*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

Υπέρ της "εύλογης" πρότασης Μπατζακίδη ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, προκειμένου στα μπαϊράμια να μπαίνει ...σύμβολο του Ιερού Κορανίου στο ρολόι της Ξάνθης!

07 Οκτωβρίου
 
*Κρεοπώλες πάντως κατηγορούν τον κ.Μπατζακίδη οτι με τον τρόπο αυτό θέλει να αυξήσει την πελατεία του στους μουσουλμάνους!
ΥΠΕΡ της πρότασης του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξανθης Γιώργου Μπατζακίδη που ζήτησε απο τον Μητροπολίτη Ξάνθης και τον Δήμαρχο να μην μπαίνει ο Σταυρός ή ο Χριστός στο πύργο του ρολογιού της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης γιατί δεν είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ (σ.σ. Αλλά Οθωμανικό κατά τον ίδιο...) αλλά στη περίπτωση που επιμένου, να μπαίνουν και τα...ιερά σύμβολα του Κορανίου στα μπαϊράμια, τάχτηκε μετά την εφημερίδα Γκερτσέκ και ο μειονοτικός ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΣ κι όχι αριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ (συνοδός του Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ στα Τουρκικά πανεπιστήμια...)
Ωστόσο ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ εκφράζει την άποψη οτι "η πρόταση του Μπατζακίδη δεν είχε συμπαράσταση στην εύλογη  πρότασή του..."
-Πάντως το ότι ο κύριος Ζεϊμπέκ επικρότησε την πρόταση του κ.Μπατζακίδη, αναμφισβήτητα αποτελεί επιτυχία για τον Πρόεδρο των Κρεοπολών που κατηγορείται απο πολλούς συναδέλφους οτι όλα αυτά τα κάνει γιατί του αρέσει η δημοσιότητα αλλά και επειδή με αυτόν τρόπο πιστεύει οτι θα αποκτήσει μεγαλύτερη πελατεία στο μουσουλμανικό στοιχείο για το κρεοπωλείο του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »