*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

SEE THROUGH Με το που ξεκίνησε η προκαταρκιτική...αναζωπηρώθηκε η διαδοχή!

23 Σεπτεμβρίου
 Άκουσον!

Άκουσον!

*Με το που ξεκίνησε η προκαταρκτική της Εισαγγελικής Αρχής Ξάνθης κατά του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για το αν έχει διαπράξει τα αδικήματα της πλαστογραφίας, παράβασης καθήκοντος κλπ για τα οποία τον κατηγορεί η αντιπολίτευση…
-Αναζωπυρώθηκαν εκεί που είχαν σταματήσει και τα σενάρια διαδοχής του στο Δήμο Ξάνθης!
Αναμενόμενο βέβαια, αφού το θέμα συντηρούν και οι ίδιοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι…!
……
*Από δω και πέρα λοιπόν, όλα τα σενάρια μπορούν να εξελιχθούν αλλά και να διαψευστούν…
-Καθώς στη συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση, δύο είναι τα κλειδιά.
Το πρώτο αν θα παραπεμφθεί ή όχι ο Δήμαρχος οπότε μέσα στο 2017 θα εκπέσει των καθηκόντων του και άρα ο επόμενος αρχηγός θα πρέπει να είναι και της εμπιστοσύνης του…
Το δεύτερο αν ο Παναγιώτης Ταρενίδης θα δεχτεί να «εγκαταλείψει» τη ΣΕΚΕ και να αναλάβει το βαρύ φορτίου του Δήμου Ξάνθης με την ιδιότητα του Δημάρχου Ξάνθης… Άλλωστε μόνο τυχαία τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με τις… ιστοσελίδες!
Και σ’ αυτό όμως το ερώτημα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια, αφού στις εξελίξεις αυτές καθοριστικό ρόλο θα παίξει και πάλι ο πολιτικός παράγοντες που λέγεται Αλέξανδρος Κοντός…
……
*Είτε εντός Βουλής, είτε εκτός Βουλής… διότι στη πολιτική ποτέ μην πεις ποτέ…
Ο Αλέξανδρος Κοντός θα  είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας πολλών πραγμάτων και για τον Δήμο Ξάνθης αλλά και για την Βουλή, ακόμη κι αν ο ίδιος αποφεύγοντας να απαντήσει, λέει χαριτολογώντας…
-Εγώ είμαι…καπνάς, δεν ξέρω…!
-Καπνάς ναι, αλλά και πολιτικός, ποτέ δεν θα πάψει να είναι...! Από κάθε μετερίζι…
………………
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΞΟΤΩΝ
Ο Δήμος Τοπείρου καλεί τους Ενδιαφερόμενους Παραγωγούς και Επαγγελματίες πωλητές λαϊκών Αγορών να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ, συνοδευόμενη από αντίγραφο Αδείας (Θεωρημένη) έως 30/09/2016 στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δημαρχείου για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Λαϊκή Αγορά Τοξοτών.
Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΙΑΤΙΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
………….
ΤΑΙΠΕΔ: Διαψεύδει δημοσίευμα για την Εγνατία Οδό
Σε διάψευση δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο οι όροι παραχώρησης της Εγνατίας Οδού προβλέπουν «40χρονη παραχώρηση, με κατ’ αποκοπήν τίμημα 100 εκατ. ευρώ, που θα κατατεθεί κατ’ ευθείαν στο ταμείο του εξωτερικού για την εξυπηρέτηση του χρέους, καθώς και ποσοστό για το Δημόσιο από τα ετήσια έσοδα από τα διόδια. Σήμερα τα έσοδα από τους επτά σταθμούς διοδίων ξεπερνούν τα 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο» προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, «διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Έγκλημα στην… Εγνατία Οδό». Οι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς η συζήτηση για το μοντέλο παραχώρησης της Εγνατίας Οδού δεν έχει καν ξεκινήσει».
…………
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 22/09/2016 εκδόθηκε από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης προς ενημέρωση των βαμβακοπαραγωγών της Περιφερειακής μας Ενότητας το 4ο τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έτους 2016 , το οποίο θα αναρτηθεί :
-Στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης :www.pexanthis.eu – Ενημέρωση-Δελτία τύπου,
-Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: www.minagric.gr - Γεωργικές Προειδοποιήσεις Φυτοπροστασίας Βάμβακος 2016
-Στους κατά τόπου Δήμους .
-Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης .
-Στα καταστήματα πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
…………..
Εγκαίνια και αγιασμός στον Α΄ Παιδικό Σταθμό Χρυσούπολης
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη τα εγκαίνια - αγιασμός του Α' Παιδικού Σταθμού Χρυσούπολης. Πλήθος κόσμου ήταν εκεί, με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους. Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος και ο πατήρ Φιλόθεος τέλεσαν τον αγιασμό ενώ λίγο αργότερα το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο οποίος έκανε αναφορά στο έργο και τις παρεμβάσεις που έγιναν στο κτίριο έτσι ώστε να λειτουργήσει φέτος με ασφάλεια. Στη συνέχεια η Πρόεδρος Ευνεστίας κα Κοσμίδου Λαρίσα η οποία επιμελήθηκε λεπτομερώς για 2 χρόνια, των εργασιών για ένα παιδικό σταθμό -κόσμημα. Αναφέρθηκε αναλυτικά στις παρεμβάσεις που έγιναν από τον Δήμο ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση τους. Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας από τον Δήμαρχο Νέστου και η ξενάγηση των παρευρισκομένων οι οποίοι εξεπλάγησαν από την καλαισθησία και την οργάνωση στη λεπτομέρεια. Τέλος, πραγματοποιήθηκε στον αίθριο χώρο δεξίωση με μπουφέδες που επιμελήθηκαν οι μάγειρες των παιδικών σταθμών της Χρυσούπολης. Παρόντες ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας κ.Γκράνας Γεώργιος, ο Διοικητής Α. Τ. Χρυσούπολης κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης καθώς και σύσσωμη η δημοτική αρχή.
………….
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ Energean Oil &Gas ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου της Energean Oil & Gas στον κόλπο της Καβάλας, πραγματοποίησαν κορυφαία στελέχη των διπλωματικών αποστολών των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΑ Καβάλας , οι επισκέπτες πραγματοποίησαν τον περίπλου των εξεδρών του «Πρίνου», ξεναγήθηκαν στο γεωτρύπανο «Energean Force» και στο εργοστάσιο «ΣΙΓΜΑ» και ενημερώθηκαν για τον τρόπο επεξεργασίας και διαχωρισμού του παραγόμενου πετρελαίου, φυσικού αερίου και υδρόθειου. «Η ισχυρή μετοχική σύνθεση της Energean, οι συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους ομίλους της παγκόσμιας βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου και η συνεπής εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, εγγυώνται την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των προγραμμάτων της εταιρείας στον «Πρίνο», στη δυτική Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και της βόρειας Αφρικής» δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil, Δημήτρης Γόντικας.
………….
Συνελήφθη 19χρονος στο Ορφάνιο Καβάλας για 7 κλοπές
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ορφανίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, επτά (7) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 12 έως 17-9-2016, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι το παραπάνω χρονικό διάστημα, στην Παραλία Οφρυνίου Καβάλας, ο 19χρονος διέρρηξε τέσσερα (4) καταστήματα και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη δύο (2) καταστήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά δύο (2) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία (1) ηλεκτρική συσκευή, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα και έγγραφα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 19χρονου, βρέθηκαν ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία (1) ηλεκτρική συσκευή, διάφορα μικροαντικείμενα και έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους του.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
......

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »