*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

Επίθεση ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά Χουσεϊν Ζεϊμπέκ για τα γεγονότα της Γλαύκης, του ζήτησαν δήλωση οτι δεν υπάρχει ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ στη Θράκη

04 Αυγούστου
 
*Απο την πλευρά του ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ ισχυρίστηκε οτι οι πρόγονοί του αγωνίστηκαν κατά του Φασισμού στην Αλβανία! 
Σοβαρό επεισόδιο προκάλεσε η Χρυσή Αυγή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που περιλαμβάνει και διάταξη για ισλαμικό τέμενος στην Αττική.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, αποκάλεσε «Τούρκο» τον βουλευτή και είπε ότι έσκισε την ελληνική σημαία σε κηδεία στρατιώτη.
Ο κ. Ζειμπέκ διέψευσε το γεγονός και υπενθύμισε ότι οι πρόγονοί του αγωνίσθηκαν κατά του φασισμού στην Αλβανία. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός απάντησε με οξύτητα, ενώ άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν «σκάσε ρε», «Τούρκε» και ζητούσαν δήλωση ότι δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη.
Άμεσα παρενέβη ο προεδρεύων, Νικήτας Κακλαμάνης, ανακαλώντας στην τάξη τον Ηλία Παναγιώταρο

ΣΥΡΙΖΑ για ΧΑ: Ύψιστο δημοκρατικό καθήκον η απομόνωση απογόνων συνεργατών των Ναζί
Η κοινωνική και πολιτική απομόνωση των απογόνων των συνεργατών των Ναζί αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό καθήκον, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον βουλευτή Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.
 «Αξιοποιώντας πλήρως την παρακαταθήκη του ιδεολογικού προγόνου τους, Γ. Γκαίμπελς, οι βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, εκστομίζοντας ύβρεις και ασύστολα ψεύδη», επισημαίνει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει ότι «αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό καθήκον οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί που τολμούν να εμφανίζονται κραδαίνοντας αγκυλωτούς σταυρούς, να βρεθούν το συντομότερο δυνατό απομονωμένοι, κοινωνικά και πολιτικά».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »