*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Οκτωβρίου

Στην Ξάνθη, την πόλη της καρδιάς του, επέστρεψε ο γνωστός επιχειρηματίας της ΑΛΒΕ Αλουμινίου, Αλέξανδρος Μπέης!

04 Οκτωβρίου
*Καθαρό μυαλό της σύγχρονης επιχειρηματικότητας, αλλά και λάτρης της γυναικείας ομορφιάς και του Θέατρου.
Έναν χρόνο «άντεξε» στην Θεσσαλονίκη ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ALBE Aλουμινίου Αλέξανδρος Μπέης και επιστρέφει στη Ξάνθη που ο ίδιος ομολόγησε
Από την Ξάνθη ο Αλέξανδρος Μπέης θα παρακολουθεί πλέον τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα (Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη), την Τουρκία  και την Γερμανία, διευθύνοντας προσωπικά ο ίδιος πλέον την ALBE Αλουμινίου που η έδρα των κεντρικών γραφείων της βρίσκεται στη Γερμανία. 
Ήδη ο Αλέξανδρος Μπέης έκλεισε εκ νέου το διαμέρισμα από το οποίο είχε φύγει πριν ένα χρόνο, στη πολυκατοικία του φίλου του Κώστα Παπαβραμίδη και αυτές τις μέρες με αφορμή την εκ νέου εγκατάστασή του στη πόλη μας, θα δώσει γεύμα...επιστροφής στην γνωστή ταβέρνα Παλιά Πόλη του φίλου του Nίκου Κηπουρού.
Ο Αλέξανδρος Μπέης, λάτρης της γυναικείας ομορφιάς αλλά και του θεάτρου, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ξάνθη, την οποία νοιώθει σαν δεύτερη πατρίδα του....Του ευχόμαστε νέα όνειρα, νέα ταξίδια και καλή...επιστροφή στη πόλη της καρδιάς μας. 
*Στην φωτογραφία Αλέξανδρος Μπέης με τον γνωστό Ξανθιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαβραμίδη στο ιστορικό στέκι της Θρακικής Σκηνής στα θερινά "Ολύμπια" πριν τρία χρόνια.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »