*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Show με παλιές δόξες του Ελληνικού και ξένου ποδοσφαίρου στο φιλικό παιχνίδι προς τιμή του γιατρού Γ. Γκοδόλια

03 Μαΐου
 
 
 
 
 
 
 
Αστέρια που δόξασαν όχι μόνο το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και το ελληνικό, τίμησαν φέτος το καθιερωμένο μεγάλο φιλικό παιχνίδι των Φίλων του γιατρού Γιώργου Γκοδόλια και των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Μαγικού που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 17.00 στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αστέρα Μαγικού με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.

Ανάμεσά τους ο Μαρτσέλο, ο Λουτσιάνο, ο Νίκος Κεχαγιάς, ο Μάκης Τζάτζος, Μπάμπης Χατζημεστής κ.ά που αγωνίστηκαν μάλιστα με την ομάδα Φίλων Γκοδόλια που συνέτριψε τους Παλαίμαχους Μαγικού με σκορ 5-2.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού κ.Ορφανός, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ Άρης Πιαλόγλου με μέλη της διοίκησης, ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος του Δήμου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και Β. Τσολακίδης αντίστοιχα, ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθη Μανώλης Μπέρτος που αναχωρεί σύντομα για τον Ολυμπιακό με τον οποίο θα προπονείται, ο γνωστός γιατρός χειρούργος του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γιγής και γενικά πολύς κόσμος. 


Διακρίναμε επίσης τον διοικητή της τροχαίας Ξάνθης Γιάννη
Πούλιο, τον Νίκο Καραγεωργίου, τον Μιχάλη Ιορδανίδη, τον Ζήση Τσέκο, τον Ευθύμη Κουμουρτζόγλου, τον φίλο του γιατρού  κ. Ταξιλδάρη,
τον Νίκο Λεμονίδη, τον Τάκη Μπέρτο, τον Γιουράι Μπούτσεκ, τον  Κουμουλίδη, τον Γιάννη Δημητριάδη, τον ΤάσοΚωνσταντινίδη, τον Σάκη Καρασερίδη,  τον Χρήστο Σαμαρά, τον Χρήστο Μαλαδένη,  τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη,  τον Χριστόφορο Διαμαντή, τον Γιώργο Τριάντη, τον Γιάννη  Γιοβανούδη, τον Χρήστο Κούτρα,  τον Νίκο Επιτρόπου, τον Πασχάλη Παπαδόπουλο ,  τον Μπάμπη Κυρλίδη, τον Ανέστη Τσετινέ( μάνατζερ) τον Ανδρέα Γκλαβίνη, τον Γιώργο  Μαραντά, την Μένια Γιοφτσίδου,  τον Παντελή Αθανασίου( πρόεδρος Α.Σ. Δημόκριτος), τον Γιάννη Λαφτσόπουλο( πρώην γενικός αρχηγός του Α0Ξ), φίλους του γιατρού Γ. Γκοδόλια από την Κομοτηνή και γενικά πολύ κόσμο.

Απουσίαζε απο την εκδήλωση -ίσως για πρώτη φορά-ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης που βρίσκεται στη Ζυρίχη, στην έδρα της ΟΥΕΦΑ 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε πανηγυρική είσοδο των ομάδων με συνοδεία πενταμελούς λαϊκής ορχήστρας και ασύρματου κλαρίνου από τον εξαιρετικό χειριστή κλαρίνου DEMIR, ενώ ο αγώνας είχε κανονικά 2 αγωνιστικά ημίχρονα… δηλ. όσα αντέχανε οι αγωνιζόμενοι!
Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε στο εξοχικό σπίτι του γιατρού Γκοδόλια στο Κουτσό προσφορά υπαίθριου γεύματος με σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, που συνοδεύτηκαν με αναψυκτικά, νερά και χυμούς.
Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »