19 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Ο Νίκος Χατζόπουλος της ΔΕΥΑ Αβδήρων καυχιέται ότι μιλάει με τα…κεντρικά της Ν.Δ. για να κατέβει υποψήφιος βουλευτής!

19 Νοεμβρίου
*Το γέλιο της αρκούδας πέφτει τις τελευταίες μέρες με το «δίδυμο» Νίκος Χατζόπουλος-Σταύρος Κρυπίδης, καθώς ο τελευταίος ενώ σε όλη την 4ετία της προηγούμενης δημοτικούς αρχής Αβδήρων, υμνούσε και λιβάνιζε τους… ΠΑΣΟΚους Τσολακίδη-Σίσκο, με το που έχασαν την εξουσία την έκανε γυριστή και λιβανίζει τη νέα δημοτική αρχή, προκειμένου να παίρνει αναθέσεις από τον νυν «γαλάζιο» Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο!
-Τον οποίο μάλιστα προωθεί και… υποψήφιο βουλευτή!
……
*"Ποιος φοβάται τον Νίκο Χατζόπουλο και την Νέα Δημοκρατία; Γιατί το μισό ΠαΣΟΚ έφυγε άρον άρον από το Δημοτικό Συμβούλιο των Αβδήρων;"
-Έγραψε χαρακτηριστικά ο Καρυπίδης και μπορεί στους περισσότερους να προκάλεσε πλάκα το δημοσίευμα, ο Πρόεδρος όμως τρελάθηκε απο τη χαρά του! Ανεξάρτητα αν τα like στο fb ήταν κραυγαλέα απογοητευτικά.....
.....
*Το κακό είναι ότι το μισό ΠΑΣΟΚ για το οποίο έγραφε ο Καρυπίδης, στην ουσία ήταν… δύο! Δηλαδή οι Βασίλης Τσολακίδης και Γιώργος Σίσκος, αφού ο τρίτος αποχωρήσας Δημήτρης Γαλανόπουλος, είναι της… Νέας Δημοκρατίας! Και μάλιστα κολλητός και του Μπάμπη Ευστρατίου…!Που μέχρι πρότινος τον θεωρούσε μέλος της ομάδας Σπύρου Τσιλιγγίρη-Φανουράκη και συχνά πυκνά τα λέγανε στο καφενείο του Καλτσά!
……
*Το ατυχές και συγχρόνως ΨΕΥΔΕΣ επίσης (γραμμένο κι αυτό από τον Καρυπίδη με εντολές του «χορηγού» του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων), είναι ότι ο μεν Σίσκος αποχώρησε γιατί δεν του έδινε το λόγο ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Γαλανόπουλος, ο δε Βασίλης Τσολακίδης αποχώρησε γιατί ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης επέμενε να τοποθετηθεί επί ενός θέματος που είχε ήδη… αποσυρθεί!!!!Αυτό των αναδασμών, αλλά ο Δήμαρχος βλέποντας τις κάμερες του Xanthi channel σκέφτηκε γιατί να μην κάνει ακόμη λίγη...αυτοπροβολή του έργου του;
……
*Έγραψε επίσης ο Σταύρος Καρυπίδης για να ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων:  «Πλήρης διαστρέβλωση από τους ΠαΣΟΚους στα όσα λέχθηκαν το απόγεμα της Δευτέρας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων όπου ο Νίκος Χατζόπουλος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων στην ουσία αποδόμησε Τσολακίδη και Σίσκο και μάλιστα ανάγκασε και την μισή παράταξη του Τσολακίδη να αποχωρίσει από την αίθουσα!!!!».
-Όντως πλήρης διαστρέβλωση αλλά από την… ανάποδη, αφού αντί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων να παραιτηθεί μετά την ΑΚΥΡΩΣΗ από την Αποκεντρωμένη της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων που έβαζε αύξηση 150% στο νερό αλλά μόνο για τους κατοίκους των παραλιών… έχει το θράσος και προκαλεί κι από πάνω!!! Αντί έστω μιας δημόσιας συγνώμης…
(σ.σ. Αλήθεια, ο Χατζόπουλος, έχει αντιληφθεί τι σημαίνει για έναν Δήμο, ένα δημοτικό συμβούλιο και μια ΔΕΥΑ να ΑΚΥΡΩΝΕΙ μια απόφαση η Αποκεντρωμένη, επειδή δεν αιτιολογήθηκε σωστά; Ή ζει στο δικό του κόσμο;)
……
*Εκεί λοιπόν που ο Καρυπίδης γράφει τις παραπάνω «κολοτούμπες» και αρλούμπες –ο ίδιος άνθρωπος δηλαδή που «βούλιαξε» Γιαννακίδη, Καραλευθέρη, Πούλιο, Τσολακίδη κλπ στις δημοτικές εκλογές του 2014 και προωθεί μάλιστα για υποψήφιο βουλευτή και τον… Κώστα Τριανταφυλλίδη– (σ.σ. τον Σκορδούλη πως τον ξέχασε;)- πετάει και την βόμβα-αποκάλυψη:
«σ.σ. Μιλάει ο Χατζόπουλος με τα κεντρικά της ΝΔ για μια θέση στο ψηφοδέλτιο… αλλά οι ΠαΣΟΚοι της Ξάνθης τι ζόρι τραβάνε και δεν θέλουν να κατέβει ο Νίκος με την ΝΔ;».
-Βρε τον Νικολάκη… που μετά τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη μιλάει κι αυτός με τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας για μια θέση στο ψηφοδέλτιο!
-Με ποιούς μιλάει όμως στα κεντρικά δεν μας είπε! Γιατί τα κεντρικά της ΝουΔου διαθέτουν και....θυρωρούς αλλά και καθαρίστριες!
.....
*Και με ποιό απλά λόγια....Αφού λοιπόν ο Χατζόπουλος πρόκοψε σαν Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων, αφού «βολεύτηκε» επί Εύας και Γ. Παυλίδη ως υψηλόμισθος ειδικός σύμβουλος, τώρα μιλάει και με τα… κεντρικά για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης, καθότι θέλει να γίνει και ...βουλευτής!
-Και παράλληλα είναι και κάθε μέρα μαζί με τον Σπύρο Τσιλιγγίρη και τον Βασίλη Ρούφο στο καφενείο του Κατλσά και πληρώνει ο γιατρός τα Τζώνη γιατί τον προσφωνούν από τώρα… κύριε βουλευτή μαζί με  τον Φανουράκη και τους υπόλοιπους....!
……
*Κι άντε βρε Χατζόπουλε, τον Αλέξανδρο Κοντό που σε κάλεσε και στο τραπέζι με τον Αντώνη Σαμαρά τον «γράφεις» και δεν του λες ότι μιλάς με τα κεντρικά για να κατέβεις για υποψήφιος βουλευτής…
-Τον Σπύρο τον Τσιλιγγίρη… πως τον «αδειάζεις» έτσι; Μέχρι και στη βίλα του στο εξοχικό για τη βάπτιση σε κάλεσε ο γιατρός μπας και σε πάρει μαζί του κι εσύ από… πίσω μιλάς με τα κεντρικά να του «φας» τη θέση στο ψηφοδέλτιο, τη δόξα και το χρίσμα;
……
*Κι άντε και ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, σου είναι αδιάφορος… Ούτε στον Βασίλη τον Ρούφο αποκάλυψες τις… νέες φιλοδοξίες σου; Τουλάχιστον στον Ζάρρα τον χορηγό υποψηφίων ή την Εύα Τσακίρη…τα είπες;
-Ή τα καλά νέα τα αποκαλύπτεις μόνο στους πρώην υμνητές του Τσολακίδη και του Σίσκου; Για να κάνεις την λεζάντα σου;
(σ.σ. Για να δούμε, ποιοί θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι που κατά τον Καρυπίδη μιλάνε με τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας...Έχουμε άπαντες μεγάλη αγωνία...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »