*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΠΌΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΜΠΑΜΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ;

20 Οκτωβρίου
ΑΦΕΡΙΜ ΕΡΚΑΝ ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ ΙΜΑΜΗ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ! ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΞΕΙ!
Ο απλός ο λαουτζίκος μια τουαλέτα αν φτιάξει, πλακώνει η αστυνομία και μπαίνουν τα πρόστιμα, ενώ σταματάν αμέσως οι εργασίες…
Στη Γλαύκη όμως ο περίφημος Ερκάν Αζίζογλου, ο Ιμάμης της Γλαύκης , έχτισε 4όροφο με…άδεια 2όροφου! Καλύπτοντας μάλιστα όλο τον ακάλυπτο χώρο!
Βέβαια ο ίδιος θα ισχυριστεί ότι το 4όροφο είναι του πατέρα του με μια διαφορά…
Ότι ο πατέρας του μένει στη Γλαύκη κι όλους τους άλλους ορόφους (μάλιστα ο τελευταίος έγινε μέσα στο 2016), τους χρησιμοποιεί ο Ιμάμης της Γλαύκης με την οικογένειά του!
Ρωτάμε την Πολεοδομία Ξάνθης, διότι από ότι γνωρίζω, υπάρχουν και καταγγελίες για το σπίτι που μένει ο Ιμάμης.
-Έβαλε καθόλου πρόστιμα στο εν λόγω ακίνητο που είναι γεμάτο…αυθαίρετα, αφού κάλυψε και όλο τον ακάλυπτο χώρο;
Περιμένω μια απάντηση…
Διότι όπως μαθαίνω ο Ιμάμης επειδή έχει τις πλάτες του Μετέ, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει και να παρανομεί χωρίς να τολμάει να ελέγξει κανείς!
…..
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Την πατρίδα και την ορθοδοξία δεν θα σας την παραδώσουμε, αλλά…
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πολιτικό κόσμο εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της κυβέρνησης και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει να υποβαθμιστεί το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, λέγοντας πως «μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε».
Αναφερόμενος στην κρίση και στη συμβολή των κομμάτων είπε ότι «είναι μία δύσκολη εποχή και όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται σε όλους τους κλάδους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ποια οικογένειά θέλουμε, πώς θέλουμε τα παιδιά μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε αύριο, ποιο όραμα θα έχουμε» και πρόσθεσε: «Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;».
-Μήπως Αρχιεπίσκοπε ήδη καθυστερήσατε πολύ για να πείτε αυτά που (μας) λέτε τώρα; Μήπως;
….
ΠΟΣΟ «ΚΟΣΤΙΣΕ» ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;
Το ρωτήσαμε και χθες το ξαναρωτάμε και σήμερα και θα τα ρωτάμε συνέχεια μέχρι να πάρουμε μια απάντηση…
Πόσο «κόστισε» κύριε Δήμαρχε το πολυτελές έντυπο που τύπωσες για τα πεπραγμένα του 2015 και με ποιες διαδικασίες το έδωσες προς εκτύπωση; Με διαγωνισμό ή με απευθείας ανάθεση; Οι δημότες θέλουν να πληροφορηθούν, διότι μπορεί να σου αρέσει η χλιδή και η πολυτέλεια, με δικά σου όμως χρήματα κι όχι του Δήμου…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »