*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η περίεργη "σιωπή" του Γ. Σπάρταλη του Δροσερού...

18 Οκτωβρίου
*Προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Κιατίπη Ενταύθα. Τελικά γι’ αυτό το λόγω «εκλεχτήκατε» -τρόπος του λέγειν βέβαια εκλεγήκατε, αφού στην ουσία "αυτο-διορισμένοι" είστε όλοι- στο κόμμα;
-Για να εξυπηρετείτε επαγγελματικά και προσωπικά συμφέροντα;
……
*Μου λένε για παράδειγμα ότι «ενοχλήθηκε» ο Γενικός Γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης, γιατί αποκάλυψα ότι αυτός πήρε από την ΕΑΣ Ξάνθης τη «δουλειά» σαν δικηγόρος με την διάλυση των συνεταιρισμών που πάνε για εκκαθάριση…!
-Αν μια φορά φίλτατε Γραμματέα ενοχλήθηκες εσύ, ρώτα τους δικηγόρους συναδέλφους σου και ιδίως τους ΝΕΟΥΣ δικηγόρους, να σου πούνε πως «ενοχλούνται» και τι λένε για τους δικηγόρους που έχουν…«μπαρμπάδες»….και τα καταφέρνουν τόσο καλά!
(σ.σ. Διότι μόνο τυχαία για παράδειγμα δεν έγινες δικηγόρος και του Δημοτικού ραδιοφώνου…).
……
*Και βέβαια δεν ξέρω ποιος από την ΕΑΣ Ξάνθης, ο Πρόεδρος δηλαδή Κώστας Χατζηελευθεριάδης ή ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ρούφος είχε την «φαεινή» ιδέα να «ευνοήσει»  με αυτόν τον τρόπο τον γαμπρό του Περιφερειάρχη, αυτός ωστόσο που «εισπράττει» το κόστος αυτής της επιλογής, είναι μόνο ο Αλέκος Κοντός που προσωπικά πιστεύω ότι δεν είχε ιδέα…
-Άλλωστε με το τρέξιμο που έχει, που χρόνος..
……
*Το 3ήμερο για παράδειγμα που μας πέρασε, τουλάχιστον δέκα δικηγόροι με πιάσανε για το συγκεκριμένο θέμα και τα τερτίπια της ΕΑΣ Ξάνθης.
Κι ενώ εγώ τους παρέπεμψα στον Πρόεδρο, αυτοί το βιολί-βιολάκι τα δικά τους! 
……
*Που καταντήσαμε «λοχία»… Άλλαξε Πρόεδρο η Ομοσπονδία Επαγγελματιών κι άρχισε και ο…Giannis να ζητάει… Εισαγγελέα για την ΟΕΒΕ!
-Φυσικά πίσω από όλη την ιστορία κρύβεται ο γνωστός κρεοπώλης κ.Μπατζακίδης κι ας μην γελιόμαστε!
Χωριό που φαίνεται… Σιδηρόπουλο δεν θέλει....
……
*Μια μεγάλη βόμβα θα «σκάσει» οσονούπω στη Ξάνθη. Προς το παρόν ονόματα δεν λέω, αλλά η πηγή μου που είναι πολύ αξιόπιστη, μου είπε ότι δεν αποκλείεται με το άνοιγμα κάποιων νέων λογαριασμών σε τράπεζες του εξωτερικού, να έχουμε κι εδώ στη Ξάνθη κάποια βαρυσήμαντα ονόματα…
Μάλιστα του ενός του έχουν μπλοκάρει ήδη και τους λογαριασμούς και τρέχει να βρει άκρη και να τους "ξεμπλοκάρει".....
….
*Επειδή και αυτό το Σαββατοκύριακο αρκετοί με ρώτησαν για την υγεία της συζύγου του Δημάρχου Ξάνθης και ειλικρινά δεν γνώριζα να τους απαντήσω, έκανα το πιο απλό πράγμα του κόσμου…
-Τους παρέπεμψα… στον Βασιλούδη και στον Φανουράκη. Σίγουρα ξέρουν περισσότερα… Τουλάχιστον από μένα.
(σ.σ. Ούτε ο Μανώλης πάντως δεν γνώριζε… Περιμένει προφανώς την επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να έχουν νέα ενημέρωση από τον Μπάμπη…).
……
*Προς τον πρώην Πρόεδρος της ομάδας του Δροσερού κύριο Γιώργο Σπάρταλη.
Κάτι αποκαλύψεις έλεγες θα μας κάνεις κύριε Σπάρταλη και μάλιστα και για πρωτοκλασάτα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν σχέση και με χρήματα που έπαιρναν από τις γνωστές υπηρεσίες!
-Τι μεσολάβησε και το έκανες «γαργάρα» το συγκεκριμένο θέμα; Ο Μάκης Δάγκας ή κάποιος άλλος…
Περιμένω με αγωνία να μου πεις τα «νέα» σου…γιατί δεν μπορεί άλλα να λες τη μια κι άλλα την άλλη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »