*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ "Μέτρια" τα τηλεοπτικά σποτ, όταν δεν τα κάνουν...οι ίδιοι!!!

31 Αυγούστου
*Ε καλά τώρα… Αυτό έλλειπε! Να εκφραστούν θετικά από την ώρα που δεν πήραν οι ίδιοι την παραγωγή του spot των Γιορτών Π. Πόλης ο Γιάννης Σιδηρόπουλος με τον Καρυπίδη και τον πρώην συνέταιρός του τον Πέτρο Ούτση...
-Μέτριο πρόγραμμα, μέτριο spot, μέτριος Δήμαρχος…ο Πετράκης.
-Δώσε Δημαρχόπουλε μια ανάθεση στον πρώην του Πούλιου κι όλα θα γίνουν άριστα από… μέτρια!
-Μην αντιστέκεσαι κι εσύ όπως ο Μιχάλης Αμοιρίδης που είχε τουλάχιστον να τον καταγγείλλει και ανοιχτά τον συγκεκριμένο κύριο...
……
*Και εκεί κοντά και ο πρώην συνέταιρος Giannis Σιδηρόπουλος:
«Δυσάρεστη έκπληξη με το spot των Γιορτών Π. Πόλης και «μπαλώματα» στο παρά πέντε, έγραψε ο συμπαθής Giannis
-Αυτό που δεν μας είπε από την ώρα που ο αντιπρόεδρος του Κανάλι 6 Νίκος Ιγνατιάδης είναι παράλληλα και υπάλληλος (!) του Κέντρου Πολιτισμού, ποιος έκανε τα… «μπαλώματα» και τι είδους είναι αυτά!
-Πάντως σίγουρα ΟΧΙ η εταιρεία που παρήγαγε τα spot…! Και η οποία ήδη δικαιώθηκε, αφού εις πείσμα όλων, ακριβώς επειδή μέσα σε 30'' έκανε ένα τηλεοπτικό σποτ όπως όριζαν οι κανονισμοί, πέρασε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ απο το ΕΣΡ και θα προβληθεί απο όλα τα Πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια!!!
(Σ.Σ. Το Xanthi channel ως Περιφερειακό κανάλι ήδη το μεταδίδει δωρεάν απο τον Έβρο μέχρι τις  Σέρρες και τη Χαλκιδική....)
……
*Ωστόσο για να δείτε την «αντικειμενική» δημοσιογραφία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου - εργολάβου, απλά θα θυμίσω  τους χλευασμούς του Giannis και για τον Δημήτρη Μελίδη όταν πήρε από τον Φανουράκη το τηλεοπτικό σποτ των Γιορτών Π. Πόλης 2014. Απολαύστε λοιπόν και τότε τι έγραφε και πάλι πικρόχολα, επειδή δεν πήρε το Κανάλι 6 τη "δουλειά"! 
 «Πολλά είναι τα σχόλια που έγιναν τις τελευταίες μέρες για το τηλεοπτικό σποτ των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης και υπήρξε και αρκετό  χιούμορ στο facebook… Αν και δεν είναι τόσο αρνητικό όσο παρουσιάστηκε από κάποιους, πράγματι είχε κάποια  θέματα η συνολική εικόνα και το επίπεδο της παραγωγής…Πολύ  χτυπητό ζήτημα βέβαια και το «αφουγκράζοντας», που ήταν ένα σοβαρό γλωσσικό φάουλ. Δεν γνωρίζουμε που ανατέθηκε η παραγωγή αλλά, τέλος πάντων… δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου”
-Βρε τον Giannis… Που δεν ήξερε και που ανατέθηκε η… παραγωγή τότε, καθότι το έπαιζε και φίλος με τον Μελίδη! Όταν ο συνέταιρος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. είναι παράλληλα και δημοτικός υπάλληλος στο Κέντρο Πολιτισμού! Μια ζωή ο Giannis τελικά ξέρει αυτά που θέλει να ξέρει!
……
*Πάντως το Xanthi channel σε πείσμα των συγκεκριμένων κυρίων ήδη ξεκίνησε και μεταδίδει ΔΩΡΕΑΝ το συγκεκριμένο σποτ διαφημίζοντας στη Βόρεια Ελλάδα τις Γιορτές Π. Πόλης, χωρίς να περιμένει την απόφαση του ΕΣΡ…
Λέτε να μας κατηγγείλουν και γι’ αυτό;  Λέτε…; Γιατί μονίμως αυτό κάνουν….!!! Δεν μπορούν να μας πολεμήσουν αλλιώς....
…..
 *Αλλάζω  θέμα. Φαίνεται πως οι «ασύρματοι» συνεχίζουν και δουλεύουν και πάλι σε γοργούς και έντονους ρυθμούς…
Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά Ξάνθης, επιτρέπεται να πάρουμε και να χρησιμοποιούμε κι εμείς έναν ασύρματο στη συχνότητα της Αστυνομίας;
-Για να προλαβαίνουμε τα γεγονότα πριν… την αστυνομία;
-Προς το παρόν απλά (ξανα)ρωτάμε!
……
*Προς Πασχάλη Λύρατζη Πρόεδρο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
Περιμένω από τώρα με αγωνία να δω σε ποιους θα «αναθέσεις» την… μουσική επιμέλεια της παρέλασης του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017.
-Πάλι στους «κολλητούς» σου ή θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν κι άλλοι d.j. στη πόλη μας και μάλιστα ΑΡΙΣΤΟΙ;
Διότι εκτός των άλλων, η παρέλαση του Καρναβαλιού δεν γίνεται για… φροντιστήριο νέων d.j.!
……
*«Παρακολουθήσαμε την παράσταση των Έντιμων Απατεώνων και κάναμε μοιραία τις απαραίτητες συγκρίσεις για τον πολιτισμό και τον «πολιτισμό» που συζητείται αυτές τις μέρες. Ας είναι λοιπόν ένα μάθημα για αρκετούς ότι 20χρονα παιδιά από την Ξάνθη,  με δικούς τους πόρους κλπ».
-Τους παρακολούθησες αλλά όταν τα παιδιά αυτά έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Elisso Hotel, οι μόνοι που πήγαμε ήμασταν εμείς, το Xanthichannel και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Μουσόπουλου, η Μαριάννα του "Εμπρός"...
-Όλοι οι άλλοι που μιλάτε κατόπιν εορτής, ήσασταν απόντες!Σαμαρά έχω δίκαιο ή άδικο;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »