*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ! Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!

23 Σεπτεμβρίου
Πολεμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τον Αλέξανδρο Κοντό με πρώτο τον βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ όταν θεωρούσε ως την καλύτερη λύση για την αγορά της Συνεταιριτικής ΣΕΚΑΠ τον Ιβάν Σαββίδη και η δικαίωσή του πρώην Υπουργού ήρθε για μια ακόμη φορά με επίσημα οικονομικά στοιχεία.
Ο όμιλος Agrocom του ομογενή επιχειρηματία βρίσκεται στην 152η θέση των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στη Ρωσία για το 2016
Στη λίστα του γνωστού περιοδικού Forbes με τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Ρωσία, για το τρέχον έτος, «φιγουράρει» ο Όμιλος Agrocom, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία του ομογενή επιχειρηματία καταλαμβάνει την 152η θέση, από συνολικά 200, με πρώτη να αναδεικνύεται η Lukoil.
Ο Όμιλος Agrocom βρίσκεται, ωστόσο, στη 2η θέση των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Ροστόφ, γενέτειρα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με το Forbes, τα έσοδα της Agrocom για το 2015 ήταν στα 45,6 δισ. ρούβλια, ενώ μέσα στο 2016, μέχρι σήμερα, έχει έσοδα 11,3 δισ. ρούβλια και απασχολεί 15.000 εργαζομένους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »