*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

Ο Δήμαρχος Αβδήρων, οι Κύπριοι, η τριχόπτωση και ο....Μετέ!

04 Αυγούστου

αι να φανταστείς πως τα Άβδηρα είναι το μοναδικό χωριό που δεν πάτησαν, επί τουρκοκρατίας , το πόδι τους οθωμανοί! Τουλάχιστον αυτό περηφανεύονται οι Αβδηρίτες!
Κι άλλες φορές έχουμε αναφερθεί στις «περίεργες» και «ιδιότυπες» νέες σχέσεις του υπαλλήλου του Δήμου Αβδήρων (σ.σ. πρώην γραμματέας του Σελέρου) Μιχάλη Χατζηευφραιμίδη (σ.σ. αδελφός του έτερου Χατζηευφραιμίδη του Δήμου Ξάνθης) με τον Δήμαρχο Αβδήρων και προϊστάμενό του Γιώργο Τσιτιρίδη…
ΡΩΤΗΣΑΜΕ για παράδειγμα τον Δήμαρχο Αβδήρων αν έχει ορίσει τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο ως ως... «γραφείο τύπου» ή διευθυντή....Πολιτισμού ή ειδικού επί της οθωμανικής μουσικής του Δήμου Αβδήρων και γενικότερα επί των πολιτιστικών και καλλιτεχνιών, ωστόσο δεν πήραμε καμία απάντηση…!
Σήμερα ωστόσο επανερχόμαστε εκ νέου στο συγκεκριμένο θέμα, ρωτώντας ευθέως τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη αν με την δική του κάλυψη του αντλεί και το θράσος του ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος, στο να χλευάζει τους Κύπριους…αφού η κυρία Ελένη Χατζηγεωργίου δεν είναι απλά μια Κύπρια, αλλά εκπροσωπεί όλους τους Κυπρίους του Νομού Ξάνθης.
Αφορμή πήρα από την μετάδοση live που έκανε ο συγκεκριμένος κύριος Μιχάλης Χατζηευφραιμίδης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 από το Αρχοντικό Παμουκτσόγλου και αφορούσε Συναυλία Λόγια και λαϊκά κομμάτια των μεγάλων αστικών κέντρων της Οθωμανικής εποχής όπως και οργανικούς σκοπούς και τραγούδια της Οθωμανικής περιφέρειας, απο την γνωστή ΦΕΞ!!! (Τι θαύμα κι αυτό.,...αντί να ασχολιόμαστε με τις δικές μας ρίζες, να ασχολούμαστε με αυτές των Οθωμανών!)
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ξάνθης Ελένη Χατζηγεωργίου, είχε λοιπόν το....θράσος να…ρωτήσει -όταν ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος «διαφήμιζε» την συγκεκριμένη εκδήλωση και την….live αναμετάδοσή του- το εξής: «Τι σχέση έχουν τα Άβδηρα με την οθωμανική μουσική», για να εισπράξει την χλευαστική απάντηση του εν λόγω υπαλλήλου του Δήμου Αβδήρων. 
«Μήπως θες να λύσουμε και το θέμα της τριχόπτωσης τώρα από το….face book»;
Διαβάστε αυτούσιο τον διάλογο και παράλληλα θαυμάστε τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη δίπλα στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ!!!: 
 
-Κύριε Δήμαρχε των Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, μπορείτε τουλάχιστον εσείς να απαντήσετε στην Πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων, «τι σχέση έχουν τα Άβδηρα με την οθωμανική μουσική»
Ή μήπως θα μας λύσετε εσείς κύριε Τσιτιρίδη το θέμα της…τριχόπτωσης που απαχολεί τον κύριο Μ. Χατζηευφραιμίδη και τους...λάτρεις της Οθωμανικής μουσικής; 
(Σ.Σ. Και να φανταστεί κανείς πως τα Άβδηρα είναι το μοναδικό χωριό που δεν πάτησαν, επί τουρκοκρατίας , το πόδι τους οθωμανοί!!! Τουλάχιστον αυτό περηφανεύονται οι Αβδηρίτες...! Αν έχουν διαφορετική άποψη οι κύριοι Νίκος Χατζόπουλος, Γ. Τσιτιρίδης και Χατζηευφραιμίδης, ευχαρίστως να μας διδάξουν την ιστορία....με ή χωρίς τριχόπτωση!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »