*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ο Αντιπεριφερειάρχης...; Νυν αλλά και… πρώην;

25 Νοεμβρίου
Που «καταντήσαμε»… Κυριάκο! Μας δουλεύει σε «ψιλό» γαζί  κι ο γνωστός DEDE για τον Περιφερειάρχη που… «διόρισες» και ήδη πέφτει το «γέλιο» της αρκούδας με τα δελτία τύπου που εκδίδει!

*O Mέτιος πήρε τον Αυγενάκη κι αντί να πάνε στο δείπνο με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και πήγαν για ποτό στο… Κυβερνείο στην υγεία των «κορόϊδων» που τους περίμεναν επί δύο ώρες!

Που «καταντήσαμε»… Κυριάκο!
Μας δουλεύει πλέον σε «ψιλό» γαζί  κι ο γνωστός DEDE για τον Περιφερειάρχη που… «διόρισες» και ήδη πέφτει το «γέλιο» της αρκούδας με τα δελτία τύπου που εκδίδει η Περιφέρεια…
-«Υπάλληλος του Τουρκικού προξενείου ο Αντιπεριφερειάρχης;», διερωτάται λοιπόν ο γνωστός DEDE της Thrakianin Sesi επικαλούμενος το δελτίο της Περιφέρειας ΑΜΘ που έγραφε ότι, «οι μειονοτικοί (δηλαδή οι Τούρκοι) Αντιπεριφερειάρχες… συνόδευαν τον Τούρκο Πρόξενο στην επίσκεψή του στην Περιφέρεια ΑΜΘ, ωσάν να ήταν… υπάλληλοί του!
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ DEDE
ΙΔΟΥ λοιπόν επακριβώς τι έγραψε ο γνωστός DEDE:
«Από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας, εμείς να μη γνωρίζουμε καλά Ελληνικά.
Ας μας διαφωτίσουν κάποιοι που γνωρίζουν. Εμείς καταλάβαμε πως ο Αντιπεριφερειάρχης είναι… ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!».
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Γ. Κακουλίδη 1, ΤΚ  691 32 , Κομοτηνή
Ευγενία Εξακοΐδου
2531352150
2531352155
press.amth@pamth.gov.gr
www.pamth.gov.gr, www.emtgreece.com
Κομοτηνή, 23/11/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ»
Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, κ. Αλή Ριζά Ακιντζί, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, κ. Οντέρ Μουμίν και από τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Μουσταφά Κατρατζή, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του, στην Περιφέρεια.
-Κατά τα άλλα φταίει ο… Ερντογάν μόνο, όταν πρώτοι και καλύτεροι οι Μέτιοι στην Περιφέρειά μας, δίνουν τα «καλύτερα» πατήματα στον δικτάτορα και την γείτονα χώρα να προκαλεί…!!!
Άφεριμ κύριοι της Περιφέρειας… Τίποτα άλλο προς το παρόν.
ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ!
Αλήθεια ο Περιφερειάρχης της Ν.Δ. Αντώνης Πασχάλης και ο Τομεάρχης Ροδόπης Κώστας Παπαβραμίδης, τι λένε για όλα αυτά;
Και κυρίως ο Αυγενάκης βέβαια, ο γραμματέας δηλαδή του κόμματος που τον συνόδευε στο Κυβερνείο για να ικανοποιήσει τις «επιθυμίες» των Περιφερειακών συμβούλων που τον ψήφισαν για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης; Κύριε Σαμαρά, πρόσφατα ήσουν στη Ξάνθη… Πως λοιπόν μπορείς και σιωπάς με αυτήν την «κατάντια»; Διότι περί κατάντιας πρόκειται, να εμφανίζονται οι Προξενικοί να κάνουν πλέον κουμάντο στην Περιφέρεια ΑΜΘ συνοδεύοντας οι… Αντιπεριφερειάδες δίκην υπαλλήλου τον… Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής; Περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »