*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Σεπτεμβρίου

Με σκυφτό το κεφάλι Ο Ζεϊμπέκ Χουσεϊν στο γραφείο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ!

27 Σεπτεμβρίου
Πανικόβλητοι Αχμέτ Μετέ και Ιμάμης Γλαύκης μετά την δίωξη σε βάρος τους από τον Εισαγγελέα!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη Σαββατιάτικη επίσκεψη του Ζεϊμπέκ στο γραφείο του Ψευτομουφτή Ξάνθης!
Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπορεί να μας διαψεύσει! Δυστυχώς για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ τα φωτογραφικά μας ντοκουμέντα δεν είναι προϊόν ούτε… περούκας, ούτε μεταμφίεσης! Ούτε καν μοντάζ όπως αυτά που χρησιμοποιεί ο (παρα)ΣΥΡΙΖΑ, αντιγράφοντας τα ψευτομοντάζ του Σταύρου Καρυπίδη που «γελοιοποιούν και χλευάζουν» τον Δήμαρχο Ξάνθης, κι ενώ αυτός τον μηνύει, ο διασυρμός όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά και….»αναπαραγάγεται»!!!
Είναι απλά το ρεπορτάζ και η είδηση:
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες μας, με ΣΚΥΦΤΟ το κεφάλι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 14.03 η ώρα επισκέφθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στο γραφείο του επί της οδού Βενιζέλου τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, προκειμένου να του δώσει «εξηγήσεις» για την άσκηση δίωξης σε βάρος του ιδίου αλλά και του Ιμάμη της Γλαύκης από την Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης.
-Γεγονότα που τον έχουν πανικοβάλει, αφού φοβάται μήπως πάει φυλακή, αφού διαπράττει σοβαρά αδικήματα σε βάρος του πατρίδα μας, μη σεβόμενος τους Νόμους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, ο κύριος Αχμέτ Μετέ είπε επί λέξη στον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, «η υπομονή της μειονότητας τελείωσε… να αναλάβεις κι εσύ τις ευθύνες σου, τι πράγματα είναι αυτά... όπως τιμωρήσαμε το ΠΑΣΟΚ θα τιμωρήσουμε και τον Τσίπρα». (σ.σ. Το ρεπορτάζ ήδη δημοσιεύτηκε το Σάββατο και μέχρι σήμερα δεν διαψεύστηκε, αλλά και κανείς δεν μας κατηγόρησε ότι η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ, αφού πρόκειται για πραγματικό ντοκουμέντο την ώρα που ο Ζεϊμπέκ ενώ ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κάθεται στο σκαμνί για αντιποίηση αρχής και ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουικ βγάζει δελτία τύπου λέγοντας, «ο Σινίκογλου είναι ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης», ένας κυβερνητικός Έλληνας βουλευτής επισκέπτεται και…»νομιμοποιεί» με τον τρόπο αυτό τον «Ψευτομουφτή» του Τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας! Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ…
Από τη πλευρά του σύμφωνα με πληροφορίες μας ο μειονοτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί, αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι μόνο θέμα του Υπουργείου Εξωτερικών αλλά και του Στρατού και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τα έχει πάρει άγρια με τα γεγονότα της Γλαύκης, διότι θεωρεί ότι «η πρόκληση και προσβολή απέναντι στον Ελληνικό στρατό και την Ελληνική σημαία, δεν μπορεί να περάσει με ένοχη σιωπή και να αποσιοποιηθεί, διότι εκτός των άλλων εκτρέφει και το θράσος των φερέφωνων της Άγκυρας…».
Η φωτογραφία-ντοκουμέντο την ώρα που ο Χουσεϊν ανεβαίνει τα σκαλοπάτια για να πάει στο γραφείο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ με ΣΚΥΦΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, δείχνει και την αμηχανία του μειονοτικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ευθεία θέση στα όσα εξελίχθηκαν… ενώ η άλλη η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι λίγη ώρα πριν είναι από τους χειραψίες του κυρίου Ζεϊμπέκ Χουσεϊν με απλούς μουσουλμάνους που συνάντησε στο καφενείο της οδού Στογιαννίδου και του εύλογα ερωτήματα των ψηφοφόρων του που του είπαν.  "που βρίσκεσαι... σε χάσαμε...".
-Τόσο ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ. Μετέ, όσο και ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ διότι αντιλαμβάνονται φυσικά ότι και η ανοχή έχει τα όριά της!
-Κάποια στιγμή κι οι "Γκιαούρηδες" όπως μας αποκαλεί ο Μετέ... δεν μπορούμε να κλείνουμε συνεχώς αυτιά και μάτια στις προσβολές και προκλήσεις τόσο του ιδίου, όσο και του Τουρκικού Προξενείου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »