*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ξεκίνησε η προκαταρκτική, στην ανακρίτρια ο Δήμαρχος Ξάνθης στις 21 Οκτωβρίου για την μήνυση Ξυνίδη!

21 Σεπτεμβρίου



Στις 20 Οκτωβρίου καταθέτουν οι Φανουράκης και Καρά Αχμέτ για την υπόθεση.

Με ταχύτατους ρυθμούς ξεκίνησε η Εισαγγελία Ξάνθης την προκαταρκτική σε βάρος του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για  την υπόθεση πλαστογραφίας απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και παράβαση καθήκοντος, μετά από τη μηνυτήρια αναφορά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάση Ξυνίδη.
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι για τις 21 ή 22 Οκτωβρίου έχει προσκληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και πιθανόν και η υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης που κρατάει τα πρακτικά στην Επιτροπή, ενώ στις 20 Οκτωβρίου καταθέτουν οι Μανώλης Φανουράκης και Καρά Αχμέτ από την παράταξη Κοινωνία Δημοτών.
Κύκλοι της αντιπολίτευσης διαρρέουν ότι ήδη στη παράταξη του Δημάρχου συζητιέται έντονα το ποιος θα αναλάβει Δήμαρχος σε περίπτωση που υπάρξει καταδικαστικό πόρισμα από την Αποκεντρωμένη και ακούγονται διάφορα ονόματα, ενώ ο Δήμαρχος ήδη και αυτήν την ώρα συσκέπτεται με νομικούς και στενούς του συνεργάτες για το πώς θα αντιμετωπίσει τη βαριά κατηγορία.
 *Στ γραφείο του Δημάρχου μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης τα φώτα ήταν αναμμένα και η ατμόσφαιρα ήταν έντονη και φορτισμένη...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »