*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

Τα «τσίπουρα» του Κυριάκου Παπαδόπουλου, «ένωσαν» τον συνδυασμό Δήμος…Πρότυπο αλλά και τον Τσιακίρογλου!

19 Νοεμβρίου
 
 
 
 
 
 *Το ζεμπέκικο του Τσέπελη με το...κόκκινο παντελόνι, αποθεώθηκε απο όλους τους...ΠΡΟΤΥΠΟυς! Ποιός μπορεί να ξεχάσει οτι πέρσι τέτοιο καιρό ο Τσέπελης γεύονταν τις...μοσχαροκεφαλές και τα...κόλλυβα με τον Φανουράκη, τον Ξυνίδη, τον Μπένη και τον Ι. Καμαρίδη;
Αυτοί που διατείνονται ότι το «τσίπουρο» ενώνει τους ανθρώπους, δεν έχουν άδικο…Πόσο μάλλον αν δεν επρόκειτο απλά και μόνο για ένα «τσίπουρο» παρέας σε ένα ταβερνάκι, αλλά για τα φετινά οικολογικά ..πρότυπα ανοξείδωτα τσίπουρα από τα …ΠΡΟΤΥΠΑ αποστακτήρια του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Σταυροχώρι Σταυρούπολης.
Σε έναν απλό αλλά όμορφα διαμορφωμένο χώρο, ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης έβγαλε το φετινό τσίπουρό του, που απευθύνεται σε ανθρώπους όπου ο σεβασμός της φύσης αποτελεί κύρια και ανώτερη αξία.
Κι εκεί προσκάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Δήμος Πρότυπο, οργανώνοντας ένα «οικογενειακό» τσιμπούσι για τη φετινή παραγωγή, με στόχο φυσικά να φανεί ενωμένη όλη η δημοτική παράταξη της συμπολίτευσης.(σ.σ. Κάποιοι μιλάνε για ιδέα του Παναγιώτη Ταρενίδη να έρθουνε όλοι πιο...κοντά σε μια περίοδο που ο Δήμαρχος αμφισβητείται εκτός αλλά και εντός Δήμου...)
Η έκπληξη της βραδιά –το βράδυ της Παρασκευής όλα λαυτά-ήταν φυσικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που τίμησε το τσιμπούσι μαζί με τον Παναγιώτη Ταρενίδη, αλλά και ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» Σωτήρης Τσιακίρογλου που έφερε μάλιστα και "δια χειρός" εδέσματα από το ταβερνείο του.
Σχεδόν σύσσωμος ήταν παρών ο συνδυασμό Δημαρχόπουλου, ενώ ο Τσέπελης φορώντας το χαρακτηριστικό…κόκκινο παντελόνι του, τίμησε τα «τσίπουρα» του Κυριάκου με τον δικό του τρόπο χορεύοντας το ζεϊμπέκικο της μοναξιάς του....
Απο τα τσίπουρα απουσίαζαν ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο αντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης που βρίσκονταν για αγώνες στην Αθήνα, ο Πρόεδος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, η Ειρήνη Πυρνάρη, οι αδελφοί Χασάν Ογλού Ορχάν και Χασάν Ογλού Φερτούν, ο Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο Πρόεδρος Γιάννης Δρεμσίσης κ.ά…
και φυσικά το τσιμπούσι εξελίχτηκε με χορό, διασκέδαση και κέφι, όπως γίνεται πάντα όταν βγαίνουν τα νέα  τσίπουρα…αλλά και τα...εσώψυχα των παρευρισκομένων!
*Η γυναικεία παρέα ενέπνευσε όπως πάντα περισσότερο τον Παναγιώτη Ταρενίδη...
*Στην...υγειά σας ρε αδέλφια! 
*Πάντα κοντά σε...πολιτευτές ο Τάσος Θεοδωρίδης! 
 
 
*Χαλαρά...σήμερα όσο μπορούμε, ηρεμούμε και χαλαρώνουμε...
 
 

 *Στην υγειά της...λοιπής αντιπολίτευσης!
 *Στην υγειά του...Κυριάκου! (Του Μητσοτάκη όχι του Παπαδόπουλου...)
*Αντ' αυτού άψογος και σαν οικοδεσπότης, στο σερβίρισμα! 
 *Δια χειρός...Σωτήρη! Σουβλάκια, κεφτεδάκια και όλα τα...καλά στο τραπέζι!
 Οι δυο νυν αντιδήμαρχοι με την πρώην αντιδήμαρχο Δέσποινα Παρτσαλίδου...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »