*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ποια είναι τελικά τα «4» πρόσωπα που θα τιμήσει ο Δήμος Ξάνθης στην φετινή Επέτειο Απελευθέρωση της πόλης.

23 Σεπτεμβρίου
*Δεν θα παραστώ στην εκδήλωση γιατί δεν θα τιμηθεί ο ....Θανόπουλος, φώναζε ο Τσιακίρογλου που δεν γνώριζε ωστόσο αν ζεί ή όχι ο πρώην αποτυχημένος διορισμένος Νομάρχης Ξάνθης! Και μετά αποχώρησε...!
Μπάχαλο και…κόντρες και πάλι στο Δήμο Ξάνθης σχετικά με τους «4» που θα τιμήσει ο Δήμος Ξάνθης στην φετινή Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης (4 Οκτωβρίου 2016).
Όπως αποκαλύφθηκε από την δεύτερη συνάντηση των εκπροσώπων όλων των δημοτικών παρατάξεων (σ.σ. Αυτήν τη φορά με τη συμμετοχή και του Ιπποκράτη Καμαρίδη), η τελική απόφαση της Επιτροπής να μην τιμηθεί ο πρώην διορισμένος Νομάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Θανόπουλος που επί εποχής του διχάστηκε όσο ποτέ η τοπική κοινωνία, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ....Σωτήρη Τσιακίρογλου που έκανε ως λέγεται την πρόταση μετά απο μεσολάβηση τοπικού εκδότη εφημερίδας! Μάλιστα όταν ρωτήθηκε απο τον Δήμαρχο αν είναι εν ζωή ή όχι, δεν γνώριζε και πήρε τον συγκεκριμένο…εκδότη για να το πληροφορηθεί!
Από την σύσκεψη αποχώρησε επίσης και ο Θανάσης Ξυνίδης, ενώ τελικά ΟΧΙ σε όλα είπε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης με τον Δημήτρη Μπένη να προτείνει ένας εκ των τιμηθέντων να είναι ο άνθρωπος που δώρισε εκατοντάδες βιβλία στη Βιβλιοθήκη της Ξάνθης, αν και γνώρισε την Ξάνθη μόλις το 2002 όταν την πρωτοεπισκέφθηκε!!!...
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "4"
Τελικά «έκλεισαν» και τα «4» πρόσωπα που θα τιμηθούν από τον  Δήμο Ξάνθης στην εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου και είναι τα παρακάτω:
1.Αντώνης Αντωνιάδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στη ποδόσφαιρο της Ξάνθης αλλά και της Εθνικής Ελλάδος. Επί χρόνια διετέλεσε και Πρόεδρος του ΠΣΑΠ.
2.Τάσος Κοντογιαννίδης, ο δημοσιογράφος που καθιέρωσε με προσωπικά του χρήματα τις υποτροφίες στην Ακριτική Σταυρούπολη. Ένας άνθρωπος με απίστευτη αγάπη για την Σταυρούπολη και ειδικά για τους νέους.
3.Κρυωνάς Σεργκενλίδης, με μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό, στη ζωγραφική και στις ΘΛΕ. Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. 
4.Το ζεύγος Ευάγγελου και Ελένης Κουράκου που έχει στείλει εκατοντάδες βιβλία από το2002 μέχρι σήμερα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ξάνθης. Ο κ. Ευάγγελος Κουράκος είναι πρώην Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και η σύζυγός του κ. Ελένη Κουράκου είναι μέλος ΔΣ του Συνδέσμου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Δε τους συνδέει κανένας δεσμός καταγωγής με την Ξάνθη, την οποία επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το 2002! Ωστ΄σο έχουν στείλει εκατοντάδες βιβλία στην Δημοτική Βιβλιοθήκη κι όπως ο Δημήτρης Μπένης, έπρεπε να τιμηθούν απο...πέρσι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »