*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Απίστευτη η αντιπολίτευση...προωθεί Τσέπελη-Δρεμσίζη

21 Σεπτεμβρίου
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ… «ΔΙΚΑΣΤΕΙ!» ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΟΝ… ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ!
Είναι πραγματικά απίστευτοι αυτοί της αντιπολίτευσης που συνεχίζουν το τροπάρι με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο ισχυριζόμενοι όχι μόνο ότι θα εκπέσει των καθηκόντων του αλλά κι ότι θα απολυθεί κι από τη…δουλειά του!
Διότι αφού τον «απέλυσαν» και τον «τελείωσαν» εντελώς, ήδη συζητάνε έξω και τα ονόματα των πιθανών διαδόχων του κατά σειρά προτεραιότητας ως εξής:
1. Γιάννης Δρεμσίζης
2. Μανώλης Τσέπελης.
3. Παναγιώτης Ταρενίδης.
Υπενθυμίζω ότι ακόμη κι αν  έχανε το αξίωμά του ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης για τα «αδικήματα» που τον κατηγορούν ότι διέπραξε (σ.σ. Κάτι που προσωπικά το βλέπω απίθανο για πολλούς λόγους…), τον διάδοχό του θα εξέλεγαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του…
-Με τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη για πολλούς λόγους, να μη θέτει καν υποψηφιότητα…λόγοι που θα σας αναλύσω κάποια άλλη φορά…
(σ.σ. Αν και προκαλεί απορία η στάση του Π. Ταρενίδη μέχρι στιγμής στις επιθέσεις που δέχεται ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης. Θα περίμενε κανείς με την στήριξη που παρέχει στους φίλους του, νάναι ο πρώτος που θα έβαζε το στήθος μπροστά για τον Μπάμπη…!).
……
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ
-ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΧΙΛΙΕΣ!
Απίστευτα ειλικρινής και παράλληλα μαχητικός και ξεκάθαρος ήταν για μια ακόμη φορά ο δικηγόρος και πολιτευτής  της Ν.Δ. Κώστας Μαλάκης μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» της Δευτέρας την γλώσσα της αλήθειας…
-Στη πολιτική πρέπει να γλύφεις, για να πάρεις θέσεις. Ε λοιπόν εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει. Έχω το επάγγελμά μου, είμαι δικηγόρος, είμαι ο πρώτος που από την αρχή χωρίς να παλαντζάρω με τον έναν ή τον άλλον ή να περιμένω τις επαναληπτικές εκλογές, υποστήριξα την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Από κει και μετά αν δεν με θέλουν κάποια μια φορά το κόμμα στο ψηφοδέλτιο, εγώ δεν τους θέλω χίλιες!
…..
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΛΙΣ…ΔΥΟ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ!
Που ο προηγούμενος χαμός… κι ας πήγε φέτος η Παραλία του Μυρωδάτου καλά όσο κανένα άλλο προηγούμενο καλοκαίρι…
Με δυσκολία δυο οι ενδιαφερόμενοι «επενδυτές» για τη μίσθωση του κάμπινγκ Μυρωδάτου, αν βέβαια ο ένας Βούλγαρος δεν ήταν «φίλος» των άλλων Βουλγάρων ακριβώς απέναντί του γιατί το άκουσα κι αυτό…
(σ.σ. Άλλωστε μόνο τον διερμηνέα του είχε δίπλα του…).
-Και φυσικά ευτυχώς που η τελική τιμή ξεπέρασε το ποσόν των 20.000 ευρώ και έφτασε τελικά στο ποσόν των 32.000 ευρώ που χτύπησε το «φαβορί»… γιατί ποιος ξέρει τι θα έλεγαν σήμερα ορισμένοι.
-Δηλαδή ο Ισμέτ Μεμέτ Εφένδη του Σαλή Μεμέτ, κάτοικος Π. Ζυγού με τους Βούλγαρους συνεταίρους του δίπλα του να πανηγυρίζουν!
Άντε… καλορίζικο!

(σ.σ. Φαντάζεστε την Βουλγάρικη σημαία να κυματίζει μέσα στο κάμπινγκ;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »