*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

SEE THROUGH Τα τελευταία νέα...με άλλο στυλ!

15 Οκτωβρίου
 ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Πρωτοφανείς για τα δεδομένα της πόλης μας οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ξάνθη, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, με την Αστυνομία να καταδιώκει διακινητή μεταναστών και να γίνεται χαμός με τους… πυροβολισμούς στον αέρα!
-Από θαύμα δεν είχαμε θύματα, λέτε αυτόπτες μάρτυρες…
……
*Τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο φιλοξενεί στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» την ερχόμενη Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 12.15 ακριβώς o Πάνος Παπαδόπουλος στην Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel.
Αμέσως μετά ο πρώην Υπουργός θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης και θα συζητήσουν για την κατάργηση της επιδότησης εργασίας 12% για τις επιχειρήσεις της Θράκης κ.α.
……
*Επίσης τον Πρόεδρο του Λεύκιππου Ματθαίο Σαββίδη φιλοξενεί ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 12.15 ακριβώς στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ μέσα από το Xanthi channel.
-Μιλάνε φυσικά για το μπάσκετ αλλά και ότι άλλο προκύψει.
……
*Στο μεταξύ χαμός έγινε χθες 14.00-16.00 στον Life 921 fm και στη πρεμιέρα του Μανώλη Φανουράκη και  του Νίκου Ευθυμιόπουλου με την… ανατροπή ραδιοφωνική εκπομπή, «Όσο ζω ποντάρω»!
Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή 14.00-16.00 και μόνο από τον Life 921fm.
Σοβαρό επεισόδιο επιχειρεί να δημιουργήσει η Άγκυρα με αφορμή την επιχείρησης έρευνας και διάσωσης για ναυαγό στο Αιγαίο.
……
*Μετά τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη με δηλώσεις του χθες στην Θράκη και ο Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μπούτος δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης.
-Κι εγώ που νόμιζα ότι φιλοδοξεί να γίνει… Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης!
……..
Συνελήφθησαν 54χρονος &48χρονος σε χωριό της Ξάνθης με ναρκωτικά
Συνελήφθησαν την Πέμπτη 13-10-2016 το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 54 και 48 ετών, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: στην οικία του 54χρονου επτά (7) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων και στην οικία του 48χρονου 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 11 ναρκωτικά δισκία.
……….
«Βελούδινο» διαζύγιο του Κώστα Αρβανίτη από το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο»
Έκλεισε οριστικά ο κύκλος του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», στον οποίο, όπως γίνεται αντιληπτό, θα διαμορφωθούν νέα δεδομένα το αμέσως επόμενο διάστημα.
Επρόκειτο για ένα συναινετικό, «βελούδινο» διαζύγιο, καθώς επιθυμία του πρώην επικεφαλής του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να ανοίξει νέα κεφάλαια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Κατά κοινή ομολογία, στη διάρκεια της τριετούς θητείας του στους 105,5 ο σταθμός έδωσε το ισχυρότερο στίγμα στα χρόνια ύπαρξής του, ενώ απέκτησε δομές και λειτουργία κανονικού, ανταγωνιστικού ραδιοφώνου.
Ο Κ. Αρβανίτης διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, γεγονός που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, μοιραία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε ό,τι αφορά τις επόμενες επιλογές του.
………..
Τα επιδόματα και πότε θα πληρωθούν –Πού υπάρχουν καθυστερήσεις (ημερομηνίες)
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τις παρακάτω ημερομηνίες θα πληρωθούν τα εξής:
Πληρωμή περσινού Επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου
Επίδομα ενοικίου: Πληρωμή έως το τέλος της εβδομάδας
Οικογενειακά επιδόματα: Πέμπτη 20 ή Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
Κάρτα σίτισης: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου
Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Τελευταίο 5θήμερο Οκτωβρίου
Προνοιακά επιδόματα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου: Μέσα Νοεμβρίου
Για τα αντισταθμιστικά του ΕΚΑΣ δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση αν και έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση που προβλέπει αναδρομική πληρωμή από 1/8/16.
……….
Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει με μεγάλο κρότο
Στο ΒΗΜΑ FM μίλησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μάλιστα εκτίμησε πως δεν θα γίνουν σύντομα εκλογές.
Παράλληλα σημείωσε πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύσκολες ψηφοφορίες είναι συμπαγής καθώς είναι ισχυρές οι εξαρτήσεις που έχει δημιουργήσει.
«Οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν γίνει μια γροθιά, ένα πιάνο, μια σαμπάνια, μια παρέα. Τους ενώνουν πολύ περισσότερα από το απλό βουλευτιλίκι, καθώς έχουν βάλει και τους φίλους ή συγγενείς τους στο Δημόσιο. Υπάρχει αυτήν τη στιγμή πολυεπίπεδη εξάρτηση και έτσι είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Ξέρουν ότι έχουν πει ψέματα, ότι έχουν ξεγελάσει την κοινωνία και ότι ο κρότος τους όταν θα πέσουν θα είναι πολύ μεγάλος και θέλουν να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτοί που πίστεψαν στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάρα πολλοί και θα τους βρουν απέναντι τους όταν πάψουν να είναι βουλευτές. Αυτό συσπειρώνει τους 153 ακόμη περισσότερο και θα το πάνε μέχρι τέλους», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Οσον αφορά τις εξελίξεις στον δικαστικό χώρο και την επιθυμία της κυρίας Θάνου για το όριο συνταξιοδότησης των δικαστών ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε: «Η κυρία Θάνου δεν μπορεί να πραγματοποιεί πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ της κυβέρνησης. Αυτό δεν είναι αρμοδιότητα ενός δικαστή. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο των φτωχών. Ο απλός κόσμος είναι εκείνος χρειάζεται την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για να νιώσει ασφάλεια απέναντι σε όσους τον απειλούν, αλλά απέναντι και στον ισχυρότερο, ο οποίος μπορεί να είναι ακόμη και το κράτος. Αν το κράτος ελέγχει τη Δικαιοσύνη ψαλιδίζει τις δυνατότητες του κόσμου να στραφεί στη Δικαιοσύνη για να λύσει το πρόβλημα του».
…….
Επιστροφή 58 παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία
Με επιχείρηση υπό την ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και συνδρομή προσωπικού του Frontex στο πλαίσιο υλοποίησης της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε.-Τουρκίας επιστράφηκαν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, στην Τουρκία  25 παράτυποι μετανάστες (11 από την Αλγερία, 6 από το Πακιστάν, 4 από το Μαρόκο, 2 από τη Σρι Λάνκα, ένας από το Αφγανιστάν, και ένας Παλαιστίνιος – όλοι άνδρες) εκ των οποίων 19 είχαν απορριπτικές αποφάσεις σε β’ βαθμό, 3 ανακάλεσαν από τη βούλησή τους για παροχή ασύλου και 3 παραιτήθηκαν από τα αιτήματα για  χορήγηση καθεστώτος διεθνούς προστασίας.
Επιπλέον, στο πλαίσιο υλοποίησης του διμερούς  Ελληνο-Τουρκικού Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής, με επιχείρηση υπό την ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας και συνδρομή προσωπικού του Frontex επιστράφηκαν σήμερα, 13 Οκτωβρίου 2016, στην Τουρκία 30 παράτυποι μετανάστες (27 από το Αφγανιστάν και 3 από το Ιράν – 16 άνδρες, 11 γυναίκες και 3 συνοδευόμενα παιδιά) οι οποίοι δεν ζήτησαν άσυλο.
Η επιστροφή πραγματοποιήθηκε ακτοπλοϊκώς με πλοίο ναυλωμένο από τον Οργανισμό Frontex το οποίο απέπλευσε από το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό το Δικελί της Τουρκίας. Επίσης, την 11η Οκτωβρίου 2016 παραδόθηκαν δύο Τούρκοι υπήκοοι μέσω του Συνοριακού Σταθμού των Κήπων Έβρου.
………..
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: Σε ποιες περιοχές διατίθενται δωρεάν τρόφιμα σε δικαιούχους
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι η παράδοση δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους θα γίνεται απευθείας από τον προμηθευτή σε δύο δόσεις στα ακόλουθα σημεία:
-ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ
Πραγματοποιήθηκε ήδη την Πέμπτη 13-10-2016 στο Κέντρο Σίτισης επί της οδού Τέρμα Λεωφόρος Δημοκρατίας (Κομοτηνή).
-ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ
Τρίτη 25-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Ηπείρου 22β (Δράμα).
-ΠΕ ΕΒΡΟΥ
Τετάρτη 26-10-2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επί της οδού Καρτάλη 2 (Αλεξανδρούπολη).
Για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Ξάνθης η διανομή θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών.
…………….
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χαμός έγινε χθες 14.00-16.00 στον Life 921 fm και στη πρεμιέρα του Μανώλη Φανουράκη και  του Νίκου Ευθυμιόπουλου με την… ανατροπή ραδιοφωνική εκπομπή, «Όσο ζω ποντάρω»! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »