*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Στον Πούλιο της Τροχαίας δεν περνάνε οι "τσαμπουκάδες" του Μετέ...

18 Οκτωβρίου
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΑΡΚΑΡΕΙ Ο «ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ» ΞΑΝΘΗΣ!
Απίστευτος πράγματι είναι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, αφού μετά τον ντόρο που έγινε με την Τροχαία Ξάνθης και τον «τσαμπουκά» που επιχείρησε να «παίξει» στους τροχονόμους, τελικά βρήκε πάρκινγκ για το πολυτελές τζιπ του, στο «Βοήθεια στο σπίτι» (στην οδό ΙΧ Μεραρχίας) και μάλιστα… ακριβώς στην είσοδο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία!
Τελικά ο διοικητής της Τροχαίας Ξάνθης κ. Πούλιος απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπροστά στον Νόμο, όλοι οι πολίτες είναι ίσοι…!
Κάποιοι άλλοι δυστυχώς θα συνέχιζαν να ανέχονται τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και να μην τον ελέγχουν ακόμη κι όταν παρκάρει παράνομα κάνοντας επίδειξη ισχύος….
-Η κάνει αντιποίηση αρχής, εμφανιζόμενος ως… «Μουφτής» Ξάνθης!
…..
ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
Καθαρές κουβέντες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...Ο «Μαχητής» λοιπόν ήταν αυτός που που «αλίευσε» -από το κεντρικό site του κόμματος- και δημοσίευσε την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  για την καταδίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή.
Έχω δηλαδή την εντύπωση ότι αυτή συντάχτηκε από τα κεντρικά γραφεία κι όχι από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Γ. Χατζηθεοδώρου όπως έγραψαν κάποιοι…
Άλλωστε προσωπικά έψαξα στο XanthiLeft και δεν την είδα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ενδεχομένως κάποιοι νάβαλαν κι από δω το «χεράκι» τους…
Να υπενθυμίσω άλλωστε ότι κάποια τοπικά έντυπα που τώρα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα και το παίζουν… δήθεν Σύριζα, παραμονές δημοτικών εκλογών του 2010 δημοσίευαν συνεντεύξεις του Θεολόγου Καλαϊτζή και καλούσαν τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη να τον πάρει στο ψηφοδέλτιό του, θεωρώντας απαραίτητη την παρουσία του στο Δήμο Ξάνθη λόγω της… εμπειρίας του!
Έτσι για την ιστορία, γιατί –και το τονίζω αυτό- ήμασταν οι μόνοι που εδώ και 20 χρόνια γράφαμε και για τον Καλαϊτζή αλλά και για το έτερο «υπαρχηγό» του Στυλιανίδη τον Μανώλη Τσέπελη.
(σ.σ. Μην «χρεώνουμε» δηλαδή τα πάντα στον Γ. Χατζηθεοδώρου… που ακόμη κι αν διαφωνεί κανείς μαζί του, ότι είναι να το «σηκώσει», πρώτα θα το κάνει από το XantniLeft).
…..
ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΥΞΗΣΗ 200% ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ Η ΔΕΥΑ ΑΒΔΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Αβδήρων και πολιτικός μηχανικός Κώστας Αντωνιάδης ήταν απόλυτος για την αύξηση 200% των τελών ύδρευσης που αποφάσισε να επιβάλει στους κατόχους σπιτιών και μαγαζιών στις παραλίες του Δήμου Μάνδρας, Αβδήρων και Μυρωδάτου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος ότι θα εκπέσουν στα δικαστήρια…
-Εμείς το καταψηφίσαμε, τα είπαμε και στο δημοτικό συμβούλιο, αυτό που έκανε ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αβδήρων λέγεται ρατσισμός… είπε ο γνωστός και μαχητικός δημοτικός σύμβουλος.

(σ.σ. Το ερώτημα είναι… Αν εκπέσει από τα δικαστήρια, τότε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων που θα «κρύβεται»; Μαζί με τον Δήμαρχό του κ.Γ. Τσιτιρίδη;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »