*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΣΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΣΡΟΦΗΣΗ Οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Αιμίλιου Γρηγοριάδη!

31 Αυγούστου
Αποκαλύπτουμε σήμερα το Ιατρικό Πιστοποιητικό Θανάτου, δίνοντας μια σκληρή απάντηση στους λασπολόγους αλλά και στους… «ασύρματους» που μπαίνουν στις συχνότητες της αστυνομίας!
*Σήμερα Τετάρτη στις 15.00 η κηδεία του γνωστού γυναικολόγου στον Ι.Ν. Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης
Αίσθηση στην τοπική κοινωνία αφού δυστυχώς δεν άντεξε στο μοιραίο και τα ξημερώματα στις 06.35 η ώρα, εξέπνευσε στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης όπου νοσηλεύονταν ο γνωστός γυναικολόγος Αιμίλιος Γρηγοριάδης
Ο «Μαχητής» ωστόσο αποκαλύπτει σήμερα ένα ντοκουμέντο που πήρε από την ίδια την οικογένεια, -γιατί εμείς δεν κάνουμε δημοσιογραφία του… ασυρμάτου- με το οποίο αποδεικνύονται ασύστολα ψεύδη τα περί «αυτοκτονίας» κλπ.
Σύμφωνα λοιπόν με το Ιατρικό Πιστοποιητικό Θανάτου που υπογράφει η γιατρός Αμανατίδου Αναστασία, πιστοποιεί ότι αυτός οφείλεται σε Πνευματική ανεπάρκεια, Πνευμονία AROS, - Πνευμονία από εισρόφηση. Και σε καμιά άλλη αιτία. Και πόσο μάλλον σε…αυτοκτονία όπως έσπευσαν κάποιοι να...«αποκαλύψουνε», την ώρα που ο ασθενής μεταφέρονταν μάλιστα απο το σπίτι του στο Νοσοκομείο Ξάνθης και στην εντατική και η οικογένειά του τα μάθαινε απο το...διαδίκτυο!
Σημειώνουμε ότι ο Αιμίλιος Γρηγοριάδης ήταν  44 ετών και πατέρας δυο παιδιών από τα οποία το ένα σπουδάζει στη Βουλγαρία. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο νεκρός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στην οδό Λεωναρδοπούλου 2 σήμερα στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να πάνε να τον αποχαιρετίσουν οι φίλοι του, ενώ στις 3 η ώρα θα τελεστεί η νεκρόσιμος Ακολουθία.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του μέλλους του Ιατρού Μ/Γυναικολόγου Αιμίλιου Γρηγοριάδη και συμπαραστέκεται στη σύζυγο του και στα παιδιά του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »