*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ

23 Αυγούστου
Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Ο…ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ο περίφημος εθελοντισμός των συλλόγων μας «τελείωσε»… Τώρα πλέον πληρώνουν στους συλλόγους όλα τα έξοδα των συναυλιών και εκδηλώσεων που έχουν να κάνουν ο Δήμος Ξάνθης και γενικότερα οι Δήμοι μαζί με την Περιφέρεια και οι σύλλογοι απλά…εισπράττουν από τις πίτες ή τα εδέσματα!
(σ.σ. Το ίδιο έργο το «ζήσαμε» και με την περίφημη Γειτονιά του Αϊ Βασίλη και για ένα μήνα μάλιστα…)
Καλή δηλαδή και πετυχημένη η εκδήλωση της πίτας στη Σταυρούπολη το βράδυ του Σαββάτου, γέμισε η πλατεία κόσμο αλλά….
Πληρωμένος από τον Δήμο Ξάνθης ο Αγάθωνας και το συγκρότημά του (περίπου 3.500 ευρώ), συν τη χορηγία της Περιφέρειας και οι… γυναίκες που πουλούσαν τις πίτες και τα διάφορα εδέσματα στο κόσμο, στην ουσία είχα μόνο τα έξοδα παραγωγής….
Η ακριτική Σταυρούπολη και βέβαια πρέπει να ζήσει και ο εκεί Πολιτιστικός σύλλογος με τις γυναίκες τα ετοίμασαν όλα θαυμάσια, πλην όμως  όλα ήταν… ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!
Με το μπαρδόν Μπάμπη Δημαρχόπουλε και Πασχάλη Λύρατζη, αλλά έτσι κάνουμε όλοι εκδηλώσεις…!  
Ο Δήμος Ξάνθης, η Περιφέρεια και οι χορηγοί και οι… λογαριασμοί στον σύλλογο!
(σ.σ. Αν δεν πλήρωνε για παράδειγμα τον ΑΓΑΘΩΝΑ και το συγκρότημά του ο Δήμος Ξάνθης, θα τον έφερνε ο Πολιτιστικός σύλλογος Σταυρούπολης; Και το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Πολιτιστικό σύλλογο του Δαφνώνα με την περίφημη συναυλία του Ζαφείρη Μελλά… Κι εκεί, το Κέντρο Πολιτισμού πλήρωσε 10.000 ευρώ όλη τη συναυλία)!
Ο ΜΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΙΝΕ… ΝΟΜΙΜΟΣ!;;
Άλλαξε πλεύση; Πάντως το περασμένο Σάββατο ψευτομουφτής Ξάνθης κ.Μετέ πάρκαρε κανονικά το πολυτελές τζιπ του στην οδό Στογιαννίδη και όχι επάνω στο πεζοδρόμιο…
Δεν ξέρω αν αυτό θα συνεχιστεί από δω και πέρα –χθες το τζιπ ήταν άφαντο- γιατί υπάρχει άλλωστε και το κανονικό πάρκινγκ και δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ειδικά ο συγκεκριμένος κύριος το να πληρώνει 70-80 ευρώ το μήνα και να παρκάρει κανονικά…
-Δεν μπορεί όμως κανείς Μετέ να είναι υπεράνω των Νόμων και η Τροχαία Ξάνθης να γράφει όλους τους υπόλοιπους πλην του ιδίου…!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ
Η…λαϊκή κατακραυγή και η αποδοκιμασία (κυρίως του ωραίου φύλλου), ανάγκασαν τελικά τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη να…κόψει το μουστάκι του, διότι κατά δήλωσή του, «δεν άρεσε στο πολυπληθές κοινό και τους φίλους του….»
-Τι σου κάνει όμως ένα μουστάκι, αφού για το συγκεκριμένο θέμα, έγινε χαμός χθες στο face book όταν ο Μιχάλης Αμοιρίδης ανήγγειλε με προφίλ τον ίδιο με…μουστάκι, ότι από την Δευτέρα 22 Αυγούστου, μουστάκι γιοκ! Το…ξύρισε!
Καλορίζικος λοιπόν στον παλιό…εαυτό του! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »