*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Υπάλληλος" του Τούρκου Πρόξενου ο ...Αντιπεριφερειάρχης;

25 Νοεμβρίου
ΚΙ Ο ΝΤΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ «ΠΗΡΕ» ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΤΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
Κι ο Ντεντέ ακόμη, ο γνωστός μειονοτικός δημοσιογράφος, τους πήρε στο «ψιλό» Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τους μειονοτικούς αντιπεριφερειάρχες και με αφορμή το δελτίο τύπου της Περιφέρειας που έγραψε ότι, «ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη συνοδευόμενος από τους… Θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Οντέρ Μουμίν και Μουσταφά Κατρατζή, σχολίασε ειρωνικά:
«Από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας, εμείς να μη γνωρίζουμε καλά Ελληνικά.
Ας μας διαφωτίσουν κάποιοι που γνωρίζουν. Εμείς καταλάβαμε πως ο Αντιπεριφερειάρχης είναι… ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!».
-Η ξεφτίλα της… ξεφτίλας, ω… ξεφτίλες!   
.....
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ο "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ…VAN ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ 6;
Αλήθεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου της Ξάνθης δεν τον γνωρίζει ούτε κατ’ όψη, θα μας κάνει καμιά δήλωση για το van φάντασμα του Κανάλι 6 που κυκλοφορούσε επί 20 χρόνια περίπου χωρίς ένα χαρτί, χωρίς πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας; Θα καταγγείλει το συγκεκριμένο σκάνδαλο;
Και σε τελική ανάλυση, είναι κατά τέτοιων παράνομων και κραυγαλέων περιπτώσεων ή κρίνει κατά το… δοκούν!;
Περιμένουμε μια λαλίστατη απάντηση… με νέα αποκαλυπτική συνέντευξη στον Συληγαρδάκη ή την Κώστογλου!
….
ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ O AΝΤΩΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ..ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ;
Σπύρος Τσιλιγγίρης ο πολιτευτής! Συνεχίζει λοιπόν δεξιά κι αριστερά ο γιατρός να κοκορεύεται για τις προσβάσεις του σε κεντρικό επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις… κρυφές συναντήσεις του....!
Έτσι προχθές για παράδειγμα αποκάλυψε ότι πλην του Αυγενάκη, είχε συνάντηση και με τον Αντώνη Σαμαρά στη σουίτα που έμεινε στο Elisso Hotel το Σάββατο το μεσημέρι 12 Νοεμβρίου..
-Το δικό μου σχόλιο; Συνάντηση μπορεί να είχε, που κομμάτι δύσκολο το βλέπω… αλλά αν είναι τόσο σίγουρος ότι «είδε τον Αντώνη Σαμαρά» και δεν είναι μυθεύματα δικά του, ας μας πει και τι του είπε!
-Διότι ο Αντώνης απλά ακούει και δεν σχολιάζει… Κι αν άνοιξε και λίγο παραπάνω το στόμα του ο γιατρός, σίγουρα τον… «έκοψε» απευθείας ο Σαμαράς!
Άλλωστε αυτό είναι και το «αδύνατο» σημείο του γιατρού… Όταν ανοίγει το στόμα του και αρχίζει να μιλάει πολιτικά… Εκεί η απομυθοποίηση τον ...«τελειώνει» εντελώς!
(Σ.Σ. Περιττό φυσικά να πω ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρώτος που πήρε τον Αλέξανδρο Κοντό όταν δεν εκλέχθηκε βουλευτής εξ’ αιτίας του εκλογικού Νόμου και τον συμπαραστάθηκε… Έτσι για να μαθαίνει κι ο γιατρός λίγη πολιτική ιστορία γιατί δυστυχώς ζει σε άλλο κόσμο… Και το «καλάμι» ήδη του έχει κάνει μεγάλη ζημιά…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »