*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Απίστευτο! Έγινε αυτό που γράφαμε! Ακυρώθηκε και η 2η δημοπρασία του κάμπινγκ Μυρωδάτου!

25 Νοεμβρίου
*Απίστευτο κι όμως αληθινό! (σ.σ. Στον έντυπο Μαχητή θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες...).
Η δημοπρασία στο κάμπινγκ Μυρωδάτου λοιπόν, παρά τις διαβεβαιώσεις τόσο του Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου, των νομικών και υπηρεσιακών παραγόντων, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και πάλι...
-Διότι η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, έκανε δεκτή την ένσταση του δεύτερου Βούλγαρου πλειοδότη ως προς την "αρίθμηση" των δικαιολογιτικών του πρώτου πλειοδότη (σ.σ. μουσουλμάνος απο τον Π. Ζυγόκαι υποψήφιος σύμβουλος του νυν Δημάρχου, αλλά ο μεγαλομέτοχος είναι και πάλι Βούλγαρος), οπότε πάμε για...επαναπροκήρυξη!
-Σημειώνω κοντά σ' αυτά οτι ευθύς εξ' αρχής φωνάζαμε οτι "κάτι δεν πάει καλά με τη συγκεκριμένη δημοπρασία, η οποία δόθηκε απο τον Δήμαρχο μέσα στον 15Αυγουστο, ώστε να μη γίνει ευρύτατα γνωστή...)
.....
*Παραπολιτικό. Σύμφωνα λοιπόν με τον τίτλο που χρησιμοποίησε ο –υποτίθεται!- με τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα Γιάννης Σιδηρόπουλος αλλά ήδη «σκέφτεται» και την… επόμενη μέρα, ο Σωκράτης αναφερόμενος στον κάθετο Άξονα από το Δημάριο (σ.σ. Ο Σγουρίδης τον ήθελε από το… Λειβαδίτη όταν ήταν πανίσχυρος πολιτικός στη Ξάνθη…!), «τον έβριζαν τοπικές εφημερίδες, επειδή κόπηκαν δράσεις προβολής για…εκδότες!».
-Το ότι δεν υπονοεί βέβαια εμάς ή την «Αδέσμευτη» που εκείνη την περίοδο (ο Καψής Υπουργός Τύπου…), είχανε «κοπεί» από την Υπουργική απόφαση, είναι μια ευτυχής σύμπτωση…
(σ.σ.Το τραγικό είναι ότι μας δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης!).
-Τα γνωρίζουν άλλωστε αυτά, όλοι όσοι ασχολούνται με τα ημέτερα κι ακόμη καλύτερα…
-Γιατί την περίοδο ΓΑΠ για να πάρεις τέτοιες «δράσεις» έπρεπε και να είσαι… ολίγον έως πολύ ΠΑΣΟΚ ή κολλητός της Δραγώνα και μέσα στα πράγματα φυσικά, αφού τα πάντα ήταν καταπράσινα!
……
*Ρωτάω ωστόσο με αφέλεια τον πρώην παντοδύναμο Υπουργό του ΓΑΠ…
-Γιατί δεν μιλάς με ΟΝΟΜΑΤΑ;
-Ποιοι δηλαδή σε… έβριζαν την περίοδο της παντοδυναμίας σου;
-Και μάλιστα επειδή κόπηκαν δράσεις προβολής για… εκδότες; Δηλαδή «ενόχλησες» τα συμφέροντά τους και δεν ενόχλησες εξ’ αιτίας της ανυπαρξίας έργου;
……
*Δράσεις προβολής για εφημερίδες και ΜΜΕ το αντιλαμβάνομαι…
Αλλά δράσεις για… εκδότες, ομολογώ ότι πρώτη φορά ακούω τέτοια…ορολογία!
…….
*Και το κυριότερο… Γιατί λοιπόν Σωκράτη τότε που σε… έβριζαν» οι «κύριοι» εκδότες κι ήσουν και πανίσχυρος Υπουργός Ανάπτυξης δεν βγήκες ευθέως να τους τα πεις και να τους καταγγείλεις δημόσια;Και τα λές με τόση μεγάλη καθυστέρηση;
(σ.σ. Να δείτε ότι στο τέλος θα μου ζητάει και… αποζημίωση (!) γιατί δεν του ζήτησα ούτε ένα ευρώ στην προεκλογική περίοδο του 2009 που τον στήριξα με δύναμη ψυχής…!).
……
*Αλλάζω θέμα. Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη και την Κομοτηνή κι όπως έμαθα ήδη από την Τετάρτη βρίσκεται στην περιοχή μας ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας προκειμένου σε συντονισμό με τον γραμματείς Ξάνθης και Ροδόπης να προετοιμάσουν την επίσκεψή του Πρωθυπουργού στη περιοχή.  
…….
*Η είδηση: Από τον αναπληρωτή και τον υφυπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση και Στέργιο Πιτσιόρλα, τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή αλλά και την Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ.Κόλλια, θα συνοδεύεται ο πρωθυπουργός κατά την σημερινή περιοδεία του στη Θράκη.
-Πως και δεν έρχεται κι ο Τέρενς Κουικ μαζί του;
-Μήπως «κόλλησε» στη Τζακάρτα κι επειδή του άρεσε πολύ εκεί, δεν επέστρεψε ακόμη;
……
*Δεν ξέρω πως τα πήγε με τον γιατρό ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, αν λάβω όμως υπόψη τα σχόλια που άκουσα από τον νεαρό γυναικείο πληθυσμό που βρίσκονταν την ίδια ώρα στο Κυβερνείο, είχε ιδιαίτερα θετική απήχηση…
-Και πολύ υψηλότερη του γιατρού!
-Μάλιστα φεύγοντας από το μαγαζί, ευχαρίστησε τους μαγαζάτορες και υποσχέθηκε να ξαναπάει εκεί για ποτό και στην επόμενη επίσκεψή του στη Ξάνθη.
....
*Να πας Λευτέρη μου, αλλά με τον… Δήμαρχο Μπάμπη την… επόμενη φορά…! Και να είναι εκεί κι ο Φανουράκης, για να γίνεται όλη… μια «οικογένεια»! 
Ήδη σου χρωστάει άλλωστε ευγνωμοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάφερες να χωρίς μεγάλη προσπάθεια να "διαλύσεις" τη νέα Δημοκρατία και στη Ξάνθη, αλλά και στη Κομοτηνή...Εύγε! Στο δρόμο που χάραξες δηλαδή κι όταν προσχώρησες στο κόμμα της Ντόρας...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »