*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Μαρκόπουλος (Καβάλας) και Μέτιος (Ροδόπης) στον Μητσοτάκη, να πάρουν το "χρίσμα" για την διαδοχή του εν ζωή Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη! Καυστικό σχόλιο Μ. Αμοιρίδη!

07 Οκτωβρίου

*Πως σχολίασε ο Μιχάλης Αμοιρίδης τα σούρτα-φέρτα των Αντιπεριφερειαρχών Ροδόπης και Καβάλας στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας. Καταδικάζει η ίδια  η κοινωνία..!
Απίστευτος είναι ο φαρισαϊσμός με τον οποίο λειτουργεί ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο ίδιος άνθρωπος δηλαδή που ενώ συνυπέγραφε την επιστολή Αμοιρίδη κατά του «Μαχητή» για τη διάδοχη κατάσταση στην Περιφέρεια, όπως μαθαίνω από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας και εγκυρότατη πηγή, βρίσκονταν στα γραφεία του κόμματος, προσπαθώντας να πάρει…χρίσμα (!) ως διάδοχος του Γ. Παυλίδη στην Περιφέρεια!
Το πιο ωραίο ωστόσο είναι το άλλο…
-Ότι πηγαίνοντας ο Θόδωρος Μαρκόπουλος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, έπεσε επάνω στον….Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστο Μέτιο που βρίσκονταν εκεί επί 2ήμερο για τον ίδιο λόγο! Να πάρει δηλαδή χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Γραμματέα του κόμματος στην ενδοπαραταξιακή εκλογή!!! 
Κι όλα αυτά αυτήν τη βδομάδα κι ενώ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης δίνει την "μάχη" της ζωής του στην εντατική του Νοσοκομείου Ξάνθης! 
Και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης…σεβόμενος τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Γιώργος Παυλίδης, "κοιμάται" τον ύπνο του δικαίου!!!!
Το πιο αστείο της υπόθεσης;  Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος χωρίς να ρωτήσει κανέναν και να έχει φυσικά την εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, εμφανίστηκε ως….Περιφερειάρχης (!) στη συνεδρίαση της ΕΝ.ΠΕ!!!
Ρωτάμε λοιπόν τον λαλίστατο Μιχάλη Αμοιρίδη και όλους τους «Φαρισαίους» αυλικούς του Περιφερειάρχη που μας καθυβρίζουν τους τελευταίους μήνες συνέχεια επειδή είχαμε το θράσος να γράψουμε την αλήθεια, που με «σελοφάν» έκρυβαν οι ίδιοι…λέγοντας συνεχώς ψέματα στον κόσμο.
-Τι έχουν να πούνε ΤΩΡΑ και πως σχολιάζουν την λειτουργία του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ.Μέτιου και κυρίως τη λειτουργία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου που τρέχουν στα κεντρικά του κόμματος και ζητούνε…χρίσμα; 
Όταν ο Γιώργος Παυλίδης εμφανίζονταν μάλιστα ως ...ανεξάρτητος Περιφερειάρχης ΑΜΘ;
Γιατί οι «λαλίστατοι» και «ευαίσθητοι» φίλοι και στενοί συνεργάτες του κυρίου Παυλίδη ενώ επί μήνες βγάζουν τέτοιες κακίες και απωθημένα κατά του «Μαχητή» που στα πέτρινα χρόνια έβαλε το στήθος μπροστά για πάρτη τους, τώρα ΣΙΩΠΟΥΝ ένοχα για τις πρακτικές και συμπεριφορές των Αντιπεριφερειαρχών Καβάλας και Ροδόπης;Τι κρύβεται πίσω απο την σιωπή και υποκριτική σας στάση κύριε Αμοιρίδη;
-Με τίνος εξουσιοδότηση κύριε Μαρκόπουλε πήγες ως…Περιφερειάρχης στη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ; Τι δουλειά είχατε με τον κύριο Μέτιο στα γραφεία του κόμματος; 
-Ενώ γνωρίζετε και οι δύο οτι ο Κυριάκο Μητσοτάκης, σιχαίνεται τέτοιες παλαιοκομματικές καταστάσεις και δεν πρόκειται να προκαλέσει εσωτερικό διχασμό και "κανιβαλισμό" στην παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης;
-Επιτέλους κύριε Μέτιο, κύριε Μαρκόπουλε λίγος σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο που τουλάχιστον εσάς τους δύο, τους ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ όσο κανέναν άλλον και είναι ακόμη ζωντανός!
(Σ. Σ. Κατα τα άλλα...για όλα φταίμε εμείς!!) 
.....
ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ
Σχολιάζοντας πάντως το δημοσίευμα του "Μ" με ανάρτησή του στο face book ο Μιχάλης Αμοιρίδης ανέφερε το εξής:
Michael Amiridis Οι σκέψεις μας είναι με τον Γιώργο που δίνει την μάχη του με αξιοπρέπεια, όπως αυτός μόνο ξέρει. Είναι ντροπή και αίσχος για όποιον δεν σέβεται τον άνθρωπο και την οικογένεια του. Η κοινωνία η ίδια αντιλαμβάνεται, καταδικάζει

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »