*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουνίου

Πολύνεκρο δυστύχημα με 4 νεκρούς στον Έβρο-Τι λέει η αστυνομία

23 Ιουνίου
Τέσσερις νεκροί και μία τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Τετάρτη στο 121ο χλμ. Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου.
Ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών, υπηκόων Βουλγαρίας, επήλθε ακαριαία, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε μετωπική σύγκρουση των δύο ΙΧ, στα οποία επέβαιναν.
Τα τρία από τα τέσσερα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ νεκρός είναι και ο 27χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, με τη συνεπιβάτισσα του να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα συνέβη στις 22/6 και ώρα 10.30 Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 27χρονος και επέβαινε 37χρονη, συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που κινούνταν αντίθετα και οδηγούσε 58χρονος, με συνεπιβαίνοντες  (2) άτομα (58 και 39 ετών), με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 37χρονης, η οποία διακομίστηκε για παροχή Α΄ βοηθειών στο Νοσοκομείο και τον θανάσιμο τραυματισμό αμφοτέρων των οδηγών, καθώς και των (2) επιβαινόντων στο δεύτερο όχημα, άπαντες υπήκοοι Βουλγαρίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »