*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

"Γέφυρα" των ΑΝΕΛ δια μέσω Σκουλαρίκη στον Ζεϊμπέκ με εντολές Καμμένου-Κουικ και "απομόνωση" Χρύσας Ούτση;

28 Οκτωβρίου
 
 
*O πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ξάνθης Διαμαντής Σκουλαρίκης, ξαφνικά «φιλαράκι» με τον…βουλευτή του Μετέ, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!!;;


"Γέφυρα" των ΑΝΕΛ Ξάνθης στον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ με εντολές Καμμένου-Τέρενς Κουικ;
Αίσθηση πάντως προκάλεσε η παρουσία του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ξάνθης Διαμαντή Σκουλαρίκη που στη δεξίωση της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όχι μόνο κάθισε εν μέσω των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αλλά είχε εκ δεξιών τον Προξενικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά της Τομεάρχη των ΑΝΕΛ Χρύσας Ούτση στην μήνυση που κατέθεσε ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ με τον Ιμάμη της Γλαύκης σε βάρος της για τα γνωστά γεγονότα με τη κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη στη Γλαύκη!!!
Μάλιστα όλη την ώρα ο γνωστός σφάχτης και πολιτευτής των ΑΝΕΛ δεν έπαυε να…χαριεντίζεται με τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, φορώντας βεβαίως…γαλάζιο Εθνικοπατριωτικό κουστούμι με ανάλογη γραββάτα, για να τιμήσει και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Παράλληλα δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν ότι και ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουικ θεάθηκε όχι μόνο να μιλάει ιδιαίτερα θερμά με τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, αλλά σε κάποια φάση και ενώπιον των δημοσιογράφων τον έπιασε και…αγκαζέ, θέλοντας προφανώς να στείλει παντού το μήνυμα ότι οι σχέσεις του είναι άψογες και ιδιαίτερα φιλικές μαζί του!
Σημειώνεται οτι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, άφαντη απο όλες τις εκδηλώσεις ήταν η Τομεάρχης των ΑΝΕΛ στη Περιοχή Χρύσα Ούτση που βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Προξενικών, μολονότι είναι στη ιδιοσυγκρασία της να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις κρατώντας χαμηλούς και σεμνούς τόνους.
Η σημερινή στάση ωστόσο του "δίδυμου" Τέρενς Κουικ και Διαμαντή Σκουλαρίκη δημιούργησε πολλά ερωτηματικά μήπως οι ΑΝΕΛ προκειμένου να "εξομαλυνθούν" οι σχέσεις τους με τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, σκοπεύουν να "απομονώσουν" το πλέον δημοφιλές στέλεχός τους στην περιοχή της Θράκης, τη Χρύσα Ούτση....
Μάλιστα πολιτικό στέλεχος του κόμματος παρατηρώντας τα "αλισβερίσια" του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Διαμαντή Σκουλαρίκη σχολίαζαν οτι "ο συγκεκριμένος άνθρωπος για τις πολιτικάντικες φιλοδοξίες του και την αυτοπροβολή του θα "συμμαχούσε" με όλους, αν ωστόσο ο Υφυπουργός Τέρενς Κουικ έχει αλλάξει θέση τόσο ως προς το θέμα του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ όσο και ως προς τα γνωστά φερέφωνα του Τουρκικού Προξενείου, δεν έχει παρά να το δηλώσει δημόσια και ξεκάθαρα....Απλά ιδού η Ρόδος κύριε Τέρενς Κουικ! 
Κατά τα άλλα ο Αντιπερειφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά οτι είναι απο τους πλέον δημοφιλείς πολιτικούς της περιοχής, έχοντας μάιλστα δίπλα του και τον πολιτευτή της ΝΔ. και στέλεχος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ξάνθη δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τριανταφυλλίδη, υποδέχτηκε τους προσκλημένους στην αίθουσα δεξιώσεων της Περιφερειακής Ενότητας με χαρά και ικανοποίηση γιατο ενωτικό  κλίμα που επικράτησε, στη γιορτή της Εθνικής Επετείου. 

 *Και με τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου τα είπε ο Τέρενς για λίγο, αλλά....
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »