*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

«Θεϊκή» εμφάνιση του Ξανθιώτη Body Building Γιάννη Τσούνο στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΕΣΟΔ-IFBB στο Ηράκλειο Κρήτης

23 Μαΐου
 
 
"Θεϊκή" εμφάνιση πραγματοποιήσει ο εκπληκτικός Ξανθιώτης Body Building Γιάννης Τσούνος, στο απόλυτο αθλητικό γεγονός της Κρήτης στο χώρο της σωματικής διάπλασης (body building) και του fitness.
Στο Πανελλήνιο Κύπελλο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαϊου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΤΕΙ Ηρακλείου με την ονομασία «Κρήτη 2016», συμμετείχαν περίπου 80 αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο
Μάλιστα ο φετινός αγώνας ήταν ξεχωριστός καθώς συνδιοργανώθηκε από την επίσημη ομοσπονδία του αθλήματος (IFBB) που έχει αναγνωριστεί από το υφυπουργείο Αθλητισμού ενώ είχε τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου και φυσικά πολλών χορηγών.
Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αθλητές σε καταπληκτική κατάσταση μετά από πολλές ώρες προπόνησης και αυστηρής διατροφής και να τους χειροκροτήσουν θερμή.
*Η τιμή εισόδου ήταν 10 ευρώ, ενώ τον Γιάννη Τσούνο που βραβεύτηκε για την εκπληκτική εμφάνισή του, συνόδεψαν φίλοι του απο την Ξάνθη. Ας ελπίσουμε οτι οι αγώνες αυτοί κάποτε θα έρθουν και στηνη Ξάνθη με την στήριξη της IFBB
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μαχητής.   *ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γιώργος Ταμίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »