*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Κίνηση ματ του Άκη Μακρίδη στη δισκογραφία!

15 Οκτωβρίου
*Με SUPER αποκλειστική είδηση ξεκινάω σήμερα τη στήλη!!!
-Μπορεί να… «άργησε» άλλα έκανε το μεγάλο «ΜΠΑΜ» και την κίνηση «ΜΑΤ» στους εγχώριους συναδέλφους του!
-Ο λόγος για τον Ξανθιώτη τραγουδιστή, Άκη Μακρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο στην νέα δισκογραφική εταιρεία την Vocal Music.
-Ο Άκης Μακρίδης πλέον ανήκει στο δυναμικό της Vocal Music, που χθες σε επίσημη ανακοίνωσή της, ανέφερε τα εξής για τη νέα συνεργασία της με τον νεαρό Ξανθιώτη τραγουδιστή:
«Η οικογένεια της Vocal Music υποδέχεται έναν νέο και επιτυχημένο σύγχρονο λαϊκό ερμηνευτή της γενιάς του, Άκη Μακρίδη! Κάθε τραγούδι θα είναι μία επιτυχία, κάθε εμφάνισή πιο εκρηκτική από την προηγούμενη!
Αναμφισβήτητα θα είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του λαϊκού ρεπερτορίου σήμερα δισκογραφικά! Μάλιστα, στο προσεχές διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του single με την Vocal Music, προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ τoυ».
-Συγχαρητήρια Άκη!
……
*Πρεμιέρα χθες για Μανώλη Φανουράκη και Νίκο Ευθυμιόπουλο με την νέα τους ραδιοφωνική εκπομπή «Όσο ζω… ποντάρω» από τον Life 92,1.
-Μανώλης και Νίκος, ανέλυσαν όλους τους ποδοσφαιρικούς επικείμενους αγώνες του Σαββατοκύριακου ανά την… υφήλιο και πρότειναν στους ακροατές τους αποδόσεις στο στοίχημα για να πάνε… «ταμείο»!
-Καλή αρχή και καλή συνέχεια και στους δυο με την νέα εκπομπή!
……
*Επανέρχομαι στο πρόσφατο ταξίδι του Χαράλαμπου Κυρκούση με τον κολλητό του, Ανέστη Μελισσόπουλο στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος δεν είναι άλλος από μια περίεργη ανάρτηση που εντόπισα χθες στο Fecebook στην οποία αναφέρονταν στον Νίκο Στογιαννίδη!
-«Αρχηγέ Nikos Stogiannidis Stogian έχασες περιπέτειες...!!! Μόνο εσυ έλειπες…», έγραφε το τρομερό δίδυμο!
-Γιατί ρε παιδιά… τον καλέσατε;;; ή μήπως τον θέλατε μαζί σας για να του κάνετε «προξενιό» με την περίεργη «Μιράντα» που σας έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο και δεν… σας μιλούσε;;;
……
-Τίτλοι τέλους τελικά για το μουσικό «σχήμα» «Πάμε μπουζούκια» των Γιώργου Κουμουλίδη και Μάριου Κιοσσέ;;;
-Και το ρωτάω αυτό διότι όπως διαπίστωσα, μάλλον ο Γιώργος επέλεξε να κάνει «solo» καριέρα αφού ήδη πραγματοποιεί μόνος του εμφανίσεις στο city (με την ορχήστρα του μαγαζιού) αλλά και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Ελληνάδικο «ΣΚΙΕΣ» στη Διομήδεια και μάλιστα με «νέους μουσικούς» τον Ηλία Χατζηευστρατίου στα πλήκτρα, τον Σταύρο Βόσκου στο μπουζούκι και τον Γιώργος Ασλάνογλου στο βιολί!
……
*Και από το «Πάμε Μπουζούκια» στο… «Πάμε Μάκη;;;»…!
-Μέχρι και διαδικτυακό διαγωνισμό διοργανώνει το fan club του δημοφιλούς Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα, Μάκη Αρίφογλου με τίτλο «Πάμε Μάκη» και έπαθλο ένα τραπέζι κομπλέ για 4 άτομα για την πρεμιέρα του με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη την άλλη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «ΦΩΤΑΕΡΙΟ»!!!
-Όλοι θα περίμεναν ο τίτλος του διαγωνισμού να είναι είτε «πάμε Νατάσσα» είτε «Πάμε Μενιδιάτη» αλλά ο ταλαντούχος τουμπερλεκίστας «έκλεψε» τη δόξα από τις φίρμες!
-«Ποια Νατάσσα»… και «ποιος Μενιδιάτης» που λέει και γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση μπίρας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »