμματος Σπύρο Τσιλιγγίρη στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ, την οποία έκλεισε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος που ήταν και παρών στη συνάντηση…!!!
-Με αντικείμενο φυσικά μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας  Δημοκρατίας που έχει γίνει εμμονή για τον Σπύρο Τσιλιγγίρη, έναν ΑΚΟΜΗ από αυτούς που ευεργέτησε βέβαια ο Αλέξανδρος Κοντός και χωρίς την στήριξή του, δεν θα έβγαινε ούτε....κλητήρας στο Περιφερειακό συμβούλιο!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κάνοντας τις συστάσεις ο Χρήστος Μέτιος τόνισε στον Αυγενάκη «τη συμβολή του Σπύρου Τσιλιγγίρη από την Ξάνθη στην εκλογή του ως νέου Περιφερειάρχη»!!!
-Αφού αν δεν άλλαζαν Σπύρος και Κυριακή Αλατζά ρότα, Περιφερειάρχης τώρα θα ήτανε ο Κώστας Ζαγναφέρης..! Τουλάχιστον το αναγνωρίζει ο Μέτιος...
Σημειωτέων ότι στο τραπέζι στο Κυβερνείο μαζί τους ήταν οι Βασίλης Οικονόμου και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου  Κώστας Αντωνιάδης
ΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες λοιπόν:
-Εμείς νομίζαμε κύριε Αυγενάκη ότι υπάρχουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ δεν καταρτίζονται στο… Κυβερνείο με κάποια πρόσωπα μόνο και μόνο γιατί στήριξαν τον κύριο Μέτιο για Περιφερειάρχη! Αν κάνουμε λάθος, να βγεις να μας διορθώσεις…
-Τι παρασκήνια και τι συναντήσεις είναι αυτές κύριε Αυγενάκη; Μήπως γίνονται ερήμην του Κυριάκου και της Ντόρας; Ή εντολές αυτών υλοποιείς; Άλλα λέτε δημόσια κι αλλιώς λειτουργείτε στο παρασκήνιο;
-Αυτό το κόμμα των ημετέρων και αυλικών θέλετε να δημιουγήσετε κύριε Αυγενάκη; Αυτήν την νέα...Νέα Δημοκρατία… οραματίζεστε;
ΤΟΥ ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
 
Υπενθυμίζουμε ότι έντονη κριτική σ’ αυτά τα παλαιοκομματικά τερτίπια άσκησε και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά τη συνάντησή του με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που περιόδευσε το Σάββατο στον Έβρο, με επικεφαλής τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, για την «κομματική παρέμβαση που υπήρξε στην πρόσφατη διαδικασία εκλογής νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ».
Παράλληλα προέτρεψε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να ασκήσουν έντονη αντιπολιτευτική πολιτική σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Θράκης και «να μην επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος»! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »